| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

(?)
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 10482  [Dalších 8732 >>]
Jitule. 34668
28.1.2008 10:00:58
Já na Tebe taky myslím. Drž se. Zase bude líp. Život nám háže klacky pod nohy, my je však překračujeme a radujeme se i z maličkostí.
Získaný čas věnuj dalším návrhům na paličkování, budeš je potřebovat a my taky.
Hezké dny, jako je ten dnešní, sluníčkový. ~s~
divizna63 52122
28.1.2008 9:08:03
Čauky Bubu,
vím moc dobře, jak se cítíš. Já jsem si to všechno prožila na vlastní kůži. Léčím se z rakoviny prsu, jsem něco přes čtyři roky po operaci. Můžu Tě opravdu uklidnit - když jsem si našla bulku, prošla vyšetřeními, do týdne jsem byla i po operaci. Šlo to opravdu rychle, a bylo to dobře, protože mám šanci. Pokud máš čekat tři týdny na výsledky, tak to zas tak horké nebude - tedy, chci tím říct, že se to určitě dá léčit a budeš zase v pořádku. Na kytičky na hrob máš opravdu ještě čas... Když mi bylo nejhůř, dala jsem si za úkol dožít se toho, až mi holky dostudují a budou plnoleté. Teď zas mám za úkol bojovat, a dožít se vnoučat. No a pak se cíl zase posune někam dál... Hlavně člověk nesmí nic vzdávat, sedět a litovat se. Já jsem se právě v té době po operaci začala zajímat o ubrouskovku, a až mi bylo líp, tak jsem se naučila drátkování a paličkování. Byl to takový můj způsob zaměstnání mozku, abych neměla čas na blbosti, co mě taky napadaly.
Takže z toho plyne - neházet flintu do žita a bojovat. Člověk má pořád naději. čauky Dana
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
28.1.2008 8:33:57
Hani taky ti držímm palce.....ono to bude OK uvidíš. Kdybys byla ve špitále na začátku března můžem se tam potkat, něco tam mám. Jinak je pravda, že když je něco akutního tak se by se to řešilo hned. Ber to jako dobrou příležitost k odpočinku a co největšímu osamostatnění mužské populace u vás doma, protože až budou vědět že jsi OK tak už tě šetřit nebudou ;)

Jinak dneska je tady nádherně. Celou noc mi svítil měsíc do okna (což mi zase až takovou radost nedělá, protože mě světlo budí a děti to taky ruší, ale zatáhnou závěsy mě nenapadlo, takže bych si asi stěžovat neměla :-D ) a ráno obloha jak vymetená a do oken mi pro změnu praží sluníčko....úplně ty okna žlutě září. Paráda.
Už snad do týdne dodělám druhou kytku, tak se zase dostanu k něčemu svému a budu se moct zase něčím pochlubit, no snad.

Jinak jsem zapoměla Lemulce říct, že jsem ráda, že má doma i v práci trochu klidu a zase se dostane k nám. Škoda, že jak jsme se potkali nebylo víc času, ale Martin vždz když překročí práh obchoďáku začne automaticky mířit zase ven a občas je dřína ho udžet tak dlouho abych si nakoupila vše ;)

Mějte se hezky.
evask 62042
27.1.2008 21:17:59
Bubu, vydrž, mně to takhle řekli u mé ještě ne 18ti leté dcery - měla na bradě jakýsi malý jakoby vřídek - asi 1 cm velký, já myslela, že to vyřežou a dobrý...Na plastické chirurgii jí řekli - no, vypadá to, že je to asi nezhoubný...Mě to do té chvíle ani nenapadlo na to myslet a to mi řekli začátkem prosince...před Vánocema...Naštěstí to opravdu byl jen zarostlý kamínek, který ji tam nechali, když jí v 5 letech zašívali rozraženou bradu a on se mrška, jak měla helmu na koně, obalil, protože přes něj zrovna měla ten chránič...Ještě na koně nesedla, má to ještě celkem živý...
Neboj, dobře to dopadne!!!Myslíme na tebe. Eva
evava1 36794
27.1.2008 21:03:03
Taky na tebe myslím, a mám stejný názor. Kdyby se jim něco nezdálo tak hodně moc, tak by se s tebou nemazali a hned do špitálu. Mě tam tak loni poslala doktorka s cukrovkou rovnou z ordinace. Když ti něco je , tak je nejhorší ta nejistota. Když už víš, co máš, tak se to prostě řeší, ale běhat od čerta k ďáblu a nevědět co je, to je na hlavu. Aspoň si vychutnej chlapy, jak se budou muset postarat o domácnost, ono jim to taky občas neuškodí.
bubasaurka 48577
27.1.2008 20:02:10
Holky díky za podporu. Ano, budu čekat na výsledky z histologie. O to je to horší, že si člověk s tak bujnou fantazií jako já hned všechno představí do posledních detailů. Také si říkám, že kdyby se jim to jenom trochu nezdálo,hnali by mě na kudlu hned, menses nemenses... A pak hned takový červíček říká, no jo, co když ale... a je to :-):-)
Santy 46567
27.1.2008 19:30:57
Všechny zdravím a hlavně píšu Hance Bubu. Hani, není to nejlepší situace, ale pamatuj na to, že nejhorší smrt je z vyděšení a situaci máme řešit, až nastane. Tuším, že Tě čeká nějaký výkon a po něm výsledek z histologie.
Pokud budeš čekat 3 týdny, bude to dobré. Pokud by to nemělo být dobré, ozvou se hned, jak se jim něco začne vrbit.A i tak není dobře myslet negativně. Zabojuješ.
Už chlapi Tě nenechají v klidu a budeš bojovat za ně. A nezapomeň na nás, jsme s Tebou a přejeme Ti jen to nejlepší.Dobře se mi to píše, hůř se to Tobě prožívá. Ale pamatuj na to, že nejsi sama a bude Ti líp.
Tak Ti přeju brzký návrat a s humorem a zdravým tělíčkem.

