Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| brouzdava | 52365 |
|
|
18.9.2008 7:45:04
Holky díky, jsem tvrďák, to bude určitě všechno v pořádku. Při vší smůle to dopadlo ještě dobře, taky jsem mohla spadnout pod kola nějakému autu, naštěstí nic nejelo. Ale představte si, že dokonce zastavili řidiči, jestli nechci pomoc. Ještě to s námiobecně není tak špatné.
|
| Anit | 54487 |
|
|
18.9.2008 7:30:58
Tak ako brouzdavičko ... stehy vonku? Dúfam, že bude všetko OK a hlavne Ty.
Nuž mne sa takéte nemôže stať. Ano, ano už Vás počujem, že každému sa to môže stať, ale mne naozaj nie, ja totiž neviem bicyklíkovať :o)))) Alenka teším sa na náramky. paaaa |
| Medlyn | 39028 |
|
|
17.9.2008 20:36:40
Mualo, já si vzpomínám na svůj poslední pád na kole před asi 20 lety. To jsem vlastnila už 5 let své vysněné kolo favorit s úchvatnýma beranama a příčným rámem, přes které si v těsných džínách nepřehodila bezpečně nohu.
A taky jsem měla fenku bílého špice. No a jednou jsem se vracela z projížďky přes louku a Aminu jsem měla s sebou. Přece za mnou nebude chuděrka utíkat, špic je slabší na plíce a tak jsem drahou Amičenku vzala levou rukou pod paží a jedu z kopce a řízení v předklonu je trochu náročnější, o brzdění ani nemluvím a řídítka se stáčela po svažujícím se svahu do mokřiny, kde projel traktor. Traktor má velká kola a po jeho šípech zůstaly rigoly v trávě skryté a tam už jsem to nezvládla. Nějakým zpětně nezjistitelným podnětem jsem vytvořila salto vletu, šeredně jsem si odřela koleno, ale Amině se nic nestalo. Po týdnu jsem už nekulhala. Největšího trapasu jsem se dočkala v práci, kdy jsem pár dní před tím kritizovala úraz jiného kolegy na kole.![]() Brouzdavko, brzo se uzdrav. |
| lemulka | 39604 |
|
|
17.9.2008 18:10:35
Ahoj Hani Bubu,
jsem to teda zapomněka. Byla jsem vedle na baráku, když Jindra přijel s tou přelepkou na čipovku a pak už jsem tam zapomněla dojít, protože kluk mi to ukázal až v devět večer. Dneska za ním skočím a zítra by Ti to dodal, ju? Nezlob se. Lemulka |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
17.9.2008 16:07:39
to jsem ale popleta, co?
![]() Tak Chapadélková, promiň, tobě ať slouží chapadélka co nejlépe a Brouzdavá, ty se nebrouzdej tam, kde nemáš - pak to takhle dopadne!!! ![]() Držím palečky, aby se to ti brzy zhojilo bez následků!!!![]() |
| bella11 | 58258 |
|
17.9.2008 14:01:39
Ahoj holky,
dnes jsem koupila na stánku nový DRN - jsou tam náramky. Už jsou naskenované, tak je po zmenšení dám na naše stránky. Brouzdavo - teda, upadnout na kole bych nechtěla a zlomit si ruku. Ať se ti ruka brzo uzdraví a mohla si paličkovat. Upadla jsem taky jednou pořádně a odnesla to noha, byla dost odřená a to mi stačilo- dlouho se to hojilo a musela jsem nosit stále jenom sukni, aby se na nohu nic nepřilepilo. |
| Anit | 54487 |
|
|
17.9.2008 13:25:40
Ahojte dievčatá,
na skok som dobehla pookriať. V robote blázinec ... škoda hovoriť. No brouzdavo čo to tu čítam ... ešte že je to ľavá ... pravou kľudne môžeš opravovať písomky ![]() Majte sa mi tu krásne. Ked budem mať volnejšie ozvem sa. paaaaaaaaaaaaaaa |
| brouzdava | 52365 |
|
|
17.9.2008 12:06:07
Tak tak,jak píše Dana, ruku mám zlomenou já. Prostě den blbec - v noci nejspíš žlučník, ve škole síla, doma junior slavící 8 let já jsem to vzala o silnici těsně před naší dědinou. Takže jsem se ze školy vrátila po týdnu a ještě z druhé strany a na levé ruce mám ornamenty - zítra mi snad vytáhnou stehy. A jsem o dva dráty těžší. Paličky jsou u ledu, ale o domácnost se skvěle stará zbytek rodiny. Babička se postarala o garderobu do tanečních,
koupil kalhoty juniorovi,vařili, prali, psali úkoly ..... Jsou to zlatíčka. |
| divizna63 | 52122 |
|
|
17.9.2008 10:59:39
Bubu - moje chapadélka jsou v pořádku, to si Brouzdavka polámala ruku
![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
16.9.2008 19:02:56
Děvčátka, která jste byla v Annabergu? Já jsem dneska viděla u naší učitelky na paličkování, která tam byla také - pro účastnice paní Danila Fitzková, a ukazovala mi takový černobílý sešitek, kde byly ukázky úžasných vánočních ozdobiček v dřevěných rámečcích. Absolutně mě to nadchnulo...
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.