| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 10482  [Dalších 9902 >>]
Kačka L.,3 děti 49198
12.9.2008 20:38:06
Ahoj,taky chci popřát všem oslavenkyním-vše nej,nej a hlavně zdravíčko;);)
Kačka L.,3 děti 49198
12.9.2008 20:37:36
Ahoj,taky chci popřát všem oslavenkyním-vše nej,nej a hlavně zdravíčko;);)
Anit 54487
12.9.2008 9:11:45
Ahojte,
všetkým Máriam, Majkám, Marikám ... želám všetko naj k meninám ...
paaaa
evask 62042
12.9.2008 0:18:35
Ahoj všechny zdravím a oslavenkyním přeji splnění všech přání a snů. Eva
bella11 58258
11.9.2008 6:48:32
Ahoj holky,
dlouho jsem tady nebyla. V neděli jsme se vrátili z Bulharska. Takže teď pomalu dočítám všechny příspěvky.
Všem, které jste měly svátky a narozeniny blahopřeji a přeji hodně úspěchů.
V pondělí děti nastupovali po prvně do školy a já do práce. Žádný elán u nás nebyl.

bubasaurka 48577
10.9.2008 18:12:24
všem za přání k narozeninám.
Už jsem odeslala katce krajky na výstavu.
Dneska jsme byli se synáčkem na kontrole s tou nohou a ejhle, on ji má naštíplou,. první rtg to neprokázal, protože byla noha moc oteklá. takže dostal chudák sádru na další tři neděle a já mám starostí nad hlavu. Hlavně jak ho vždycky dostat ze školy. Má to na autobus dost daleko a ještě z kopce (no alespoň se mu po té puse poletí dolů rychleji :-D:-D:-D)Ráno od busu to má kousek a po rovně. Navíc je problém ho každý večer umýt - protože slona se sádrou narvat do vany je fakt práce pro silné chlapy a ne pro obézní ženskou :-D:-D:-D
Na paličky jsem zatím ještě nesáhla - nemám na to vůbec elán....
mismach 76341
8.9.2008 19:25:45
Taky se chci připojit k přání všeho nejlepšího k narozeninám oběma oslavenkyním. :-D
PS: Pomalu se mi daří přesouvat fotky na mé nové stránky http://rodina.cz/mismach
...zatím tam mám jen vzorníčky z kurzu:-D Ahoj Míša
Hugo z hor 22723
8.9.2008 18:31:04
Jen jdu holkám popřát k narozeninám, sice opožděně, ale přeci.
Takže Hani/Bubu a Dano, vše nej, hodně zdraví, štěstí a čas na paličky R^

Hani, kalhoty nemám pořád nafocené, jsem ostuda, já vím. Z dovo, kde jsem je mimo jiné nosila, máme asi 300 fotek, a ani na 1 z nich ty kalhoty nejsou pořádně vidět. Dan si před dovo koupil nový foťáček, tudíž na dovo neměl nic jiného než fotit a fotit a fotit. Takže na většině fotek jsem já s Áňou zezadu, jak někam jdeme. No, snad to do konce roku stihnu a nechám se řádně vyfotit :-D

Pilně paličkujte, mě ve středu konečně také zase začíná kurz - huráá R^
divizna63 52122
8.9.2008 16:58:56
všm moc děkuji za přání k narozkám, Hani Bubu - mám je opravdu 7.září Moje chapadla jsou momentálně dost zmožená, protože jsme se rozhodli předělat zahradu, a včera jsme ryli, kopali, přesazovali, a zase ryli a kopali... Ale už se těším, až to bude hotové a tak jak chci - to bude paráda. Je to sice malá zahrádka, ale na práci to stačí ažaž. Teď letím na poštu a do obchodu, tak se holky moje mějte moc pěkně a ještě jednou díky za gratulace ~s~ pa pa Dana Divizna
Anit 54487
8.9.2008 13:30:03
Tiež sa pripájam ku gratulantom a želám Vám dievčatá všetko najlepšie k narodeninám hlavne nech ste zdravé, v robote nech to klape, v rodine pohodu a paličky nech paličkujú samé.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 10482  [Dalších 9902 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.