| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 10482  [Dalších 9912 >>]
bubasaurka 48577
16.9.2008 18:16:29
No Divizničko, co jsi dělala, že jsi si zlámala jedno chapadélko? Náš mladý má z kola také nalomenou kost - teď si připadám jak brouk Pytlík, protože ho tahám na zádech po schodech domů. Je těch schodů moc a on už má modřiny podpaždí od berlí... Ale na druhou stranu ze mne bude za chvíli Herkules ...:-D:-D:-D
brouzdava 52365
16.9.2008 17:47:05
Ahoj, vsechny zdravim,oslavenkyním gratuluji. Já nepaličkuji taky - dneska jsem se vrátila po týdnu z nemocnice, vymázla jsem se na kole zlomila si naštěstí jenom ruku. A teď už to bude jenom lepší:-D
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
16.9.2008 16:56:56
Katko taky ti přeju aby výstava dopadla co nejlépe. Budu moc ráda, když všechno hezky nafotíš a budem se moc juknout.

Jinak já nepaličkuju, nějak se nemůžu donutit......nestíhám a jsem unavená, že večer jen kecnu na gauč a upadám do komatu :o))))

Mariím přeju vše nej nej nej i když s velikým zpožděním....a všem komu jsem ještě nepopřála taky....

Na fotky z Annanbergu se těším.....
Medlyn 39028
16.9.2008 12:50:50
Hani, nemáš v tom chaos, svátků Marií je několik, ale jsou v církevním kalendáři. V tom praktickém jsou "potlačeny", stejně jako z Františka 3.12. je Hubert a z Jany 21.8. Johana.:-)
bubasaurka 48577
16.9.2008 8:37:38
Maruškám, M8ňám, Majkám a pod. dodatečně přeji vše nejlepší k svátku. Měkla jsem pocit, že Marie je několikrát v roce???? Nebo v tom mám chaos...:-D:-D
bubasaurka 48577
16.9.2008 8:35:06
lítat někde po výstavě s dvěma telefony, jízdním řádem a sešitem na zapisování objednávek - to se mi tedy nechce :-D:-D Budu ale držet palečky nám všem, aby se ta výstava podařila. Kačko, doufám, že budeš mít k ruce nějakou dobrou duši, která ti pomůže vše nainstalovat. A v neděli hned podej zprávu, co a jak, kde a kdy,a.... :-D:-D:-D:-D:-D
Medlyn 39028
15.9.2008 13:10:29
Kačce přeji úspěšnou výstavu. Já to mám "trochu" z ruky, tak že někdy jindy.

Zapoměla jsem na svátek Marie, trochu divný, když jich máme v ulici invazi včetně mojí mamky. Tak s křížkem po funuse hodně zdraví a tolerance...

V sobotu jsem byla s rodinou v Zoo a musím přiznat že letos už po druhé. Manžel dostal v zaměstnání volné vstupenky, tak proč je nevyužít. Testovali jsme nový foťáček a některé zdařilejší záběry jsem si nacpala do alba na Centrumu: http://fotoalba.centrum.cz/albums.php?uid=8046233&again=2&login_name=janajir , tak když budete mít chvilku, nakoukněte. :-D
evask 62042
15.9.2008 13:04:43
Ahoj, mám černé svědomí, ale nepodařilo se mi vůbec nic ke koukání stvořit. Přes prázdniny jsem skoro nepaličkovala a když tak jsem dokončovala rozdělané věci z kurzu. Mám jen dva šperky. Evask
divizna63 52122
14.9.2008 17:43:18
Ahoj Kačko, konečně jsem se v sobotu dostala na poštu, tak jsem Ti poslala taky malý příspěvek na výstavu. Snad to dojde včas. Chtěla jsem v sobotu s manželem přijet na čumendu, ale ještě pořád nevím, jestli mi to vyjde, protože možná budu muset přes víkend do práce. Ale pokud ne, tak bych se chtěla přijet podívat. No - uvidíme... Měj se pěkně, a ať se výstava podaří! pa pa Dana Divizna
Kačka L.,3 děti 49198
14.9.2008 12:58:50
Ahoj holky,
Příští týden je u nás ta výstava,přijedete někdo osobně?? Evíci-přijedete?? Milčo, s tebou počítám na 100%,tak snad ti do toho něco nevleze. Tak zatím papa Kačka
[<<Předchozích 560] Názory 561570 z 10482  [Dalších 9912 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.