| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 10482  [Dalších 9872 >>]
mismach 76341
4.9.2008 20:08:55
Taky všechny zdravím! Já sice stíhám číst diskuzi i prohlížet obrázky, ale sednout si a něco napsat... :-D
Zatím se držte :-) Míša
Lenicka z Nivey 51163
4.9.2008 18:12:22
Ahojky, všechny Vás po dlouhé době zdravím - jsem konečně po více než dvou měsících online, takže jdu nejdřív všechno dočíst a pak teprve začnu reagovat. Lenka
bubasaurka 48577
4.9.2008 11:50:25
Děvčátka, moc na vás myslím a držím vám palečky. Ono bez práce to jde špatn+ě a se špatnou prací ještě hůře. Ale věřte mi, že i bez práce s minimálními příjmy lze všechno zaplatit a nezbláznit se z toho. Hlavně si říkejte: Pokud nejde o život, jde o h... víte o co!:-D
divizna63 52122
4.9.2008 8:17:12
Ahoj Medlyn,
tak to jsme dvě, kterým to v zaměstnání skřípe... A to je slabý výraz. Taky jsem si myslela, že po roce soužení a úsilí to bude lepší, ale opak je pravdou. Poslední dva týdny makáme v práci od šesti do šesti a ještě se to zdá málo, tak nám vyhrožují sebráním osobního ohodnocení, zdravá taky nejsem, takže to zvládám s vypětím všech sil, když se připlazím večer domů, je mi zle a s nervama na tom nejsem taky nejlíp... Slzy mi tečou samy, už to prostě nezvládám. Je to jen stres a buzerace. Jenže nemám jiné místo a tady v té naší pr..li nic moc ani volného není, taky mám dvě holky na škole, tak si říkám, že to prostě musím vydržet. Ale už nemůžu...
No tak jsem si taky postěžovala, a jdu zase makat, než mě vyhodí... Holky mějte se líp než já, pa pa Dana Divizna
lemulka 39604
4.9.2008 7:47:13
Medlyn,
můžu Tě uklidnit - to znám........a přesně vím jak to chodí na expedici....;((
Medlyn 39028
3.9.2008 22:19:08
...už se těším :-D:-D

Pomoc!!!
Jak se všechno zdálo v mém zaměstnání být v pohodě, tak teď to vypadá na konec dobrých časů. Rv Změny v reorganizaci práce si vynutily přejít z dvousměnného provozu na třísměnný a protože už nejsem v rozpuku mládí:-D , odmítám dělat noční. Tak mě sundají z vysokozdvižného vozíku a půjdu na expedici a ještě navíc na protisměnu;((, to mě fakt těší nejméně. Božíčku, jaký jsem měla do teď klid.
Tak mě prosím v duchu politujte a vyslovte upřímnou soustrast.;)
Milena (2 holky) 11450
3.9.2008 15:35:45
Dnes měly být v časopise háčkované a paličkované náušnice. Místo nich je kytička.
evava1 36794
1.9.2008 10:51:17
http://micherg.rajce.idnes.cz/Babi_palicky/#album
docela pěkné obrázky
Teď mi volala známá, že jsou v sobotu na náměstí v Olomouci nějaké dožínky a potřebují obsadit stánky, tak jsem to slíbila. Teď budu hledat, co mám napaličkované po krabicích, aby bylo co pověsit. Je tam dokonce 7O Kč za hodinu, no nekupte to. S nějakým prodejem radši moc nepočítám, Hanáci só opatrni na korono.
LuckaaK 63803
1.9.2008 8:31:26
Ahoj holky,
diskuse o šnekovi je fakt vtipná, tak jsem zvědavá na věci příští, protože nedávno mě oslovila jedna redaktorka z DRNu, jestli bych jim tam nějaký podvinek nedala ke zveřejnění, tak jsem zvědavá, jak to dopadne ... ;-))). Tak ho prosím moc nekritizujte, až a pokud se objeví ;-)).
bubasaurka 48577
31.8.2008 19:22:01
Koukala jsem se teď na ten DRN a je to skutečně namalované špatně. I kdyby se dopředu - na tu delší stranu - udělaly vlající oči, tak ulita je posazená špatně. Protože by chudák neměl kam zalézt :-D:-D Takže vzít tužku a papír, namalovat ulitu a pak točit tělíčko a překreslit!!!:-D
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 10482  [Dalších 9872 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.