Hana ~s~R^
bubasaurka 48577
27.1.2008 17:06:17
všechny. Na chvíli jsem si uchvátila PC pod záminkou, že musím ozkoušet novou myš :-D:-D
Jinak jsem začala paličkovat, ale pořád u toho nemám klid, jsem strašně roztěkaná, a tak jsem se raději chytla háčkování. To jde nakonec krásně vyprat - mám věčně upocené ruce a práci mám celou potom uchňachňanou :-)
Divizno, já jsem nikdy nenadávala na doktory, kteří poplatky vybírají, protože je mi jasné, že jejich výmysl to není. Já nadávám na ty nahoře, kteří si sedí v kanclu a vůbec nic o reálném světě nevědí. Přijde mi velice nehumánní, chtít platit za miminka, která se akorát narodí. Já jsem hlavna nervní z toho, jak zvládneme ten můj pobyt v nemocnici. Jednak jsem potřebovala za sebe sehnat náhradu v práci - tu asistentku k handicapovaným dětem. Než jsem to stačila oznámit vedení, tak za mnou přišli sami, že někoho mají a že se mohu víc věnovat své kancelářské práci. Pak naštěstí na ten první den dostal manžel dovolenou a další dny se musí synáček vypravovat sám do školy. Je mu sice 12, ale dělá mu problém zamykání a odemykání. Prostě to pořád točí na druhou stranu. Už jsme kolikrát spali celou noc pa měli jsme vesele odemčíno :-D Tak teď se učí jak máčo odemykat a zamykat.:-D:-D
No jinak si samozřejmě už představuji ty nejhorší situace, mám už i vybrané kytičky na hrobeček :-D Prdlá, já vím :-D:-D Horší to pak bude čekání - prý tři neděle - na výsledky ;(( To si okoušu nehty až k ramenům :-D
Tak holky zatím páá, jdu žehlit košile - hnus fialovej jeden :-D:-D
divizna63 52122
27.1.2008 11:47:01
mám chvilku čas, tak jsem dočetla vaše příspěvky, a přeji vám všem krásnou neděli. Já jsem včerejšek opět strávila v práci, ale dnes jdeme popřát méme taťkovi k narozeninám, a pak chci paličkovat. Mám rozdělanou takovou dámu s paraplíčkem pro kolegyni z práce, co už ten stres neunesla a dala výpověď. Musím přiznat, že já k tomu nemám daleko. Kdybych měla jiné místo, už tam nejsem ani pět minut...

Lemul - kočičku jsem Ti poslala, tak kdyby Ti mejlík nedošel, tak se ozvi.

Bubu - dělám ve špitále, poplatky vybírám, a co si u toho vyslechnu, to bych vám nepřála slyšet. Lidi si asi myslí, že to platí mě osobně... Ale já se jim vůbec nedivím, holka si přivřela minulý týden prst do dveří, měla ho parádně napuchlý, moc s ním nepohla, ta jsem ji hnala na rentgen. Stálo ji to 30 korun a dvě hodiny čekání, aby jí řekli, že ho má mít v klidu...

Anahu - já jsem mamce k narozeninám dělala takovou malou oválnou dečku , a do středu té dečky jsem jí koupila takovou malinkatou mističku z růžového porcelánu, která se tvarem shodovala. Vypadalo to moc pěkně, mamce se to líbilo, a já byla spokojená...

Leničko z Nivey - koukla jsem na Tvé nové přírůstky motýlků a traviček - jsou krásné. Kdy to všechno stíháš?

Jo - a ještě tady vítám novou dušičku, přeji Ti ať se Ti tu s náma líbí, a ať jsme si navzájem pomocí a inspirací.

Brouzdavko - co ty paličky? Mám nějaké objednat? Dej mi prosím vědět.

Tak - to by asi bylo všechno, jdu vařit. Mějte se holky krásně, pa pa Dana Divizna
Lenicka z Nivey 51163
27.1.2008 9:45:04
No, nějak se mi to odeslalo dřív, než jsem chtěla, takže adresa alba je http://rodina.cz/lenickas.
Těm co se mi ozvali jsem mailíky doposlala.
Krásný den. Lenka
[<<Předchozích 1740] Názory 17411750 z 10482  [Dalších 8732 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.