Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Tatramelka+3 | 66284 |
|
|
28.3.2015 16:59:21
![]() ...sama jsem od lonskeho leta casto nemocna. Antibiotika jsem nemela 20 let. Od lonskeho leta je mam po 5. Dobre duse to maji potrebu komentovat s tim, ze to je synkovou nemoci, nebo zivotem jaky vedeme (casto se kuli manzelove praci stehujeme). Jenze to je nas zivot a tak to je. Synkovu diagnozu nemam jak ovlivnit, proste to tak je. Pokud chci byt s detma doma a chci mit harmonii, znamena to, ze manzelovi umoznim delat jeho praci, ktera ho bavi a tesi a dobre nas zivi a ma relativni volnost. Tak to je, to jsou fakta! ...myslim, ze i to co proziva Ananta je spojeno s fakty, ktere nemuze sama zcela ovlivnit. Vetsina z nas se proste prirozene a na zaklade nejakych zkusennosti a zivotnich postoju, ke kterym dosel, snazi delat to co mu pripada spravne a v obdobi, kdy je ji asi mizerne ma urcite potrebu poslouchat, ze by mela veci delat jinak a jeji zivot by mohl tedy vypadat jinak. Mam mamu, ktera me podobne "podporovala" v rizikovem tehotenstvi a i vloni, kdyz jsem se hroutila ze synovi nemoci. Mne nevadi kritika, ale v takove obdobi jsem potrebovala spis se mit kde vybrecet a s kym premyslet nebo hledat reseni, pomoc, informace |
| Maugha | 107080 |
|
|
28.3.2015 16:45:36
Ananto,
držte se holky! ![]() ![]() |
| 1kulička | 119729 |
|
|
28.3.2015 16:33:04
Pampelo, brala bych to jako štěstí, že tobě něco došlo a navíc to u vás zafungovalo, potud je to v pořádku. Ale každý jsme jiný, máme za sebou odlišné zkušenosti a jiné vnímání těch zkušeností.
Kdybys byla v situaci, že přes všechnu dobrou vůli a snahu o nápravu se prostě nemoci dětí nezlepšily, byla bys úplně jinde. A o to holkám jde. Tobě to vyšlo. Jiným ne - ten fakt jim může přitížit. Mám celkem v úctě celostní medicínu ale bohužel, jeden lékař se mi neustále snažil vnutit, že jsem vystresovaná, nevyrovnaná, labilní atd, protože zdraví dítěte úzce souvisí s psychikou matky. Tehdy jsem ho vůbec nechápala, o co se snaží...s narozením dcery jsem byla maximálně šťastná, strašně mě to s ní bavilo...ano, do roka jsem měla další miminko, bylo to náročné a manžel mě někdy dost štval, ale v podstatě jsem byla hrdá, že si se vším vím rady, vše dělám dle nejlepšího svědomí a vědomí a s dětmi jsem byla šťastná i přes tu únavu a opravdu nejsem protivný typ matky, který na děti řve po probdělé noci. A děti byly nemocné každou chvíli, jedna celkem vážně a diagnózy se přidávají..... A co se týká ezo....a názorů na nemoci, to je tak hrozný manipulativní blábol (alespoň na českých webech), že jsem na to slovo hodně alergická. Jo a naprosto chápu, že jsi to myslela dobře...a přeju ti, že tobě to vyšlo ![]() |
| Citronove koliesko | 7937 |
|
|
28.3.2015 16:18:13
Janino
napisala som ze je to moja skusenost. Nemyslim si ze by sa toho nejaka matka okamzite chytila. Takisto ako viacere som napisala ze s dietatom ktore ma tieto príznaky by som necakala ale ihned isla do nemocnice alebo volala rychlu. Tiez sa toho nechytila. To su moje skusenosti, toto je internetova diskusia, nerobme z toho odbornu poradnu, stale je to len plkanie mamiciek. Kazdy si z toho vyberie co chce. |
| Filip Tesař | 134358 |
|
28.3.2015 16:10:45
![]() |
| Lassiesevrací | 134328 |
|
28.3.2015 16:09:23
Děkuju.
![]() |
| withep | 93862 |
|
|
28.3.2015 16:07:55
Lassie, vám taky přeju hodně sil, dobrou prognózu a úspěšnou léčbu
|
| withep | 93862 |
|
|
28.3.2015 16:02:57
Ananto, nemusíš odpovídat, my tě jen chceme podpořit, dodat ti sílu, poslat modlitbu - a nic za to nechceme, ty buď s Aničkou
![]() |
| Lassiesevrací | 134328 |
|
28.3.2015 16:02:25
Je jak čertík a pořád tančí
A taky se furt směje, což je komický, protože mu zrovna vypadaly jedničky. |
| withep | 93862 |
|
|
28.3.2015 15:57:54
Ženy, vy to převelice zjednodušujete. Nikdo tady netvrdil, že příčinou všech nemocí dětí je aktuální psychická nepohoda matky či rodičů. Nemoc dítěte může mít bezpočet různých příčin či důvodů, a drtivá většina z nich bude mimo naše vědomí. Psychická nepohoda matky může být jednou z nich, ale taky může být jen jiným následkem téhož, nebo jiným článkem v řetězu příčin.
Když vyrostu jako nechtěné dítě v nefunkční rodině, nějak se to na mě projeví, ne nutně nemocností. Když budu vědomě prožívat neobvykle šťastné období a dítě mi náhle onemocní vážnou nemocí, není to důkaz, že kauzalita tohoto typu nefunguje, příčina nebo důvod může být skrytý v podvědomí. Nějaký vzorec nebo nevyřešený problém a tak. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.