Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
6.9.2008 9:02:20
HaniB taky vše nej nej nej k narozeninám, hondě nápadů a hlavně pohodu a zdraví
Medlyn a Divečko je to fakt hrozný. Úplně si dokážu představit jak to musí být šílené ráno vstávat do práce a děsit se co zase bude.....moc vám držím palce ať to rychle přejde a vše se uklidní. Medlyn dělat noční je asi nepříjemné, přece jen člověk pak z toho dalšího dne nic moc nemá (ségra dělá noční ale jen sem tam jako zdravotní sestra), ale možná v tom najdeš i pozitiva. Já vstávám do práce schválně brzo abych tam chytla tu asi hodinu, kdy je tam úplný klid a člověk se může na 100% soustředit..... |
| Medlyn | 39028 |
|
|
6.9.2008 8:34:40
Život Ti možná nedal všechno, co bys chtěla
a nejde už to napravit. Přeji Ti, abys větší štěstí měla a víra Ti pomohla se uzdravit. ![]() |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
6.9.2008 7:33:52
Hanko, přeji všechno nejlepší k Tvým dnešním narozeninám, hodně zdraví, štěstí, lástky, nápadů a času na jejich realizování
![]() |
| divizna63 | 52122 |
|
|
5.9.2008 21:30:23
díky za podporu všem. Já už jsem z těch věčných nervů a stresů v práci tak vyšťavená, že jsem tak akorát zralá na změnu zaměstnání. Ale abych úplně nezblbla, tak jsem se uklidňovala paličkováním a na své stránky www.Divecka.napady.net jsem přidala paličkovaný květ a "starý" strom v novém encaustickém rámečku. Tak kdo chcete - nakoukněte!
Mějte se holky pěkně, já jdu ještě něco upaličkovat, než upadnu do postele. Musím se pořádně unavit, ať zase místo spánku nemyslím na práci... Pa pa Dana Divizna |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
5.9.2008 13:38:32
Medlyn, neboj, to nebude tak hrozné - ten strach před prvním sexem byl určitě 100x horší
. Hele, člověk si zvykne úplně na všechno. Moje máma dělá ještě v 65 a samé noční. A docela je to vyhovuje - alespoň se v bytě nepotkává s moji sestrou a nemusejí se hádat ![]() ![]() |
| bubasaurka | 48577 |
|
|
5.9.2008 13:38:31
Medlyn, neboj, to nebude tak hrozné - ten strach před prvním sexem byl určitě 100x horší
. Hele, člověk si zvykne úplně na všechno. Moje máma dělá ještě v 65 a samé noční. A docela je to vyhovuje - alespoň se v bytě nepotkává s moji sestrou a nemusejí se hádat ![]() ![]() |
| Medlyn | 39028 |
|
|
5.9.2008 10:13:14
ostrá závorka img mezera src= adresa obrázku ostrá závorka uzavřít
![]() |
| Medlyn | 39028 |
|
|
5.9.2008 10:09:35
Lemul, jestli ti dobře rozumím, tak je to:
Díky za morální podporu tobě, Daně a Hance. Všechno je stokrát jinak. Prý mi expedici nenabídli, ale jen se zmínili, že je tam jediné volné místo. Na to mají jiné statné chlapi. Tak s vyhlídkou na hledání si nové práce, nové zvykání a nesrovnatelně nižší příjmy, jsem po šílených rozhovorech se třemi nadřízenými souhlasila od října s noční směnou na zkoušku. Ale tak vyděšená jsem nebyla ani před prvním sexem. Puritánkám se omlouvám. ![]() |
| lemulka | 39604 |
|
|
5.9.2008 7:36:16
Ahoj holky,
mám prosbu - napište sem někdo znovu adresu pro vkládání obrázků. Musela jsem přeinstalovat systém a trubka jsem si tohle zrovna neuložila.... ![]() Díky moc lemulka |
| Medlyn | 39028 |
|
|
4.9.2008 23:09:33
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.