| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Asistovaná reprodukce na Slovensku

(?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 31274  [Dalších 31214 >>]
MajaZA 44949
15.2.2011 15:49:45
Mirka, gratulujem moc, moc!
Teda, take komlikacie všeliake sa ti nakopili, nezavidim, ale bude lepšie, uvidíš!
A ake miery mal Tomaško? Inak, pekné meno, prajeme hlavne veľa zdravíčka a radosti a aby ste všetko v čo najväčšej pohode zvládli!

U nas viac-menej nič nove, zda sa mi, že mi poooomaličky odchadzaju nevoľnosti, no naťahuje ma ešte 50x za deň, neznášam to :-(
A Veronika zle spáva, v noci aj 2hodky nemôže zaspať, len sa prevaľuje a obchytkáva ma, takže nespím ani ja. Dúfam, že sa to upraví kým sa malé narodí.

Tak ešte raz prajeme malému človiečiku všetko naj ~x~ ...a mamine niež :-)
Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško 35683
15.2.2011 14:08:23
Kočky ahojte.

Sú to už dva týždne, čo sa nám narodil náš krásny Tomáško. 01.02.2011. Ale až teraz sedím prvýkrát pri PC. Bola som chorá, keď som prišla z pôrodnice som dostala horúčky, mala som zápal dutín, skončila som na ATB, ale už je lepšie.
Pôrod celkom OK, bolesti o čosi menšie a kratšie ako pri tých dvoch, ale nemohla som malého vytlačiť, robila som čo som mohla a nič. Nakoniec mal aj zlomenú kľúčnu kosť a od nosa dolu mal tváričku úplne modrú. On sa tam asi nejako zašprajcoval a nie a nie ísť von. Sestrička mi ho vytlačila, až som mala brucho potom modré, ale to mi nevadilo, hlavne, že nám pomohla. Len som potom od všetkých počúvala drísty, že som vôbec netlačila, ešte aj od novorodeneckej sestry. Doktorka sa potom riadne vo mne pohrabala, lebo som im krvácala a nevedeli nič nájsť, potom ma strašne mäsiarsky zašívala a hrozne dlho, až som tam plakala. Ale už je všetko OK a tešíme sa z Tomáška. Aj deti, len by ho stále chytali a hladkali, ale sú tiež chorí a ja sa teraz veľmi veľmi bojím, aby mi malý neochorel, lebo ináč neviem, to by bola hrúza a je aj teraz veľa ľudí chorých, ale také novorodeniatko....
Ja som už išla chorá do pôrodnice, aj s kašľom, ale tam sa to ešte zhoršilo, tak taká ubolená som sa tam nadrapovala a kašľala a kašľala.

V nedeľu ráno mi začala odchádzať hlienová zátka, v noci potom prišli bolesti, ale ustali, lenže už som do rána nezaspala, potom celý deň nič a potom znova v noci asi od polnoci pravidelné. O tretej sme prišli do pôrodnice a o 6.tej sa malý narodil.
Teraz spinká, papáme asi každé dve hodiny, niekedy vydrží dlhšie, učíme sa na cumlík a snažíme sa zohrať.

A vy čo máte nové?????
Jajulaa+Miško 20522
13.2.2011 11:08:02
Mirka, tak ako????? Dúfam, že už je maličké na svete ...
MajaZA 44949
9.2.2011 13:23:27
Mirka, asi si už neni doma, že?
Možno je vás už o jednoho viac :-)
Monika* 34746
2.2.2011 5:42:47
Ahojte. Tak uz som aj ja na facebooku. Tesim sa. :o))) ~t~
Jajulaa+Miško 20522
30.1.2011 20:51:08
Monika, jasnačka, že pamätáme ~:-D, to ma mrzí, že bábätko ešte nie je a aké máš plány do budúcnosti a určite sa ozvi na fb, tam trochu viac žije ~;).
MajaZA 44949
30.1.2011 14:50:17
Ahoj Monika, jasne že pamätame, aj toho Tvojho žlteho smejka :-)

pošli mi na mail ako Ťa najdem na FB (alebo jajulke) a my ťa pridame do skupiny.
Je to uzavreta skupina, takže to nevidi nikto okrem členov.

Mirka, myslim na teba, držkaj sa a skoro sa ozvi!
Monika* 34746
29.1.2011 8:51:17
Ahojte babiky. Citam Vas pravidelne aj ked velmi neprispievam. Neviem ci si ma niekto vobec pamäta. Obcas mam dobre a obcas zle dni.

Napriek tomu ze ja som tiez jedna z tych co som sem s Vami presla este z babetka, tak babetko este nemam.

Chcem sa len spytat, citala som, ze ste sa nasli aj cez facebook. Rada by som si aj ja Vas tam pridala. Ako to mozem urobit? Dakujem za odpovede.

Mirka+Marek+Viktorka+Tomáško 35683
23.1.2011 21:28:56
No mne tiež toto tehu bývalo hrozne zle, najhoršie som to znášala. Ale je to tak, že my ženy asi fakt vydržíme všetko. Musíme ~;).

No ja vám podám asi správičky, až keď budeme s bábom doma. Ešte mám vyše dvoch týždňov čas, TP 9.2.11, ale už mám konečne tašku zbalenú. Popíjam čaj z listov malinovníka, pre ľahší pôrod, tak som zvedavá, či stihnem prísť do pôrodnice ~b~~b~~b~.

Sa mi teraz sranduje, že?

Jajulka, neviem, čo čakáme, ale párik už máme, takže nám to je jedno, len fakt aby bolo bábo zdravé. Myslím si, že chlapca. Ak áno, tak to bude Tomáško. Ak nie, tak Paulínka.
MajaZA 44949
19.1.2011 22:38:31
Ahoj Mirka, verím Ti, že a bojíš, ale možno do tretice to nebude také zle, čo?
A ako nám dáš vedieť o miminku? či až ked prídeš domov?

Mne je stále zle od žalúdka, celé dni a k večeru horšie a horšie :-(
nezvraciam, ale stále ma naťahuje, dnes mám z toho až krče v žaludku.

A už som aj 4-5 krát špinila, beriem Duphaston, no aj tak, neviem prečo a vždy ma to vyľaká.
Ku dr. idem až 3.2., dúfam, že bude všetko ok.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 31274  [Dalších 31214 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.