| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 7476  [Dalších 7136 >>]
.kili. 125672
29.3.2015 8:01:14
opr. " ..řádnou terapii...!
.kili. 125672
29.3.2015 8:00:21
"Jsem se ted dočetla"

nevím, ve které jste nemocnici, ale je to celkem jedno, máte jistojistě zavedenu žádnou terapii a netrapte se čtením nesmyslnných statí - co zdá se v nich srozumitelné, to může znamenat něco úplně jiného než myslíte. Dejte raději na to, co Vám sdělí tamní lékaři konkretně k Vašemu dítku.

.kili. 125672
29.3.2015 7:52:18
- "je tedy velmi ohrožená, "

ale tak "velmi" nebo jiná silní slova neteba užívat, prostě má imunosupresivní léčbu a tak bude náchylnější k infwkcím

- "špatná imunita jestli tomu dobře rozumím a případně horší průběh nemoci?"

ale to vůbec ne, průběh je určen tím, co (který typ postižení) onen primární nephrotický syndrom způsobilo, jak to líčíte, půjde nejspíše o glomerulonephritidu - minimální laese
a tu je prognosa excelentní, byť léčba dlouhá

- "Jsem se ted dočetla, že jen třetina dětí se vyléčí úplně, varianta kortikodependence nebo časté relapsy ve 39% nezní zrovna optimisticky."

to je nesmysl, pro Vás by bylo lepší nic nečíst, jednak nepoznáte kvalitu zdroje, jednak můžete špatně chápat text

withep 93862
29.3.2015 6:16:14
Míjíte. Míjíme. Ty tam pořád cpeš tu vinu. No nic. Souhlasím s tebou, že v takové situaci je asi lepší být zticha, taky že já sama jsem nejdřív byla zticha, jen se mi nelíbil ten hon na čarodějnici Pam-pelu. Ona to riskla a napsala, její rozhodnutí, není hned nutné ji kamenovat.

Že je člověk strůjcem svého osudu (nejen na rovině vědomých rozhodnutí), je postoj, ke kterému člověk musí dospět sám. Život mu dá tu a tam nějakou lekci a je dobré ty lekce nepřehlížet, aby se nemusely opakovat, zvlášť ty náročné a bolestivé. Pam-pela jen napsala, "nepřehlédni to", ne "je to tvoje vina". Souhlasím, že obviňování nepomůže, ale toto prostě nebylo obviňování, to je jen špatný výklad.
Alena
  • 
28.3.2015 23:03:22
Nevim jak to Pampela myslela, ale naprosto souhlasim s Ucou. Pro cloveka to nemusi byt citliva vec(jak se to snazite Uce podsunout), aby to vnimal jako prisernou (a ke vsemu nijak nepodlozenou) netaktnost. Me neco takoveho rict clovek v ala Anantine situaci, tak s nim vyrazim dvere. Nechapu proc nekomu dobre neco takovehle ho psat cloveku, ktereho vlastne vubec nezna a nevi jak se ho muze dotknout.
Ananta 97295
28.3.2015 22:39:05
Díky, takhle striktně neřekli, je tedy velmi ohrožená, špatná imunita jestli tomu dobře rozumím a případně horší průběh nemoci? Jsem se ted dočetla, že jen třetina dětí se vyléčí úplně, varianta kortikodependence nebo časté relapsy ve 39% nezní zrovna optimisticky.
.kili. 125672
28.3.2015 21:45:13
""hlavně po dobu léčby "

každá infekce, ještě nějakou dobu po ukončení léčby, tedy nejspíše (záleží jaký zvolili management protokol) 10 týdnů léčby a pár týdnů poté, to bych Vám radil (ale jistě Vám to již i řekli lékaři) vyvarovat se kontaktů s nemocnými osobami, třeba i jen lehce nemocnými (např. rýma).

úča
  • 
28.3.2015 21:32:05
No, a Nemoc jako šance/páska/blablabla... je to děsný. Jeden žvanivý kujón si vydělá a mnoho míst je zaplněno. Demagogie je strašná věc. Pam-Pela zmiňuje, že H.......n dal lidem rozum a vůli, což zřejmě fakt dal, ale rozum má nějak těžké časy.
Ono nejde o to, že zjevně existují i nezměřitelné věci, ale o to, jak s tím kdo nakládá.
úča
  • 
28.3.2015 21:26:05
Medvědice, přesně tak.
[<<Předchozích 330] Názory 331340 z 7476  [Dalších 7136 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.