| marti-E | 76693 | 
|   | 26.8.2008 11:34:03 Jee Luulu , to byste se vekove hodili k nasi rodince ,jak by se mi to libilo, ale nezijeme v Emiratech ,alespon prozatim.... Monisko, zatim zustavame v Jordansku....dlouho jsem se neozvala ,protoze jsem se teprve pred par dny vratila po dvou mesicich z CR. Ta Irena jiz porodila -holcicku Yasmin. Mej se hezky pa marti  | 
| luulu | 86126 | 
|   | 25.8.2008 20:12:29 Ahoj, hledam pro sebe a svoje 3 deti kamarady. Zijeme v Sharji na hranicich s Ajmanem. Deti od zari zacnou chodit do skoly  4 a 5 tr, a malej pujde do skolky.Jsme arabsko ceska rodina a zijem tu od unora. Ahojky a tesime se .   | 
| Hudba Ainur | 3111 | 
|   | 2.7.2008 23:50:05 Milé zahraniční maminky, chodíte se svými miminky a batolátky na kurzy plavání kojenců? Píšu o tom diplomku a potřebovala bych získat co nejvíc informací, jak se kde ve světě plave. A vy jste jako přímé účastnice ty nejpovolanější osoby. Najde se tu někdo, ochotný si se mnou vyměnit pár mailíků? Opravdu vás nezdržím dlouho. Moc děkuji za pomoc, Camm | 
| namana | 80861 | 
|   | 19.6.2008 11:48:49 Marti tak co jak to vypada s tim Bahrajnem?? Budete se stehovat nebo zustanete v Jordansku?? Jinak s tou Irenou jsme si pisli sms a myslim ze je ted uz v Cesku..Diky moooc!!! Jinak s tou arabstinou mas pravdu..ja jsem chtela chodit tady v Dubaji do kurzu jenze tam se uci spisovna arabstina a ta se od libanonske arabstiny docela lisi takze tak jak rikas ty od poslechu s rodinou je asi to nej..No a ty umis i psat?? teeeda kloubouk dolu!!!! Baro s tim pocasim jojo uffff my bydlime v Dubaji tak to je to same..A neuveritelna vlhkost vzduchu..No mame se ted na co tesit :)Dneska jsem si uvedomila, ze uz je to nejak dlouho, co jsem nevidela krasne modre nebicko, porad jen takova mlha, co by se dala krajet  Alis takze kdyz budes chtit vedet neco o Dubaji tak me pisni klidne i na email, ktery se ti ukaze kdyz si kliknes na moji prezdivku nebo treba i sem..Kdy se sem mate vubec stehovat??Arabsky umet nemusis vsude se tu mluvi anglicky takze aspon super prilezitost si ji procvicit..doufam pak ze se tu potkame :) maminka marti, gratulace k druhemu mimisku na ceste!!jak se vam dari??? tak holky mejte se krasne ty co z toho horka odjeli tak si uzijte krasy ceska a ty co tu zustavaji at davaji pozor na slunicko :) | 
| 0Alisa0 | 83586 | 
| 18.6.2008 15:30:08 Ahoj máme se s přítelem stěhovat do Dubaje. Arabsky neumím ani slovo, angličtina taky nic moc... Tak bych moc potřebovala nějakou spřízněnou dušičku, co by mě zasvětila do tamního života. Máme 5ti letého chlapečka. Moc se tam těším, protože nesnáším zimu.. Je tady někdo z Dubaje ?? | 
| Bara | 
| • | 6.6.2008 23:13:42 Malokdo v lete zustava...posledni je vetsinou cerven a pak se manzelky, protoze povetsinou nepracuji vezmou smerek k byvalemu domovu tj. cechy nebo jinde..Pak se na zari a skolu vraceji...ja jsem na ME uz 6 let a jeste jsem nezazila leto leto v plne mire...vzdy jsem odjela s detma, kdyz to bylo mozne... Teplota o 50 oC neni nic moc a byt porad zavreny s detma doma v klima take ne..I kdyz mame otrle mamy , kteri teda zustavaj...Bahrain je raj pro ty, kteri ziji v Saudi a bahrainsti z toho ziji...vikendova turistika je na vzrustu...pamatuji si , ze se mi nekdo zminoval o ceske komunite na Bahrainu..urcite existuje...jen rozhodit site..kde to bohuzel nevim....ambasada neposkytne zadne info . a myslim, ze na Bahrainu snad ani neni..je v SA.Lidi co ziji na ME jsou stehovavi ptaci..povetsinou... | 
| marti-E | 76693 | 
|   | 6.6.2008 21:11:15 Baro ,dekujeme.Taky tam mame, ze strany manzela, nabidku prace tak to zvazujeme.Jeste bych se zeptala jak je to tam s klimatem ,da se tam prezit leto,nebo je az neunosne horko a vlhko? Dekuji.M  | 
| Barra | 
| • | 5.6.2008 20:58:22 Bahrain je maly, ale fajn vlastne je to jen Manama...nikdo nebydli mimo.. /pokud netrpite klaustrofobii/a prijemny na ziti..Bezpecnost je umerna Strednimu Vychodu..hahah nikdo vas neokrade ..a o zivot take nejde..ja jsem byla na Bahrainu nekolikrat, spousta mych znamych tam vlastni nemovitosti..Deti expatu ze Saudi tam studuji stredni skoly..samy...Doporucuji snazit se najit diskusni fora a tam se pozeptat na presne info ohledne veci , ktere Vas zajimaji..napr. http://www.alloexpat.com/bahrain_expat_forum/ http://www.expats-in-bahrain.over-blog.com/ http://www.ixpats.com/bahrain_expats_blog/ http://www.expats.org.uk/countryinfo/bahrain.html kazdopadne vse na Google expats Bahrain..Bara | 
| Debbie | 42968 | 
|   | 31.5.2008 22:48:23 Mam take dotaz o Bahrain. Muj muz ma potencionalni moznost pobytu jako expat. Momentalne zijeme v USA. Jsme cesko-americka rodina s 2 detma, ktere prave zacinaji elementary school. Muj 1. dotaz je samozrejme na bezpecnost. Jaky bude mit vliv, ze je manzel American? Nikdy jsme v teto oblasti nezili. Max navstivili Egypt a Turecko. Ale to je neco uplne jineho... Dekuji! | 
| namana | 80861 | 
|   | 14.5.2008 20:20:30 Holky je tu nekdo z Dubaje???? Bydlime tam od unora tohoto roku tak bych byla rada za nejake kontakty... | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.