| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Jižní Americe

(?)
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 125  [Dalších 5 >>]
brouk
  • 
25.2.2004 15:24:26
Já to mám obráceně HIHIHI Kriminálka
Katka
  • 
30.12.2003 23:41:37
Ahoj,

Nabízím moc pěkné ruční výšivky.
Motivy - dětské (různá zvířátka, písmenka, atd), ostatní (krásné výšivky - krajinky, zátiší, květiny, atd).
Pro děti například nad postýlku, nebo na stěny pokojíčku (v podstatě kamkoliv). Velmi pěkná dekorace.
Je možno zhotovit i výšivky na zakázku.
Katka (happy.stars@seznam.cz)

Kati, Matias de 18 meses
  • 
26.10.2003 19:04:33
Mi nombre es Kati, soy checa, en estos momentos estamos en Praga, mi esposo es cubano y nuestro hijo nacio en La Habana. Asi que si quieres convensar y compartir las experiencias etc, aqui esta mi correo: katiperryman@yahoo.es
Chaparra + 2 10610
25.10.2003 20:15:03
Por cierto-conozco a otras 3 parejas,que son checo-mexicanos y curiosamente todos los esposos se llaman Jaime ! Excepto mi esposo que se llama Jorge.
Y TODAS LAS PAREJAS VIVIMOS EN DIFERENTES PAISES !!!! ¿Es único,no ?
Chaparra + 2 10610
25.10.2003 20:02:59
Hola Janita !
Gracias por tu mensaje ! Voy a escribirte en checo muy pronto a tu mail.Me encanto muchissimo recibirlo. Saludos desde aqui...:-)
Janita 12109
25.10.2003 3:34:00
hola chaparrita
no te disculpes por tu espanol. yo deseaba hablar este idioma desde la ninez y empeze a estudiar espanol sola en casa sin cualquier ayuda profesional. imaginate tener un libro spanelstina pro samouky y aprender perfectactamente espanol. no claro..luego me ayudo mi esposo. como ves la diferencia entre la vida checa y mexicana. y como lo conociste a tu esposo. ya ha estado en la RCH? disculpa si tengo muchas preguntas pero para mi es muy raro que se junta un mexicano y una checa. mi esposo me vee que soy muy enojona a orgullosa..yo le digo que me comporto como la mayoria de las cechas..como te vee tu esposo y de que parte de mexico es. que estes muy bien. bye
Chaparra
  • 
25.9.2003 15:36:53
Hola Janita !

Soy otra Checka casada con un Mexicano. Pero vivimos en Dinamarca..:-) Tenemos una bebita (9 meses casi).Sorry,mi espanol es muy pobre..
Como estas ?
Janita 12109
25.9.2003 3:38:20
querida Yohanca.
en este momento no vivo en America Latina, pero en California con mi esposo mexicano..yo soy de la rep checa,
Saludos
chequita-mexicanita
Hankie+3 11120
14.9.2003 20:44:29
Ahoj holky
mám na vás, žijící v zahraničí, velkou prosbu.

Sbírám vyšívané kapesníčky (rodina.cz/hankies), a protože chystám webové stránky, jejíchž součástí bude i slovíček, sháním informace, jak se slovo KAPESNÍK - KAPESNÍKY řekne v jiných jazycích.

Zatím mám jen angličtinu, němčinu, francouzštinu, polštinu, italštinu, holandštinu, ruštinu a slovenštinu , a tak budu moc ráda za překlad do jakéhokoliv jiného jazyka.

Pomůžete mi, prosím? Mailová adresa je pod ikonkou...
Ptala jsem se na cenu překladu v jedné firmě, ale cena 2900 je pro mě příliš. Tak to zkouším takto, nezlobte se proto, prosím, že se cpu, kam nepatřím.

Díky, Lena.
Yohanca
  • 
26.8.2003 4:07:47
No hay ninguna mama de America Latina que escribe aqui?
Yo tengo tres ninos con un Peruano, el esta em Alemania, yo en la republica Checa ...
Saludos
Yohanca
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 125  [Dalších 5 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.