| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

(?)
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 10482  [Dalších 8802 >>]
evask 62042
4.2.2008 12:28:20
Ahoj, několik bezpláštíkových paliček (cca asi 30 ks) mám od pana Tomka a nestěžuji si. Mně hezky padnou do ruky, ale každá máme jinou"ruku" - těžko poradit. Evask
Rapiti 37804
4.2.2008 8:50:18
Ahoj holky, jdu zas na radu.
POtřebuju pro napnutí síťovaných obrázků specifické rámečky. Fotorámečky se na to opravdu nehodí. Tak jsem přemýšlela, že to někomu zadám k výrobě. Mám promyšlený systém jednoduchých rámečků, možná by se hodily i pro jiné tvoření, těžko říct. Napadlo mne, že oslovím pana Tomka, který vyrábí stavy, paličky, síťovací jehly a pod. ze dřeva, ten by to jistě uměl. Máte tip ještě na někoho jiného, pokud by mě odmítnul? Nevím, za jakou cenu by ty rámečky byl ochoten vyrábět. ;((

Dík za rady.

P.S.: Máte některá paličky od něj? Jsou dobré?
vladanna 55687
4.2.2008 8:26:13
Zdravím děvčata.
Konečně se sem mohu dostat, nějak mi zlobil net , když jsem už najela na stránky a četla vaše přízpěvky tak jsem ale nemohla ani napsat hned byla stránka nenelezena , ale už je vše ok.Jinak Dani máš to moc krásné to jsem se podívala až dneska ,když mi to neběželo.
Tedy děvčata taky bych jela na nějaký ten kurz abych se něčemu přiučila .
Jinak jsem už dala do alba něco velikonočního , a teď jsem si udělala svůj nákres jara opět květiny to je moje. Jinak jsem si zvykla na ty obuvnické nitě fakt se mi z nich hezky paličkuje mám i v barvách.No a už jsem se konečně dostala z té chřipky snad už mě vyhne i když počasí je tu na nic . Tak se mějte moc krásně jdu něco dělat Vlaďka:-)~s~
Santy 46567
3.2.2008 23:21:06
Evi, tys mě naladila.Tohle totiž z kurzu neznám, spíše metodu pokus, omyl. Já se snad objednám do Kychové.Potřebuju ladit vše základní, od rohů, přes pecičky, smykování, spíše by toho bylo míň, kdybych napsala co nepotřebuju.
Jenom nevím, jak se někam doplácám s těma zavazadlama. Budu muset taky počkat, jak to dopadne s naším taťkou, abych neohrozila rodinnou dovolenou.
Co se týče vzorníků, tak to jsem věděla dobře. Protože opravdu je rozdíl naše vzorníky a vzorníky z druhého kurzu. Chci si je udělat znovu z těch nití.
Dnes před chvílí jsem dokončila motýlka, velkého páskováčka. Jenom mu předělám ještě tělíčko, nelíbí se mi původní.
Tak zatím páček a kdo máte prázdniny, tak hezké a bez nemocí. Naše vnučky budou prázdninovat až za týden. Mám tušení, že nejspíše u nás.
Ahojky
Hana
evask 62042
3.2.2008 21:48:25
Ahoj, jsem zpět...Jen napíši, co jsem dnes slyšela o vzornících (teď jsem chtrá jak rádio( - Dana mi řekla, že první z perlovky a ten na ukázku, ten vystavovaný (nazvi jak chceš) je lepší udělat z obuvnické nitě nebo z anchory. Evask
evask 62042
3.2.2008 21:35:40
Pro Milču - napiš prosím recept na tu báječnou baštu - nezbylo...Eva
evask 62042
3.2.2008 21:34:57
Ahoj holky, poslušně hlásím, že jsem z kurzu doma. Bylo to skvělé!!!Dana je výborná učitelka, která umí naslouchat žákům (což je důležité) umí to nádherně vysvětlit a pochválit, také i poradit. Navíc je to báječná ženská a jak jsme zjistily, studovaly jsme spolu celých pět let matematiku na Přírodovědecké fakultě UP Olomouc - ona matematiku a fyziku a já matematiku a zeměpis, takže jsme se opravdu 5 let potkávaly každý den na matematice, psychlogii, pedagogice, biologii dítěte a ostatním společném "základě", ale nyní nepoznaly jsme se - fyziků bylo asi 60 a nás zeměpisců asi 20.Donesla staré fotky a já ji poznala a vzpomněla si. Navíc přijela Milča - strrrrašně moc děkuji za báječné buchtičky s klobásou a také za spoutu humoru - no, pokecaly a zasmály jsme se.
Takže co umím - rohy v plátně a polohodu, pak nějaké kočičí oči ze vzorníku, pěkně umím začít i ukončit smykováním, také jsme byla pochválena za pecičky. Vše ale budu dál pilovat.
29.2 - ten víkend je v u nás v Mohelnici paní Halíková - paličkuje se betlém.
Kurz v Kychové je jeden v květnu přes 1. máj ten prodloužený víkend a druhý jak psala Milča.Musím teď chvilku zase něco dělat, ještě se ozvu.
Chtěla bych ještě jednou moc poděkovat Daně za trpělivost, skvělý kurz a náladu a za to, co mě naučila.
Evask:-D:-DR^~s~
bella11 58258
3.2.2008 21:06:40
Ahoj holky,
tak konečně po delší době jsem si sedla k herdulce a dokončuji vánoční ozdoby !!! - to jsem ale, za chvíli jsou velikonoce, tak bych to už konečně mohla naškrobit.
Na ucho bohužel ještě neslyším, to jsem zvědavá,jestli se mi to do kontroly zlepší. Ve středu už určitě posypu do práce.

