Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bubasaurka | 48577 |
|
|
3.3.2008 17:50:24
Ještě štěstí, že jsi sem napsala výšku té krajky, hned jsem si byla přeměřit velikost a ejhle, 10 cm chybělo. ještě, že jsem začala jen kousek, ještě to půjde v klidu odpíchnout. Budu to muset znovu přetisknout.... Sákryš, taky mohli dát do časopisu podvinek ve skutečné velikosti, kde má člověk pořád brát nějakou techniku...
![]() ![]() Jo jinak vítr tady byl pěkný, ale naštěstí žádné větší škody nenapáchal. Statku to sice sebralo kus střechy, ale protože už byla stejně stará a letos chtěli dělat novou, ak jm to spíše pomohlůo. Na hřbitově to zlomilo obrovskou větev túje a ta naštěstí padla mimo opravené hroby, takže také žádná škoda. V lese je to horší, tam je plno polomů, ale jinak se nikomu nic nestalo a to je důležité. Ale v nejnapínavější chvíli, kdy vypnuli proud, přišli chlapi z nákupu od Family Frost, takže narvaný mrazák a já navíc ve vaně s mokrou hlavou. Když jsem po tmě lezla ven, málem jsem si namlátila ![]() ![]() Zkuste potmě a ještě bez brejlí lézt z vany, vidět kulové a ještě rozmazaně..... |
| evacko | 39341 |
|
|
3.3.2008 17:35:14
Dano, modrofialový hedvábný šátek s motýli je atraktivní, musel jako dárek hodně zabodovat.
Vladanno, krajka podle vlastního návrhu Noc a Den vyšla moc pěkně. Jen pokračuj, vymýšlej !!! Kačko, to je fakt hnus, jak poničili krajku. Příště bych si rozmyslela jim něco posílat. Jitko czl., moc přeju, aby tvoje práce pro Lokk zabodovala i ve velké konkurenci. Medlyn, to od vás včely emigrovaly jinam ? Standardní výška krajky pro OIDFu je 40,5 cm ( papír A3 je 42 cm ). Přeci chodíš na kurz do Holečkovy, tam jsou natištěné volně k dispozici ( nebo aspoň byly ). Nebo víš co ? Já tam jdu tuto sobotu od 14 - 16 hod., mohu okopírovat a osobně ti předat ! |
| lemulka | 39604 |
|
|
3.3.2008 13:18:57
Ahoj děvčata,
zdravím vás při pondělku. Jak jste přežily ten víkendový vítr? Doufám, že jste všechny v pořádku (i vaši blízcí) a obydlí vydržely. Já jsem si dnes vzala ještě volno. Po dlouhé době (od července) mám druhý den pohov. Jak je mi krásně. Mějte se všechny hezky, při práci pro OIDFU přeji hodně úspěchů. Lenka |
| Anit | 54487 |
|
|
3.3.2008 12:20:49
a ja som zas pre zmenu bola na kurze drôtikovania ... odrôtikovávali sme vajíčko ... moje malo jediné šťastie , že bolo umelé ...:o)))
|
| evask | 62042 |
|
|
2.3.2008 22:08:52
Ahoj holky, byla jsem na kurzu - paličkovaly jsme betlémy, některé krajku pro OIDFU. Bylo to moc prima, paní Halíková je senzační ženská, ještě vstřebávám zážitky. Co je pro mě nejdůležitější - několkrát mě pochválila (omlouvám se za to chlubení). Paličkovala jsem jak o život betlém od Ivy Vanžurové - v kruhu - dokonce i s lístky (=ještě jednou díky Daně Šmelcerocé za kurz). Mám pro vás důležitou informaci - krajka pro OIDFU má být prý hotova v dubnu (alespoň to tak říkali) a ta druhá zpráva - v Mohelnici bude paní Domanjová - kurz se jmenuje Kůže a krajka - v termínu od 11. dubna do 113. dubna. Jo a ještě k těm betlémům - bude výstava, takže můžete paličkovat už teď betlémy - opět pokus o rekord v listoapadu tuším. Mějte se hezky. Evask
|
| brouzdava | 52365 |
|
|
2.3.2008 20:38:39
Dano, díky za zprávy, jsi hodná, dej, prosím vědět, jak se mám vyrovnat (složenkou, na účet....). Už se těším, ale s posíláním si nedělej starosti - není to otázka života a smrti - pořád ještě dělám většinou vzorníky a ty mám paliček dost. Ale v sobotu jsme měly domluvenou dílnu - paspartování s paní Vilmou Naskovou (mimochodem je to moc milá paní) a byly tam i ženské, které nechodí na paličkování, všechny ale měly moc krásné obrázky - a když jsem je viděla zapaspartované, úplně mě to dostalo.
