Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| úča |
| • |
28.3.2015 21:24:11
Nemíjíme se postojem a neútočila jsem na ni, jen jsem nebyla ochotná to spapat ani ve všem tom cukrkandlu okolo. To, co jsem řekla, bylo, že tento způsob "podpory" pro matku s dítětem v nemocnici je přinejmenším netaktní.
A budu to klidně, když na to přijde, říkat zase, přineste mi strunek třeba celý cymbál, já jsem trénovaná. Uvědom si, že kromě Ananty tohle čte X dalšíh lidí, mohou být v daleko těžší situaci než momentálně Ananta, jsou třeba rodiče, jejichž dítě prodělalo suicidium, sedí u něj v nemocnici, zkus si představit alespoň zhruba, co se v nich děje, a opravdu zdaleka ne vždy je to tak, že se taková tragédie stane, protože rodiče jsou nějak na vině a i kdyby, co je komu do toho. Není dobré montovat se do cizího utrpení nevyžádanými radami. A prezentovat jako fakta věci, která fakty nejsou, tak to taky ne a když jde o cizí bolest, tak tisíckrát ne. |
| Ananta | 97295 |
|
|
28.3.2015 21:14:53
Děkuji, tady mi o očkování nikdo nic neříkal, tak uvidím co bude dál... nebezpečné je to hlavně po dobu léčby (ten pneumokok)?
|
| .kili. | 125672 |
|
28.3.2015 21:04:06
opr.: "proti invasivním pneumokokům."
a když už, tak ještě dodatek, např. v USA se ještě před zahájenm terapie provádí PPD (to je k ozřejmení za dítko nemá TBC) a samozřejmě se dítko před zahájením terapie očkuje polyvalentní pneumokokovou vakcínou, to je součást standardního klinického postupu |
| .kili. | 125672 |
|
28.3.2015 20:58:37
"nemá, proč je ted tak nebezpečný pneumokok? "
jde o dlouhodobou imunosupresivní léčbu, kterou dítko má před sebou. Nebezpečné při tom je kdeco, proti máločemu se lze vakcinací chránit tak efektně jako proti invqsivním pneumokokům. |
| Merylin5 | 68735 |
|
|
28.3.2015 20:44:02
Ananto, hlavně se neciť vinna. Za co? Že se staráš o malou sama, musíš zvládat takovouhle a všechny jiné situace, dáváš jí psychicky co můžeš - za to si sama sebe važ, a rozhodně se neciť vinna. Nikdo nemá život ideální, ani my ho neměli a přesto pořád jsme naživu a čím dál silnější - každý má potenciál zvládnout, co mu okolnosti přichystaly.
|
| Ananta | 97295 |
|
|
28.3.2015 20:42:25
nemá, proč je ted tak nebezpečný pneumokok?
|
| JaninaH | 12107 |
|
28.3.2015 18:51:30
Ronnie, jistě. Ale já jsem psala o svědění při AE jako příčině špatného spánku miminka, to je trochu néco jiného. Nebo si myslíš, že miminko má AE kvůli tomu, že matka není v pohodě? Ach jo.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
28.3.2015 18:39:39
Ve vsi úctě určitý způsob blbych keců se ani nedá jinak reagovat.
|
| ronniev | 8556 |
|
|
28.3.2015 17:23:09
Janino, tak zrovna AE není dobrý příklad, protože ten souvisí s psychikou jako máloco. Já jsme sama atopik a vždycky se mi rozjel AE z nervů a stresu, a to už jako dítěti (což mi došlo až mnohem později, když jsem si uvědomila, oč jde, a zpětně jsem si na některé případy vzpomněla). Už tenkrát jsem reagovala atopákem na matčina kázání.
|
| 3.3Dáša, syn 199816 | 63025 |
|
28.3.2015 17:02:28
Amanto, přeju Aničce brzké uzdravení bez komplikací a recidiv, Tobě sílu. Držte se. A na řeči o vlivu pohody rodiče na zdraví dítěte se vykašli, psychika vliv na zdraví má, ale tohle už je poněkud přitažené za vlasy.
Z toho, co píše Kili vyplývá, že prognóza je dobrá, tak kéž se to potvrdí. ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.