| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
20.1.2008 7:47:55
Věrko, taky přeji brzké uzdravení a návrat domů k paličkám
. |
| divizna63 | 52122 |
|
|
19.1.2008 21:27:33
Ahoj Brouzdavko, já paličkuju momentálně jen s pláštíkovýma, ale paličkovat jsem se učila s těma nejmenšíma, co mají 8,5 cm na délku. A většina holek, se kterými jsem se tady v Krnově učila paličkovat, s nimi paličkuje pořád. Já jsem přešla na pláštíkové, protože v létě tahám herduli s sebou na zahradu, a tam přece jenom nevydrhnu ruce tak jako doma, a tak je nit schovaná a tolik se neušpiní. Když mi napíšeš, kolik a jakých paliček chceš, nechám je udělat, a pošlu. Adresu mi můžeš písnout na mejlík Divecka@seznam.cz Vůbec mě o neobtěžuje. Nebo můžu panu Hložánkovi říct adresu, a pošle Ti je sám. To už je detail, to se domluvíme, to není problém. Nebo je mám nejdříve nafotit, a poslat Ti fotku jak vypadají?
|
| evask | 62042 |
|
|
19.1.2008 20:48:58
Ahoj holky, pilně vás mezi opravováním sešitů čtu celý týden, ale není moc času psát. Věrce přeji brzké uzdravení a chtěla bych Daně také vyjádřit upřímnou soustrast. Zkus zapomenout na starosti a žal nad paličkami, mně to pomáhá...
Jinak mi pořád Krajka nedošla, asi tam napíši. MILČO, MNĚ SE TA HVĚZDIČKA LÍBÍ. JSI ŠIKULKA. Evask |
| brouzdava | 52365 |
|
|
19.1.2008 20:44:43
Ahoj vespolek,
Dano, se švagrem je mi to líto, smrt patří k životu, ale špatně se s ní vyrovnává, přeji celé rodině hodně síly. Za telefonát děkuji, určitě mám zájem, protože mám těch svých pláštíkových už opravdu málo. Nechci tě tím ale nějak zatěžovat, tak prosím tě dej vědět, jak by to bylo nejlepší (telefonní číslo na pana Hložánka nebo nějaký jiný způsob). Ty na nich paličkuješ? Jitka Horalka psala, že se jí s nimi špatně utahuje, že má ty s tou bambulkou na konci, já si zase nedokážu představit, že bych je držela v ruce(měla bych v ní moc dřeva). Asi poprosím někoho na kurzu, aby mi pár párů půjčil a budu to muset zkusit. Ve škole asi byla idea, že se budou děvčata učit paličkovat vrámci ručních prací - nějak na to nedošlo, jí jsem už zdědila jenom plesnivou herduli, kterou jsem vyhodila, a pár párů těch plastových paliček, díky Janíku za upozornění, naděje si tedy nedělám, ale tvar se mi zdá od pohledu sympatický - podobný těm, které sem dávala Jitka Czlowiczka. Dano a Lemulko, vydržte v práci a šetřete silami. Ale dovedu si to představit, sice tam nejsem tak dlouho, ale dělám večer, až děti zapadnou do hajan, přípravy, opravuji písemky a jsem úplně mrtvá. Teď se mi několikrát stalo, že jsem usnula po návratu ze školy v křesle u kafe, ani jsem ho nedopila - nikdy jsem nechápala, jak to může naše mamka dělat, a už jsem tam taky. S povoláním učitelky mě smiřuje pár krásných okamžiků během školního roku (ale jejich fakt málo a bohužel se mi zdá, že rozhodně nepřibývají)a 8 týdnů dovolené, z toho první tři týdny nejsem schopná prakticky ničeho. Dětem to ale nemám v hloubi duše za zlé, protože dva exempláře máme doma a mezi těmi našimi a těmi ve škole není nějaký propasný rozdíl (a není to tak dávno, co nám puboška vpleskla, že je jiná doba a že bych to měla vědět a chápat a nemyslela to zle, spíš měla takový lehce útrpný výraz). Mileno hvězdička je moc hezká, pro mě zcela nepochopitelná, ale tohle bych fakt chtěla umět. Na kursy se podívám (díky Míšo, díky Mileno), těším se na to a jestli to jenom trochu půjde (a už od října sama sebe přesvědčuji, proč by to nemělo jít), pojedu. Bude to pro mě, doufám, relax, naprosté vypnutí ze starostí. Nechci to ale zakřiknout. Tak teď půjdu opusinkovat na dobrou noc juniora a zasednu k herduli. Juniorka se nám vrací zítra z lyžáku, bude zase vzrůšo. Hezký večer. |
| divizna63 | 52122 |
|
|
19.1.2008 20:27:32
taky přeju brzké uzdravení. Zdraví a děti je to nejcennější, co máme.
|
| divizna63 | 52122 |
|
|
19.1.2008 20:26:21
děkuji za projevenou soustrast, věřím, že bude líp. Foto paliček bohužel nemám, ale pokud byste měl někdo zájem, můžu se s panem Hložánkou domluvit, zajet tam, a paličky nafotit. Když se podíváte do e-shopu Martina, tak jsou podobné jako číslo 15 a 1, co tam nabízí. Pláštíkové pan Hložánka nedělá.
|
| Azuz | 73400 |
|
|
19.1.2008 20:23:44
Milá Věruško-babičko brzy se uzdrav, zvu Tě na kávu a na něco sladkého v cukrárně. Dej vědět až budeš doma. Zuzka
|
| Věra-babička | 54714 |
|
|
19.1.2008 18:26:40
Zdravím všechny z nemocnice,jsem tu už od začátku ledna.Pc je stále obsazené nebo nejde a tak jsem ve skluzu a nemám přehled co je nového.Vítám opožděně nové dušičky.
Milčo ty mi dáváš zabrat,ty hvězdičky jsou úžasné,marně hledám začátek nebo alespoň jeden uzlík. Dančo je to smutné ale takový je život.Upřímnou soustrast.Ještě k těm paličkám jsou pláštíkové,nemáš foto? Leni "vydržať" bude líp. ![]() |
|
|
19.1.2008 18:01:20
|
|
|
19.1.2008 17:35:14
Dano-Divizno - upřímnou soustrast, vždy je smutné, když nás opustí někdo blízký. Přeji hodně sil.
Anna-hu, jestli chceš, tak mi pošli fotečku na mail, já ti ji upravím a pošlu zpět - milcac (zavináč) post.cz Leni - taky to nemáš jednoduché, ale snad bude líp. Test je tady: http://testy.nanic.cz/testy/nezverejnene/krajkarstvi/ |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.