Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
12.9.2008 20:38:06
Ahoj,taky chci popřát všem oslavenkyním-vše nej,nej a hlavně zdravíčko
![]() ![]() |
| Kačka L.,3 děti | 49198 |
|
|
12.9.2008 20:37:36
Ahoj,taky chci popřát všem oslavenkyním-vše nej,nej a hlavně zdravíčko
![]() ![]() |
| Anit | 54487 |
|
|
12.9.2008 9:11:45
Ahojte,
všetkým Máriam, Majkám, Marikám ... želám všetko naj k meninám ... paaaa |
| evask | 62042 |
|
|
12.9.2008 0:18:35
Ahoj všechny zdravím a oslavenkyním přeji splnění všech přání a snů. Eva
|
| bella11 | 58258 |
|
11.9.2008 6:48:32
Ahoj holky,
dlouho jsem tady nebyla. V neděli jsme se vrátili z Bulharska. Takže teď pomalu dočítám všechny příspěvky. Všem, které jste měly svátky a narozeniny blahopřeji a přeji hodně úspěchů. V pondělí děti nastupovali po prvně do školy a já do práce. Žádný elán u nás nebyl. |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
10.9.2008 18:12:24
všem za přání k narozeninám.
Už jsem odeslala katce krajky na výstavu. Dneska jsme byli se synáčkem na kontrole s tou nohou a ejhle, on ji má naštíplou,. první rtg to neprokázal, protože byla noha moc oteklá. takže dostal chudák sádru na další tři neděle a já mám starostí nad hlavu. Hlavně jak ho vždycky dostat ze školy. Má to na autobus dost daleko a ještě z kopce (no alespoň se mu po té puse poletí dolů rychleji ![]() ![]() )Ráno od busu to má kousek a po rovně. Navíc je problém ho každý večer umýt - protože slona se sádrou narvat do vany je fakt práce pro silné chlapy a ne pro obézní ženskou ![]() ![]() ![]() Na paličky jsem zatím ještě nesáhla - nemám na to vůbec elán.... |
| mismach | 76341 |
|
|
8.9.2008 19:25:45
Taky se chci připojit k přání všeho nejlepšího k narozeninám oběma oslavenkyním.
![]() PS: Pomalu se mi daří přesouvat fotky na mé nové stránky http://rodina.cz/mismach ...zatím tam mám jen vzorníčky z kurzu Ahoj Míša |
| Hugo z hor | 22723 |
|
|
8.9.2008 18:31:04
Jen jdu holkám popřát k narozeninám, sice opožděně, ale přeci.
Takže Hani/Bubu a Dano, vše nej, hodně zdraví, štěstí a čas na paličky ![]() ![]() Hani, kalhoty nemám pořád nafocené, jsem ostuda, já vím. Z dovo, kde jsem je mimo jiné nosila, máme asi 300 fotek, a ani na 1 z nich ty kalhoty nejsou pořádně vidět. Dan si před dovo koupil nový foťáček, tudíž na dovo neměl nic jiného než fotit a fotit a fotit. Takže na většině fotek jsem já s Áňou zezadu, jak někam jdeme. No, snad to do konce roku stihnu a nechám se řádně vyfotit ![]() Pilně paličkujte, mě ve středu konečně také zase začíná kurz - huráá ![]() |
| divizna63 | 52122 |
|
|
8.9.2008 16:58:56
všm moc děkuji za přání k narozkám, Hani Bubu - mám je opravdu 7.září Moje chapadla jsou momentálně dost zmožená, protože jsme se rozhodli předělat zahradu, a včera jsme ryli, kopali, přesazovali, a zase ryli a kopali... Ale už se těším, až to bude hotové a tak jak chci - to bude paráda. Je to sice malá zahrádka, ale na práci to stačí ažaž. Teď letím na poštu a do obchodu, tak se holky moje mějte moc pěkně a ještě jednou díky za gratulace
pa pa Dana Divizna |
| Anit | 54487 |
|
|
8.9.2008 13:30:03
Tiež sa pripájam ku gratulantom a želám Vám dievčatá všetko najlepšie k narodeninám hlavne nech ste zdravé, v robote nech to klape, v rodine pohodu a paličky nech paličkujú samé.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.