| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

(?)
[<<Předchozích 1820] Názory 18211830 z 10482  [Dalších 8652 >>]
vladanna 55687
21.1.2008 16:10:12
Hezký den
Mileno tak hvězdičky jsou fakt nádherné , ale jak tak koukám stejně na ně nemám abych to zkusila. Jinak jsem jak praštěná nějak se z toho marodění nemůžu dostat.
babička Věra tak až budeš doma tak se ozvi zajedu se k tobě podívat
Jdu se opět potit mějte se moc krásně Vlaďka:-)
Anit 54487
21.1.2008 13:51:27
A ešte ku kurzom ... vlani som sa kvôli prac.povinnostiam nedostala na žiadny týždňový kurz, ale tohto roku si to chcem vynahradiť. Takže som sa už Danke ozvala, že do Kychovej idem, ale ešte nemám odpoveď kedy sa bude konať. Ale Pražáčky už majú letné kurzy určené. Nájdete na ich web stránkach.
paaa
Anita
Anit 54487
21.1.2008 13:47:16
Ahojte dievčatá,
teeeeda Milenka ... to je krásaR^
Milena (2 holky) 11450
21.1.2008 13:45:37
Jdu Vám sem vložit poslední hvězdičku, víc jich zatím dělat nebudu. Budu zase chvíli trénovat zuberskou výšivku, než zapomenu, jak na ni.

Evi-sk- Ty jsi noční ptáče. Já když nejdu spát okolo 22, max.23, tak jsem druhý den totálně nevyspaná.
evask 62042
21.1.2008 1:37:16
Ahoj Bubu, já učím matematiku, tady to jsem si taky prožila, ta starší to naštěstí chápala a teď už za mě zaskakuje, je-li potřeba u mladší, takže neporadím...Žáky netrápím, snažím se, aby měli hodně známek - v tom davu známek se pár špatných vždycky líp ztratí...To se spíš trápím já sama, přidávám si práci. Samozřejmě jsem zase na paličky nechytla, koukni v kolik jdu spát...Musela jsem dorazit i třídní knihu - spočítat zameškané hodiny, zkontrolovat všechny zápisy za půl roku, ale mám to. Zítra jedem s tou starší k dr. na zubní do Olomouce- chce skoro v 18 letech rovnátka, já se z toho asi ...zblázním. Eva
bubasaurka 48577
20.1.2008 20:33:45
Zdravím vás všechny!
Dnes jsem konečně zdolala obrovskou haldu prádla na žehlení. Já si vždycky raději vymyslím jinou domácí práci, než abych si stoupla k prknu. Ale protože už jsme měli všechno oblečení, co máme, vyprané, ale nevyžehlené, musela jsem se do toho pustit.
Ale stačila jsem si navinout paličky a začít obrázek - měsíční znamení.Teď na to budu mít alespoň dva večery volné, protože mě nebude strašit žehlení :-D
Lemulko, to je dobře, že jsi se vrátila k vedoucí. Alespoň budeš mít trochu více klidu, zasloužíš si to víc než kdo jiný. A jak je mamince?
Divizno, upřímnou soustrast, odchod je vždy moc smutný, ale holt je to život.
KačkoL, samozřejmě jsem na tu výstavu zapomněla. Ještě štěstí, že jsi holka inteligentní a připomněla to mejlíkem. Prosím tě, je nějaké téma? Já jsem si to nikam nenapsala...
Věrko babičko, brzy se uzdrav a vrať se z nemocnice!!!
Evask - koukej opravit sešity a už netrap žáčky! Raději paličkuj :-D:-D
Jo, ještě prosím učitelky - která učíte češtinu, mohla byste mi prosím, poradit. Synáček má ve škole podstatná jména pomnožná a hromadná. Měl za domácí úkol určovat, co které podst. jméno je - jako např. dveře, hrábě, kamení, atd. Pak byla věta, kde bylo slovo kameny - Na silnici ležely kameny. Já tvrdila, že to není ani takové ani takové, protože je jeden kámen a dva kameny. A ono houby, ono je to pomnožné.... A včil, babo , raď....
Díky moc :-) a páááá
Anahu 75765
20.1.2008 14:08:21
Huráá Mili děkuji nová ikonka se zdařila.Díky mocR^
Kačka L.,3 děti 49198
20.1.2008 11:55:05
Ahoj,
Daně taky kondoluji,je to smutné, ale už to nejde vrátit a ostatní musí žít dál,zase pro jiné

Věrko,taky přeji brzský návrat do domácího pelíšku~s~

V albu jsou krásné přírůstky-jste šikulkyR^R^

Milčo s Marikou souhlasím,že jsi opravdu vypracovaná šikulaR^
Poslala jse vám meilíky,kdo jste nedostal,tak se prosím vás ozvěte,díky musím letět chystat oběd flámistům-včera jsme tu měli obecní ples-přišli ve 4 hod. ráno~g~

Tak papa Kačka
Milena (2 holky) 11450
20.1.2008 11:50:50
Anna-hu, přivydělat si u mateřské můžeš, stačí, když malý nebude ve školce do 3 let déle než 5 dní v měsíci, od 3 let déle než 4 hodiny denně. Jak je to s platbama soc. a zdr. nevím, to bude chtít odborníka.
Anahu 75765
20.1.2008 10:22:57
Ahoj Všem .Také přeji brzké uzdravení.
Jelikož jsem už překonala polivinu MD tak si jdu vyběhávat živnost na pedikúru.Nevyznáte se někdo v těchto věcech?
Nevím jestli to při mateřské vůbec jde,chci to zatím jen na přívýdělek a až malej dosáhne 4 let tak bych chtěla to rozjet naplno.Nevíte jestli se to dá nějak udělat abych zatím nemusela platit sociální dávky?Myslím že bych na to určitě ani nevydělala.Vím že to sem nepatří za to se omlouvám,ale říkám si že víc lidí víc ví.Mám docela strach se zeptat přímo na úřadě aby si nemyslely že chci nějak okrádat stát.
Jesti někdo můžete tak prosím poraďte.
Jinak přeji všem ať paličky pěkně klapou.
Hvězdička je moc krásná.Všem přeji ať se vše daří a a případné chmury ať brzo zmizí.
P.s Upřímnou soustrast a ať je brzy lépe.
Anna ;((;)
[<<Předchozích 1820] Názory 18211830 z 10482  [Dalších 8652 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.