| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 10482  [Dalších 9892 >>]
brouzdava 52365
7.9.2008 20:38:01
Ahoj holky, Daně a Hance přeji opožděně všechno nejlepší. Jinak je to nářez. Začátek školního roku je pokaždé stále větší děs. Doma jsme totálně nepřipravení - junior nemá bačkory (dnes měli v Globusu všechny velikosti kromě té, která by se hodila nám), naštěstí je teplo, takže do školy chodí v kraťasech, ale kdyby se ochladilo, tak snad musí zůstat doma. Puboška si to řeší sama, ale byla 4 dni na výletě (jejich třídní si v květnu zlomil nohu, takže bylo odloženo na podzim), tak má pomalý rozjezd. A další věci by se určitě ještě našly. Děti ve škole jsou evidentně odpočatější než učitelé a náležitě to dávají najevo. Třídní schůzky, porady, schůze metodické rady budou letos bývat od 4 do 6, o podzimních a velikonočních prázdninách máme nařízeno školení možnosti si vzít dovolenou (mimochodem mám už 5 let 14 dní dovolené po nástupu z mateřské za odpracované 4 měsíce, které se mi převádějí z roku na rok). Ředitel naplánoval na příští sobotu setkání s rodiči žáků prvního stupně - chce rožnit nějaké sele a strašně se divil, že mezi námi není zájem, prostě děs. A našly by se i jiné perličky. Takže dost stesků, Danu úplně chápu, když je toho moc, je toho příliš. Paličky jsou zatím uklizené, ale budu se do toho muset dát, aby byla alespoň nějaká radost. Tak hezký týden. Katka
Jitk@1 57605
7.9.2008 19:39:15
Také se připojuji....Dano, vše nej nej k Tvým narozeninám~s~

Jitk@1
Medlyn 39028
7.9.2008 19:35:29
Dana má narozky dnes, jako moje dcera. Ale v deníkách to není, ráno mi zablikalo ICQ a tak jsem si to ověřila v Dílničce u Divizny. ;)
bubasaurka 48577
7.9.2008 19:04:26
Divizně přeji také všechno nejlepší k narozeninám, ať ti chapadélka krásně a pilně slouží!!! A který že den to máš narozky? 6. nebo 7. 9??)
Medlyn 39028
7.9.2008 15:26:51
Nekonečný narozeninový den
jako jeden velký splněný sen,
kupu blízkých kolem sebe,
to je mé přání pro tebe.
:-D

divizna63 52122
7.9.2008 13:39:38
Ahoj Lemul, i bez obrázku moc děkuji za přání :-D A ostatním moc děkuji za podporu. V pátek už jsem si říkala, že pokud to budoustále stejné stresy, dám výpověď a raději budu někde makat v supermarketu.
Hani Bubu - taky přeji všechno nejlepší k narozeninám, hlavně to zdraví a pohodu. Mějte se pěkně holky, já jdu něco dělat. tak pa pa Dana Divizna
lemulka 39604
7.9.2008 10:31:57
Hance Bubu a Daně přeji vše nejlepší k narozeninám......~s~
Obrázek se mi, bohužel, vložit nepodařilo....
:(
Lemulka
Jitk@1 57605
6.9.2008 19:48:39
Ahoj Hani, dostávám se k PC až teď...I já se připojuji s přáním všeho nej k Tvým narozeninám.

Všechny ostatní zdravím...Jitk@1
bubasaurka 48577
6.9.2008 16:31:51
Lipnerové - v pátek jsem ti odeslala balíček s krajkami - ozvi se, prosím, jakmile dojde!!!
bubasaurka 48577
6.9.2008 14:47:25
já vám moc děkuji za přání.~s~~s~

Jitko czl, to znám také, ten ranní klid. Já jsem celé prázdniny - když byl kluk pryč - jezdila do práce na 4. A než přišli první otravové v šest. stihla jsem toho tolik udělat, jako ne za celý den :-D
Momentálně nepaličkuji, protože jsem si odřela ruku od synáčkovy sádry a neudržím paličky v ruce. To jsme rodina, co? :-D:-D:-D
[<<Předchozích 580] Názory 581590 z 10482  [Dalších 9892 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.