| evacko | 39341 |
|
|
11.9.2009 16:42:32
Děkuji za další pochvaly. Možná časem ještě tuto šálu vydám v jiné verzi, možností se nabízí hodně. Milčo, jméno jsem opravila. Na tištěné vizitce je ale opravdu zřetelné "B". Takže ty se s paní Pyrchalovou znáš? Můžeš jí, prosím, vyřídit, že její dečka byla zařazena mezi naše rodinné stříbro.
|
| czlowiczka a 2 človíčkové | 33396 |
|
|
10.9.2009 16:40:02
jo jo taky myslím, že bys ho užila i v hodně společenské verzi.....a souhlasím i s Milčou, že vidíš mouchy kde nejsou....
![]() |
| malvi | 50275 |
|
|
9.9.2009 10:36:01
Šál je krásny.
A čo takto skúsiť ho v čiernej verzii ku elegantným šatám na slávnostné príležitosti?![]() |
| Milena (2 holky) | 11450 |
|
|
8.9.2009 18:16:52
Vím, že autor sám vždy vidí, co mohl udělat jinak, ale já souhlasím s Jitkou, šála vypadá nááádherně.
Zuberská dečka je taky úžasná. Jen tam máš malou chybičku v popisu, Maruška je Pyrchalová, ne Byrchalová. |
| evacko | 39341 |
|
|
8.9.2009 17:39:32
Jitko, moc děkuju za uznání. Ta šála je totiž úžasně fotogenická, první krajka, co vypadá líp na fotce než ve skutečnosti. Já s ní moc spokojená nejsem. Nemám sladěné barvy. Síť je odtónovaná a obtahovačka mění barvy taky, jenže každá jinak. Kdybych udělala jedno z toho jednobarevné, bylo by to OK. Jo, po vojně je generálem každej.
|
|
|
7.9.2009 19:08:22
Evacko ta šála je nádherná.....až mě bolí čelist jak mi spadla na stůl....
![]() Fakt je úžasná....tuhle jsem přemýšlela jak by šála s podobným tvarem (ne jenom rovná) vypadala......úžasně....díky |
| evacko | 39341 |
|
|
7.9.2009 18:33:08
Jitko Zavináčová, vítej po letech zase mezi poctivě pracující lidi. Je to velká změna, ale určitě se ti podaří skloubit práci a domácnost. Nic jiného nám stejně nezbývá. Těším se na tvůj vějíř.
Do svého alba http://rodina.cz/evacko jsem vložila pár fotek svých elaborátů. Milčo, zvěčnila jsem i tu přenádhernou zuberskou výšivku. |
| Jitk@1 | 57605 |
|
|
2.9.2009 19:12:25
Také vás zdravím, po víc jak čtyřech letech jsem naskočila do pracovního procesu, nestačím se divit, jak se z kantorů pomalu stávají úředníci, kteří v mezičase učí...
Já momentálně dodělávám soutěžní vějíř, podvinek k němu je v poslední Krajce. Na novou knihu od ID se moc těším, na vaše nové věci také. Moc vás zdraví Jitk@1 ![]() |
|
|
1.9.2009 18:42:03
Evi tak to jsem moc ráda.....je to podle téhle http://www.danbarta.cz/kestazeni/wallpapers/800_01.jpg krasavice a tak obdiv patří asi spíš přírodě.
![]() Ráda věřím, že sedět u vás na zahradě a drbat o paličkování musí být ideální relaxace. Máte to tam úžasně pohodové. |
| evacko | 39341 |
|
|
1.9.2009 17:10:42
Ahoj Mariko a Jitko, ráda vás tady obě potkávám. Jitko, asi nevíš, že Marika byla u nás v L. na návštěvě. Seděly jsme v teplém podvečeru ve stínu na zahradě, povídaly si o krajkách a o všem možném, zdrbly internetové diskuse a mlsaly medovník! Bylo to ale strašně krátké. A ještě něco. Po návratu z Vamberka jsem měla rozložené venku na stolku nalovené poklady, přišel soused estét a užasl nad tvojí vážkou. Před pár dny jsme se potkali a on sám znovu začal o tvé vážce a jestli jsem ti už tlumočila jeho obdiv. Tak tímto činím.
Ivana Domanjová prozradila, že její knížka o krajkování, o které píše na svých stránkách, už je napsaná a předaná do výroby. Měla by vyjít ještě do konce října a na pražských trzích bude pokřtěna. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.