| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 7476  [Dalších 7096 >>]
Inka ..|-.|-.-|.- 141843
28.3.2015 15:29:36
To je jasný, kdyby to bylo tak jednoduchý, tak děti z neutěšených rodinných poměrů budou pořád nemocné a z uspořádaných se skvělými rodiči naprosto zdravé. A tak to není. Připadá mi děsný, že se někdo pokouší Anantě podsouvat, že onemocnění ledvin její dcery nějak souvisí s jejím psychickým rozpoložením.
Zufi. 52220
28.3.2015 15:24:20
A obráceně.
Po sametu jsem byla nejen š´tastná že to skončilo, ale vrátili nám v restituci dům, mohla jsem vystudovat UK, zařizovali jsme byt 4+1 (oproti krcálku v paneláku předtím), finance v poho, zdraví celé rodiny tenkrát Ok,....a moje mladší dcera měla astma , téměř z ničeho nic (asi 3 měsíce se ,,nezdála,, v pořádku) a málem mi umřela v náručí než jsme dojeli do nemocnice a léčí se kortikoidy přes 20 let...
JaninaH 12107
28.3.2015 15:22:51
Koliesko,
napsat, že takhle jednoduše to funguje, je nebezpečné v tom, že si tomu může uvěřit matka, která je taky nespokojená v práci a taky má déti často nemocné, ale nemůže si dovolit práci změnit. Kdybych byla v takové situaci a uvěřila ti, budu se zmítat v hrozném pocitu viny, že jsem tak neschopná matka, že nedokážu být kvůli dětem v pohodě.
Já tomu ale prostě nevěřím, že děti stonají proto, že je matka v nepohodě. Ananta naštěstí taky ne, to tu sama napsala.
Kafe 134466
28.3.2015 15:18:29
Vyrostla jsem v hodně nefunkční rodině a jako dítě jsem nebyla nemocná téměř nikdy. Stejně tak můj bratr. A to jsem byla i nechtěné dítě (mamce nepovolili potrat).
Citronove koliesko 7937
28.3.2015 15:13:44
To som niekde napisala???

Pisem ze v obdobi ked som ja v pohode su aj deti odolnejsie a choroby prekonavaju lahsie. Moja skusenost, nic menej, nic viac.
Zufi. 52220
28.3.2015 15:13:17
~x~~s~
77kraska 132593
28.3.2015 15:13:05
souhlas s účou jako skoro vzdycky

teda ja jsem od narozeni ditete (10 let) v nepohode dost casto a musim zaklepat, dite do 3 let ani nezasmrkalo a potom melo jen bezne nemoci (skolka) ....a to jsem mela ruzne nervy, hadky s partnerem, celou dobu cca jednou tydne pracuji doma na pocitaci pres noc, protoze nestiham terminy - takze muj pripad svedci proti vyse uvedenemu tvrzeni

Ananto, obdivuju Te, jak jsi to zvladala doted, zase bude dobre
.kili. 125672
28.3.2015 15:06:00
"viem ze potom aj ostatni clenovia budu v pohode, nielen dusevne ale aj zdravotne."

ještě jednou : idiopatický nefrotický syndrom není u dítěte ani způsoben ani podmíněn duševním rozpoložením či jinou psychosociální poruchou jeho matky.
Citronove koliesko 7937
28.3.2015 14:54:15
Pampelo
u nas sa hovori "stastna a spokojna matka = stastna a spokojna rodina"...z mojho pozorovania je to velka pravda, v case ked som spokojna, kludna, vesela, deti su zdrave a kludne...teraz mam obdobie ked som celkovo nespokojna, mam problemy v praci (sef sa po 4 rokoch asi "zblaznil", inak si to neviem vysvetlit)...a deti su od pred vianoc na jednej hromade a protivne. Pritom sa snazim nenosit si problemy domov ale tu nervozitu zo mna citia. Toto sa opakovalo uz viackrat odkedy mam rodinu. Takze sa snazim dat dohromady, ak to nepojde inak tak aj za cenu zmeny dobrej prace za inu, lebo viem ze potom aj ostatni clenovia budu v pohode, nielen dusevne ale aj zdravotne.
úča
  • 
28.3.2015 13:56:59
To, co napsala Pam-Pela, byla klasická dvojná vazba a v tom je problém.
Ne v existenci jevů pozitivistickou vědou nepotvrzených. Kromě toho si vybrala velmi žírný terén a argumenty o strunkách ap. radši nekomentuju vůbec, to už je skoro jak v porodnici.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 7476  [Dalších 7096 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.