| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky na Středním východě

(?)
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 1680  [Dalších 1580 >>]
namana 80861
14.5.2008 20:07:34
Marti hledala jsem na netu taky to rozdeleni a nasla jsem, ze pro Blizky vychod je alternativni jmeno Stredni vychod..Takze vlastne by tady ty dve diskuze meli spojit..
marti-E 76693
10.5.2008 21:47:50

Dobry den, neni nektera z vas nahodou v Bahrainu? Nebo nebyla jste tam nektera ci nemate nejake info jak se tam zije?
Apropo muzete tu nektera uvest ,ktere zeme patri do Blizkeho Vychodu a ktere uz do Stredniho?Kdyz je to tu rozdeleno tak aby bylo jasno.:-D;)Dekuji M.
petadurka 80929
11.4.2008 16:21:37
Dobrý den, ahojte všichni!
Jmenuji se Petra a dostala jsem kontakt na vas všechny od me spolužačky Lucky, pry jste vsechno moooc mile, ochotne, a třeba mi pomůžete – pomalu ale jiste bych se mela zacit zabyvat psanim bakalarske práce na tema „Zeny vedou jinak – Zeny v managementu“… A bylo mi doporuceno, abych se zamerila ne vice zemi, USA, Evropa apod. Studuju nemcinu, takze v této oblasti by to bylo vklidu, ale do Ameriky se jen tak nedostanu :D , tak jsem se chtela zeptat, jestli třeba vy primo, nebo někdo z okoli, sousedky, kamaradky,…at uz jste kdekoliv, nejste nejakou tou supr manažerkou, které bych mohla polozit par otazek;nebo i nějakého muze, ze bych udelala dva kontra rozhovory, nebo byste mi třeba byly ochotne napsat par radku, jak to tam u vas vypada, jestli prevladaji muzi nebo zeny, jestli je místo ve skolce apod. Moc by mi to pomohlo, ale nenapada me zadna odmena, jestli jste třeba na druhem konci světa… ;) Budu moc rada za jakekoliv odpovedi, třeba s emailovou adresou, na kterou bych se pak mohla ozvat… Preju hezky den! Petra
Káča 11 (dcery 9/08, 6/11) 70388
22.2.2008 8:41:19
Wali, zase diky za reakci :-)
Wali+3
  • 
20.2.2008 18:24:21
Omlouvám se, nějak se mi to blbě odkliklo.
Internet je blokovaný slušně, kdežto satelit vůbec:)))
Wali+3
  • 
20.2.2008 18:19:53
No Káčo z emirátu fakt strach mít nemusíš. Tady je takovej mišmaš lidí, že se ani nedá na někoho koukat zkrs prsty. Ale my v létě jedeme k manželově rodině, a to mám už teď strach i já:) Taky dost lidí nemá vůbec ponětí, kde se "republika číky" vyskytuje. Pro ně je všechno od Německa na východ Rusko. Možná ještě tak někdo starší zná "čekoslovakia".
Na chování lidí si tu zatím nemůžu stěžovat. Tady všeobecně mají hodně rádi děti, takže třeba v obchodě se většina prodavaček usmívá a zdraví "Hello baby" atd. Možná ti trochu znepříjemní život vysoký obrubníky a to, že většina řidičů ignoruje blinkry, ale to už jsou fakt detaily:))
Libuše na ples se nechystáme, manžel je služebně mimo a ještě nějakou asi delší dobu bude:((
Wali+3
  • 
20.2.2008 18:19:53
No Káčo z emirátu fakt strach mít nemusíš. Tady je takovej mišmaš lidí, že se ani nedá na někoho koukat zkrs prsty. Ale my v létě jedeme k manželově rodině, a to mám už teď strach i já:) Taky dost lidí nemá vůbec ponětí, kde se "republika číky" vyskytuje. Pro ně je všechno od Německa na východ Rusko. Možná ještě tak někdo starší zná "čekoslovakia".
Na chování lidí si tu zatím nemůžu stěžovat. Tady všeobecně mají hodně rádi děti, takže třeba v obchodě se většina prodavaček usmívá a zdraví "Hello baby" atd. Možná ti trochu znepříjemní život vysoký obrubníky a to, že většina řidičů ignoruje blinkry, ale to už jsou fakt detaily:))
Libuše na ples se nechystáme, manžel je služebně mimo a ještě nějakou asi delší dobu bude:((
Káča 11 (dcery 9/08, 6/11) 70388
20.2.2008 16:58:27
Wali a ostatni, dik za reakce. A jak se tam mate pocitove? Kamaradka probrecela i pul dovolene v Iranu, jak ji vsichni ingorovali, obraceli se jen na jejiho pritele (kterej narozdil od ni nemluvi anglicky ani jinak), proste vzduch - a to je velka fanynka arabskych zemi. Ja mam podobnou zkusenost s Arabama jeste z koleje, koukaly na nas na vsechny jako na prostitutky, a to ja jsem takova seda mys, nic vyzyvavyho apod. ...
Libuse, Meggie 05,Sophie 02/07 64327
20.2.2008 14:57:46
S tim internetem jsou fakt trapny, nejdou otevrit ani profily lidi na lide.cz, ale co se da delat. Jak se ti libi v Sharje? My tam obcas projizdime a nejak se mi tam nelibi? Nahodou na ples Cechu se nechystate?
Wali+3
  • 
20.2.2008 14:46:46
Ahoj holky, přesně jak napsala Libuše sehnat se tu ohledně dětí dá všechno. Já kupuju pampers, ovocné přesnidávky Gerber, obilné kaše Farleyś atd. Taky oblečení je tu v porovnání s čechama levnější, ale je třeba dát pozor na kvalitu. Hlavně zimní oblečení mě pro děti vždycky vyšlo o dost levněji. Jinak co se týče toho zdravotnictví nechtěla bych psát nějaké bludy-nakonec Libuše zde rodila, tak ví kolik ji to stálo:)), ale kamarádka tvrdila, že platila asi 7000 dirhamu. Jinak my nejsme v Abu Dhabi, ale v Sharjah. Zdravotni pojištěni mame pro malého, ale chodime k soukromému doktorovi, kde teda platíme všechno včetně základního očkování, stejně tak v lékárně.
Počasí je zde ted parádní 27C, ale pozor na klimatizaci. Naše děti vždycky po příletu chytnou rýmu.
Ještě dotaz na Libuši: taky se ti zdá, že posledni dobou toho na internetu blokují nějak moc. Před rokem šel ještě v pohodě otevřít horoskop a bulvár, nyní již nikoli:))
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 1680  [Dalších 1580 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.