Tak co Evi - jak bylo na víkendovém kurzu? Určitě máš plno zážitků, tak se pochlub. Budeme tiše závidět, ale léto se blíží, tak se snad někde holky na kurzíku sejdeme.:-D:-):-D
divizna63 52122
3.2.2008 11:17:46
Leni, já jsem na tom podobně s prací. Od začátku ledna mám první víkend, kdy jsem v sobotu nešla do práce, ale stejně se vždycky přistihnu, když jdu spát a ráno vstáván, přes den taky, jak mi myšlenky utíkají k tomu, co ještě není hotovo, co je třeba dodělat, a tak pořád dokola. Už jsem asi úplné pako...
Kdybych to měla trochu blíž, hned bych na nějaký ten kurz vyrazila, ale zatím stejně ani není kdy.
Večer jsem na herduli připíchla svůj první vlastní podvinek na brož a do půlnoci jsem ji dodělala. ráno jsem ji sundala z herdule, a před chvílí jsem obrázek šoupla na své stránky www.Divecka.napady.net - tak kdo chcete - nakoukněte!
Všem marodům přeji brzké uzdravení a jdu vařit oběd. Mějte se krásně, čauky Dana Divizna
lemulka 39604
3.2.2008 10:39:25
Ahoj holky,
ani nevíte jak vám závidím, že se chystáte (a hlavně pojedete) na nějaký ten kurzík. Já nemám absolutně šanci. Nevím kde mi hlava stojí, domů chodím jak zmlácená, tak akorát lehnout do postele.
Teprve tento týden budu mít trochu volna, kluci odjeli až do příští neděle k tátovi, máma zmizela z baráku - ani nevím kde je, tak mám klídek.
Marice vše nej k svátku. Áje blahopřeju ke vstupu do pracovního procesu. Milčo, tobě držím palce, ať Ti to také dopadne.
A jak u vás, holky, dopadlo vysvědčení? U nás - na tu bídu - co byla vloni - docela dobře. Kuba postupně odstraňuje ty čtyřky, které se s ním vezíou od úrazu.
Vzorníky jsem dělala z Perlovky, ale to bylo kdysi, nic nebylo k sehnání.
Lemulka
[<<Předchozích 1670] Názory 16711680 z 10482  [Dalších 8802 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.