| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 7476  [Dalších 7106 >>]
Lassiesevrací 134328
28.3.2015 15:56:32
Jo, syn měl nakonec víc skoro o pět kilo! A ani neviděl, jaký měl škvíry. Ale mě předem upozornili, že to tak bude, že nejdřív ho hodně zalijí a pak to bude postupně shazovat. Jenže se to nedělo a doktoři kroutili hlavama. Pak měl otoky i na plicích a musel být na kyslíku. Nakonec to byla jiná dg, taky doufám, že nás mine ta horší varianta. To se dozvím brzy. Každopádně teď je v cajku, případně ho zase opravěj a vyšlou do světa. Co jsem za těch půl roku viděla, tak dítě vydrží víc, než člověk.
Moc na vás myslím. Bude to dobré!
Tatramelka+3 66284
28.3.2015 15:46:51
Ananto,

drzim Vam palce, at se veci vyvijeji jen ve Vas prospech!~;(( .
Nam prisla podobna sra*ka vloni a to jsme od pohledu i uvnitr harmonicka pohodova rodina. Prvni nastrel diagnozy byl pro mne na rozdychani strasny! ...ale clovek pak tak nejak zacne koukat vic okolo, a cas prinese reseni, pochopeni, smireni... . A ja jsem kazdy den vdecna, ze z vetsiny nesnazi vyjdeme vlastne vzdy tak lehko, nakonec.

Anicka se, myslim, narodila stejne jako moje neterinka, ve stejne porodnici s podobnymi problemy. Jsou to holky bojovnice!~s~ Tak at jste brzy a v poradku doma a muzete oslavit narozeniny! ~;)
withep 93862
28.3.2015 15:40:22
Ejhle, vůbec jsem neznala termín "dvojná vazba", díky :-)

No, ono je opravdu těžké vyjádřit slovy něco takového, aby to tak nevyznělo. Velmi, velmi záleží na tom, pro koho jsou ta slova určena, jaký má životní postoj nebo světonázor, když to hodně zjednoduším. A když se mluvčí a posluchač zcela minou, nastane nedorozumění. Proto Pam-pela tušila negativní reakci, a přesto to riskla, protože existovala šance, že by tím mohla pomoct. Ta strunka přišla až po opakovaném útoku ze tvé strany, po jejích opakovaných snahách omluvit se a vysvětlit, že takto to nemyslela. Připadá mi, že se prostě míjíte tím postojem, a pak ta debata nemá žádný smysl, pak je to obyčejná hádka (a ta skutečně nikomu nepomůže).
Kafe 134466
28.3.2015 15:38:52
Janino - souhlas. Mně také.
Ananta 97295
28.3.2015 15:35:14
Děkuju, děkuju... musím zase letět... fakt děkuji.
.kili. 125672
28.3.2015 15:35:02
"zatím reaguje na kortikoidy, bílkovina je z hodnoty 4 na dvojce..."

jak jsem psal, zlepšení uř se dalo čekat,

- "strach samozřejně mám, hlavně z recidiv, na nic horšího ted nechci pomyslet"

z recidiv nyní vůbec strach mít nemusíte, není proč na ně myslet,
očkování proti pneumokokům má ?
Ananta 97295
28.3.2015 15:34:37
Lassie, jsi moc silná, já si tohle nedovedu ani představit, měla jsi právo brečet, jsi jen člověk. Já jsem se rozbrečela druhý den co jsme byli v nemocnici, protože natekla ještě víc a měla místo očí škvíry a měla jsem málo informací o tom proč.
JaninaH 12107
28.3.2015 15:34:32
Ananto,
to jsou dobré zprávy, źe se to lepší. Držím palce, ať je Anička co nejdřív v pořádku. ~;(( O tom, že ty to zvládneš, vůbec nepochybuju.
JaninaH 12107
28.3.2015 15:31:21
Mně to připomíná takové to přesvědčení o "ne dost dobré matce", které se i zde na Rodině vyskytuje:
Je-li moje miminko klidné, zdravě, dobře papá a spinká, je to určitě proto, že jsem skvělá matka. Když kamarádčino dítě celé noci probrečí, špatně jí atd., není to tím, že je její dítě prostě jiné nebo mu tŕeba začíná AE a v noci ho budí svědění kůže, ale je to zcela jistě tím, že kamarádka dělá něco špatně, že není tak dobrá matka jako já, no, možná se jen neumí " hodit do pohody".
Ananta 97295
28.3.2015 15:29:45
Kili, ráda Vás po dlouhé době zase vidím.

Nestíhám odpovídat všem a ráda bych, jsme stále na jip...

takže, zatím reaguje na kortikoidy, bílkovina je z hodnoty 4 na dvojce...

doktoři jsou dobří, komunikují a odpoví na všechno na co se ptám, strach samozřejně mám, hlavně z recidiv, na nic horšího ted nechci pomyslet

děkuji
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 7476  [Dalších 7106 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.