| Reuska | 38477 |
|
|
18.2.2011 6:58:38
Jajulka....tak keď mám požehnanie aj od teba, je to jasné, bude Zuzka
![]() |
| Jajulaa+Miško | 20522 |
|
|
17.2.2011 20:35:16
Reus, mne sa Zuzka hrozne páči, ja mám sestru Zuzku a keby som mala dievčatko tak silno nad ním uvažujem, takže schvaľujem
, aj keď samozrejme ja nie som dôležitá ![]() ![]() . |
| Reuska | 38477 |
|
|
17.2.2011 15:59:42
Jajullka....dnes začínam 26.tt...strašne to letí. No, meno....mne sa veľmi páči Eliška, ale mužovi nie....jemu zas Terezka a mne nie :).......a jedno jediné, na kt. sme sa zhodli je Zuzana...a tá sa páči aj Jurkovi, tak už malú volme Zuzka a asi to aj ostane :)...........ak sa ešte v pôrodnici nerozhodnem inak
![]() |
|
|
17.2.2011 14:28:52
Reuska, a v ktorom tt vlastne si? A meno už máte vybraté?
Za fotečku Tomáška sa prihováram aj ja ![]() |
| Reuska | 38477 |
|
|
16.2.2011 15:52:56
Mirka...v ZA mas babatko stale pri sebe, vsak? je to asi dost narocne....este k tomu po takom porode, uff. Ked budes mat trocha casu (viem ze je to asi blby vyraz pri troch detoch :) )....ale ak nahodou, tak by si nam mohla maleho fesaka ukazat
![]() Ja sa mam nastastie teraz dobre...teda okrem bolenia chrbtice a syndromu nepokjnych noh, ktory ma vecer co vecer otravuje a obcasnej nespavosti...ale to su male veci, len nech vydrzim do konca a babo je zdrave ![]() |
| Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško | 35683 |
|
|
16.2.2011 12:37:28
No babky ďakujem,
ako som písala, už je lepšie.S tou kľúčnou kosťou sa nič nerobí, ručička má byť voľná, nemám ju sťahovať do perinky, a vraj by sa to malo do dvoch - troch týždňov zrásť, má tam teraz takú hrčku, aj pediatrička mi to ukazovala. A na miery som zabudla, takže 3820g a 52cm. A narodil sa, chvalabohu, ![]() o 8 dní skôr. A rodila som v Žiline. My ženy sme naozaj tak nastavené, aby sme toho vydržali veľmi veľa a na to zlé pri pôrode sa ozaj rýchlo zabúda. No Majka, tie nevoľnosti nezávidím, ja som až dokonca tehu mala tú blbú chuť v ústach a ešte aj trošku mám. Už len vydržať. Reuska a ty ako? |
| Tanitta+Chrobáčik | 35086 |
|
|
15.2.2011 20:49:12
ahojky kocky
Mirka.... gratulujem budte zdravucky rychlo sa zotavte a na vsetko zle casom zabudnes bolest preboli a pominie ale mamickou zostanes navzdy ![]() |
| Reuska | 38477 |
|
|
15.2.2011 19:39:43
Mirka....z celého
gratulujem k Tomáškovi. Chúďatko, tak si si vytrpela svoje...a maličký tiež, keď mal zlomenú kľúčnu kosť. A už je v poriadku, či to má nejako spevnené? Tak sa držte a nech vás už bacily zďaleka obchádzajú ![]() |
|
|
15.2.2011 17:37:30
Mirka moja zlatá, gratulujem z celého
k malému Tomáškovi, krásne meno .Ako tak čítam, tak si si fakt užila, preboha, ešte že je to tak zariadené, že človek na to zlé pomaly zabúda a maličký ti to určite všetko vynahrádza. Teším sa a ešte raz gratulujem . |
| Bobík* | 31283 |
|
|
15.2.2011 16:07:14
Mirka, gratulácia letí
Veľa hlavne zdravíčka!!!Už to máš za sebou, aj keď nie s moc dobrými spomienkami... Rodila si asi v Žiline, že? |
Den českých řemeselLitoměřice
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.