S krajkou pro O... jsem tedy ještě nezačala - Evacko, máš můj obdiv, za prvé jsou tvoje krajky úžasné, za druhé nechápu, jak to stíháš. Já jsem si pro sebe ukradla sobotu do cca tří hodin a jinak celý víkend funguji v domácnosti na plný úvazek. A musím fakt pochválit dceru - má necelých 16, ale v tu sobotu vařila ona. A to by nebylo až tak, ale hlavně vzorně uklidila v kuchyni - mrkala jsem. Jitko, pyramida je krásná stejně jako všechno ostatní co máš v albu a na svých stránkách. Větrno bylo celý víkend, v sobotu kolem poledne z toho šel strach - naštěstí nám střecha vydržela (už nám to jedno uvzalo pár křidlic a hřebenáčů). Hezký týden přeji všem. |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
2.3.2008 19:20:50
Kačko, Juana I, una Reina znamená Juana první, královna. Asi nějaká španělská královna ??? nevím, historii neznám, ale jestli ti poslali nějaký dopis ve španělštině, oskenuj, pošli, přeložím. Ono to možná je napsané v tom dopise, já na to také přišla až později,když jsem si to pořádně přečetla.
)Zvětšení podvinku na OIDFU jsem vyřešila podle návodu Jitky czl. - přeložila jsem to na půlku a zvětšila na A4 a pak jsem si to překreslila na pauzák. Pokud to nebude přesný rozměr, tak to vadit nebude, oni chtějí i ty malé, nezvětšené rozměry. Hodí se jim asi všechno. Časopis Paličkování mi přišel v pátek a zklamal mě opravdu hodně. Na příští rok si ho určitě nepředplatím. Jmenuje se to paličkování a je to věnované z větší části šité krajce. Ne že by mě to tak úplně nezajímalo, ale přeci jen paličkování to není. Navíc zaplácnutí stejnou fotkou, byť v jiném rozměru jedné stránky, mě také mrzí. Myslím ty krajky pro OIDFU. Krajka je stejně drahá, ale za to mnohem více ke čtení. To je můj názor na Paličkování.... Já už mám podvinek na herduli a teď už jen lovím nitě aby se k sobě hodily. Kocour mi vydatně pomáhá, už jsem lovila klubíčka po celém bytě. než stačím sebrat jedno, už letí ze stolu druhé a za ním chlupatá koule ) )Tak pááá Hanka |
| divizna63 | 52122 |
|
|
2.3.2008 18:38:52
mám chvilku šanci sednout PC, tak jí využívám... To víte, dvě studentky doma, venku hnusně, tak moc šancí nemám...
Včeliček je mi líto, je to škoda, asi by mě to hodně naštvalo. Vladi - den a noc je super, prima nápad a ještě lepší je to hotové. Jo, Medlyn a Brouzdavko, dne mi psal pan Hložánka SMS, že už má paličky hotové, tak někdy v týdnu pro ně zajedeme a pošlu vám je. Doufám, že vám budou vyhovovat. U nás vichřice prolítla celkem bez problémů, jen včera večer nesvítilo pouliční osvětlení, a v barácích se svítilo, takže celkem to šlo. A ještě jsem namalovala švagrové k narozenínám šátek. Má ráda fialovou, tak je takový modro-fialový. Dala jsem obrázek do sekce malování na hedvábí na své stránky www.Divecka.napady.net, tak kdo chcete - nakouknětě ![]() No a teď jdu chvíli paličkovat, tak se mějte pěkně, čauky Dana Divizna |
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
2.3.2008 17:07:53
Ahojky,
tak výstava Lokku už začala, tak hlídám stránky, ale asi jsem moc netrpělivá. Já se totiž hrozně těším na fotky. no a můžu hodit na veřejnost fotku pyramidy (teda doufám )![]() Ani se ti Kačko nedivím, že jsi naštvaná, že ti to přilepili takto....taky mi to přijde jako děsná čuňárna ![]() Vladano ten den a noc je úžasný....moc se ti to povedlo....jen maluj maluj a paličkuj máš to fakt moc pěkné. |
| Medlyn | 39028 |
|
|
2.3.2008 15:36:33
Kačko, včely přezimovaly, ale někde jinde. My máme úly prázdné. Zůstaly jen neporušené zásoby a z 46 včelstev přežily jen troje u pantáty. Opravdu se těším na rodinou finanční situaci příští podzim. "Bzukny" pro nás znamenaly minimálně ještě jeden měsíční příjem
a loňský med došel už někdy v říjnu. Tak nebude ani medovina. |
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.