| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1450] Názory 14511460 z 10482  [Dalších 9022 >>]
Kačka L.,3 děti 49198
2.3.2008 15:21:49
Ahoj holky,
Peťa si vzal Vojtíka na chvíli ven a nikdo neokupuje počítač,tak honem něco píšu.

V pátek se mi vrátila z cesty po Španělsku tanečnice-přišla mi brožura s nafocenýma obrázkama z výstavy, časopis o paličkování -no to si počtu,ale nějaké vyhodnocení nikde,takže ani nevím,které dílko vyhrálo. No a co mě nejvíc dorazilo bylo to, co udělali s mým dílem-přilepili mi to tavnou pistolí na A3,takže to celé znehodnotili,myslela jsem,že mě picne,když jsem to viděla. Taky přiložili poděkování za účast a přihlášku do další soutěže na rok 2009-téma je JUANA I,UNA REINA To bude muset ale přeložit BUBU-vůbec netuším,co to je;((

Medlyn-co včejky?? Jak vám přezimovaly??

Vichřici jsme tady přežili celkem v klidu-jen troch malých krup,které nenadělaly ani škodu.

Tak se mějte fajn,ahoj Kačka~s~
Jitule. 34668
2.3.2008 14:27:30
Ahoj, zdravím všechny. Evo, klobouk je jako sen, musel být pěkně pracný. Z čejo je a jak dlouho jsi ho dělala? A kam ho budeš nosit? V létě k šatům na kolonádě a v ruce pohárek?

Na horách jsme Emmu přežili. Snažili jsme se nevystrkovat nosy u domu. Když přijela kamrádka na návštěvu, vytáhla mně do osvěžovny na pohár, oslavovaly jsme. Venku byl takový vítr, že se jsem se vrátila a měla až drobný písek ve vlasech.

Pořebuji poradit, jak nakreslit rohy z páskové krajky, něco jako okolek k ubrousku. Při vyšívání jsem používala zrcátkovou techniku a křížky namalovala tak, jak jsem je viděla v zrcátku. Ale co s tím rohem pásky? Jestli mi to půjde vložím obrázek, z čeho to ty rohy myslím.
vladanna 55687
2.3.2008 11:56:52
Zdravím děvčata.
Konečně se sem taky dostávám,jinak vichřice tu taky proběhla i s pořádnou bouřkou a nechyběli ani kroupy.
Chtěl a bych pochválit Janě ten klobouk moc krásné asi bych to nezvládla. Jinak mi už v pátek došel časopis paličkování.Do alba jsem dala můj nákres je to den a noc, pořád teď něco vymýšlím , a to jsem si řekla proč jsem s tím paličkováním nezačala dříve strašně se mi to vždycky líbilo , ale asi jsem neměla odvahu, ještě neumím všechno ,ale časem snad se ještě něčemu naučím tak je opatrujte mějte se moc hezky Vlaďka :-):-)
Medlyn 39028
2.3.2008 7:33:42
Ahoj všem.
Doufám, že vám vichřice nenadělala škody materiální ani zdravotní, u nás to odnesl jen internet. A to je v naší rodině tragedie. Po výpadku proudu se vymazalo nastavení modemu a horká linka O2 měla se mnou starosti nastavit vše znova. Opravdu nejsem tak natvrdlá, ale anglické výrazy mi nic neříkají. :-D
SOS, můžete mi prosím některá změřit šířku a výšku podvinku pro OIDFU po správném zvětšní na A3? Já nemám v okolí domova zvětšovací kopírku a musela bych s tím jet do nejbližšího města, tak jsem si s tím pohrála v PC, ale výsledek mám 48 x 18 cm a to asi není to pravé ořechové.:(
Od zítřka si užívám dovolenou, dcera má jarní prázdniny a s hrůzou jsem zjistily, že manžel má také volno, jde do práce až v pátek. To bude opruz. Jak jsem se těšila na klidné dny paličkami...Rv
Kačka L.,3 děti 49198
28.2.2008 22:24:57
Ahoj holky,koukla jsem do alba a žasnu-Evi a Jani,to je paráda.

U nás nic moc nového-akorát máme přihnojené obilí a povláčený zbytek polností,papa užijte si víkend.Kačka~s~
mismach 76341
28.2.2008 21:12:50
Ahoj všichni! Hlásím, že jsme dočasně(doufám) bez počítače. Můžu občas kouknout na manželův pracovní,ale není to ono. Tak se zatím mějte, Míša:-D
Janik, Tomča 01/01, Luky 01/05 28532
28.2.2008 13:28:59
Ahoj holky. Co já vím, tak do sava se dávají vajíčka proto, že savo vyžere tu vnitřní blánu. Zkoušela jsem tak čistit vrtaný vajíčko, s tou blánou to totiž nevypadá hezky a jinak ji z tý skořápky nedostanu. Dávala jsem savo neředěný a vajíčku to nic neudělalo, ale měla jsem klasicky slepičí, nevím, co by to udělalo s pštrosím. S barvením vám moc neporadím, zatím jsem nic nezkoušela.
Anit 54487
28.2.2008 13:22:05
Ďakujem Vám dievčatá za rady, niečo z toho určite vyskúšam na slepačích, leto tieto husacie mám len 7 kúskov a bola by ich škoda.
Danka čo som čítala na nete, tak tam písali očistu voda a jar ... nikde nebolo spomenuté savo, neviem či by to vajíčko nepoškodilo.
Hmmm, že by som mužíka s tým sprejom zapojila do činností veľkonočných? :o))) alebo si zájdem do servisu :o))) a dám si vajká nalakovať ... no priznám sa keby som ešte bývala v BB, tak to tak urobím bo som tam mala známych ... aspoň by sme sa zasmiali ...
divizna63 52122
28.2.2008 12:58:15
Ahoj Anit,
já mám už skoro rok doma vyfouknuté pštrosí vejce, ale je takové hodně lesklé, jako by mělo glazuru, a taky nevím, jak a jím ho nabarvit. Mám jen jedno, tak bych to nechtěla pokazit. Kdyby měl někdo nějaký nápad, budu ráda. Něco se mi plete, že se má namočit do sava, ale v jakém poměru s vodou, to nevím. Jestli je to vůbec pravda.
Mějte se holky pěkně, já jdu zase makat. čauky Dana Divizna
brouzdava 52365
28.2.2008 12:54:28
Ahoj Anit, když lepíme na vajíčka slámu, stříkám je autolakem - prostě barvnou na auta ve spreji. Dělám to venku, za první to smrdí, za druhé kvůli čistotě. Zapíchnu je potom do země na špejlích a nechám uschnout - je to celkem rychle. Chce to jenom trochu cviku, aby ti barva nestékala v kapkách po vajíčkách.
[<<Předchozích 1450] Názory 14511460 z 10482  [Dalších 9022 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.