| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Paličkování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 10482  [Dalších 9862 >>]
bubasaurka 48577
31.8.2008 19:03:00
tam máme víkend skoro za sebou. Já jsem sloužila na telefonu. Dneska volalo plno lidí, takže jsen jsem si k něčemu sedla, crr, telefon. Tak jsem na chaloupce vůbec nic neudělala. Navíc náš synáček milovaný, parchant jeden zatracený, blbnul na kole a přivodil si velký výron kotníku. Přišel domů celý ubrečený a hned mezi dveřmi ode mne chytil za to pár facek. Já mu totiž než vešel připomínala, aby nikde neblbnul, aby si na poslední chvíli někde neublížil. A znáte to - no jo, mami, mně se nic nestane, dám si pozor... Takže pak jsme kolem něj lítali, ledovali, obinadlovali, mazali mastičkou. A vzteky pěnila, protože si zase pěkně zkomplikoval vstup do školy. Což o to, v pondělí ho tatínek přiveze a odveze, no ale pak bude muset zůstat doma, protože od autobusu ke škole nedopajdá. No, nezabili byste ho taky? :-D:-D:-D
Na paličkování jsem ani nesáhla, ačkoliv jsem si ho s sebou vezla. Ještě se kouknu na ten DRN na šnečka. Protože ta vaše diskuse mě pobavila :-D:-D:-D
Jo, Divizničko chapadlová, pěkně jsi mě k něčemu inspirovala. jen co budu mít chvilku, tak to sem hodím, aby jste se také pobavili...
Tak zatím pááá
czlowiczka a 2 človíčkové 33396
31.8.2008 14:02:45
Ahojky,
tak jsem taky jukla na šneka a je divný ať už je obráceně nebo ne, nějak mi přijde, že co se dostane do časopisů o ručních pracích je spíš takové to co zbyde.....prostě za moc to většinou nestojí.....bohužel.....

Bubu jak jde malování....?

Nově příchozí vítám....pokud se chceš nějak angažovat při vystavě, tak asi nejspiš přímo s KačkouL.
Medlyn 39028
30.8.2008 20:01:01
Upaličkovaný šnek v DRNu má na hlavě dvě pikotky, ale na podvinku nejsou vyznačeny.

Jitko, dívala jsem se na tvoje pasparty a jsou výstavní.;) Já jako vyučená knihařka to musím vědět. Pasparty jsme se učili v prváku v květnu, kdy jsem byla celý měsíc v nemocnici a tak jsem se je nikdy nenaučila. :-D Tak jsem už několikrát uvažovala, že se do VSUŘ přihlásím na kurz. Co jsem nezvládla za totality zdarma, budu teď draze dohánět.;((
Jitule. 34668
29.8.2008 22:09:06
se mi v Drnu jeví "normálně". Prostě na tu delší stranu bych dodělala tykadla a šmytec. Ani se mi nezdá, že by byl nějak špatně.
Na podvinky se koukám jako na výzvu s tím, že by to tak mohlo být hezký, ale často si je jaksi přizpůsobím "ke svému obrazu". Sem bych šoupla ty "parůžky".
Hlásím se po dovolené. A vracím se k zážitkům na kurzu v Poniklé. Ves je krásná krkonošská. Počasí jsme měli letní, jak se patří, až jsme chvilkama lapali po dechu a hledali stín (marně).
Naučila jsem se základy paspartování a už si koupila skla a další drobnosti. Nyní hledám karton, hustý, pevný, na záda obrázků. Paspartování ke krajce jde dobře. Vzpomínám si, že celé roky, co fungovala prodejna Krajky ve Vamberku na náměstí, měli tam obrázky JEN v paspartě, žádné rámečky ze dřeva. Neříkám, že rámečky se mi nelíbí. S paspartou se nyní cítím svobodnější. Pokud budu mít doma materiál, zapaspartuju si obrázek pro někoho jako dáreček třeba v sobotu o půlnoci :-).
Paličkovaly jsme u chalupy paní Proškové, obcházely jsme s herdulemi chalupu podle trasy slunce (docela vedro). Seznámily jsme se s tvorbou paní Domanjové a jejím pohledem na svět a na krajku. Tuží málo a to smraďochem (snad jsem nic neprozradila, co bych neměla). Navrhla jsem si malý obrázek. Co jiného se dá ode mně čekat, než kočička. Barevně jsem ji vystřihla střízlivě: žlutavá, okr, světle hnědá, nacpu ji do pasparty. Udělaly jsme si s děvčatama papírovou přilbu jako základ možného klobouku. Myslím, že to na mně bude dlouho čekat. Nejsem přesvědčená, že bych měla takový klobouk k čemu nosit. Leda na zahradě a to nevím, jestli není hejhání časem mým.

Přeji hodně zdraví a čilý klapot všem.
divizna63 52122
29.8.2008 21:24:19
hlásím se po šíleném pracovním týdnu, a to mě ještě jeden čeká.... Ale konečně je pátek a já si léčím pocuchané nervy u počítače. Právě jsem přidala na své stránky www.Divecka.napady.net čtyři nové obrázky do rubriky Encaustic. Tak kdo chcete - nakoukněte :-D Hani Bubu - ty moje chapadla prostě nechtějí jen tak ležet v klidu :-D Mějte se holky pěkně, já jdu paličkovat. pa pa Dana Divizna
Jitk@1 57605
29.8.2008 19:21:05
Ahoj všichni, se zájmem sleduji diskuzi o správném šneku. V DRNu je to opravdu naopak, vzhledem k orientaci "domečku"....

Zdraví Jitk@1:-D
lemulka 39604
29.8.2008 19:16:23
Hani Bubu,
až se za Tebou v úterý stavím v práci - chceš přivézt ty velké zahradní ostružiny? Je jich zralých jako mraku a já už nevím co s nima. Děti jsou toho přejedený a jediný co jsem z nich dělala je marmeláda......
Lemulka
i-1901 83950
29.8.2008 18:58:55
Ctu zde o vami poradane vystave a proto bych se rada k vasi vystave pripojila.Ale zatim se zde nevyznam, prispivam na tyto stranky poprve, poradite mi????Dekuji za pomoc:-D
i-1901 83950
29.8.2008 18:58:31
Ctu zde o vami poradane vystave a proto bych se rada k vasi vystave pripojila.Ale zatim se zde nevyznam, prispivam na tyto stranky poprve, poradite mi????Dekuji za pomoc:-D
i-1901 83950
29.8.2008 18:50:09
vsechny vas zdravim, vase stranky se mi moc libi...:):-D;)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 10482  [Dalších 9862 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.