Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Len | 108740 |
|
|
28.3.2015 13:25:34
Ananto
![]() ![]() At je mala brzy zdrava a at se to neopakuje![]() S tou psychikou, nevim, verim tomu castecne, ale obvinovat se za nemoc deti je blbost. Moje deti by uz asi musely nebyt ![]() Holt nejde byt porad psychicky v pohode, nektere dite je na to asi vnimavejsi, ale na tohle bych vubec nemyslela, cely zivot je jen jedna velka loterie. |
| withep | 93862 |
|
|
28.3.2015 12:42:16
Buchli, moc se mi nechce tady plevelit, ale budiž...
Jo, prostou empirii - konkrétní zkušenost dotyčných v tom vidím taky. Buď jim někdo někdy poskytl podobnou, evidentně nevyžádanou radu a ony ji nepobraly, a nebo jim tehdy ten někdo skutečně něco vyčítal. Uviděly určitou podobnost s tím, co napsala Pam-pela Anantě, vzbudilo to v nich tehdejší emoce, a jaly se Anantu hájit. Pokud myslíš empirii obecně, byla bych s takovými soudy moc opatrná. Jsou lidé, kteří mají zkušenost, že právě takhle to funguje. Že to možná není (vědecky) dokázáno, je jiná věc. Vědecky toho není dokázaného ještě hodně, ale nejsme přece tak naivní nebo nekritičtí, abychom se domnívali, že současný stav vědeckého poznání je definitivní. Pampela navíc žádné "všechno" na psychiku nesvalovala, to byly až interpretace těch, co ji káraly. Já netvrdím, že (vždy) existuje jednoduchá spojitost mezi psychikou a nemocí, naopak si myslím, že ty spojitosti mohou být velmi složité. |
| withep | 93862 |
|
|
28.3.2015 12:12:06
Pam-pelo, já to taky pobrala, já jsem si vlastně jen netroufala napsat něco podobného nejen z obavy, že to nebude pochopeno, ale také že to vlastně ani nedokážu vyjádřit. Snažím se vnímat každou zátěžovou situaci, včetně nemoci, jako informaci, upomínku, příležitost něco pochopit a změnit, od-činit, od-pustit,... Rozhodně ne jako trest za jakousi vinu. Mrzí mě, že se tady na tebe ostatní vrhly, že tímto Anantě moc nepomůžeš, zvlášť reakce úči mi přijde dost nepřiměřená, asi opravdu nějaká citlivá strunka, protože jinak jsem zvyklá s ní spíše souznít.
Ananto, nemáš proč cítit se vinna, neplýtvej silami na výčitky. Co léčí, je láska ![]() |
| cinnamon | 33903 |
|
|
28.3.2015 11:54:31
Ananto, budu na vás myslet
. Hodně sil vám oběma, všechno dobře dopadne. |
| boží žena | 67104 |
|
|
28.3.2015 11:10:30
to si ji teda těmahle obecnejma plkama, fakt pomohla
|
| Lassiesevrací | 134328 |
|
28.3.2015 10:01:24
Ananta je silná žena a skvělá máma. Dopadne to dobře.
|
|
28.3.2015 10:01:23
Ananta je silná žena a skvělá máma. Dopadne to dobře.
|
| Pavla |
| • |
28.3.2015 9:37:23
Nindulo,
Mne se hodne pomohl pristup Honzy Potmesila. Kdyz ho napadlo se ptat:" Proc ja?" Tak si rekl;" Proc ne ja?" Takove veci se proste deji. |
|
28.3.2015 9:30:19
"Tedy prelozeno, musis dodavat silu, klid a pohodu tomu slabemu. At uz to funguje jakkoliv, mely bychom Anante poslat a dodat silu, aby ji mohla dat dal, kam je treba."
![]() ![]() ![]() |
| Grainne | 67561 |
|
|
28.3.2015 9:25:20
Jinak moje mati, nemajici poneti o pripadne existenci propojeni duse a tela, neb to bylo mimo oficialni pravdy, mi vzdycky rikala...bud statecna, musis byt statecna...
Tedy prelozeno, musis dodavat silu, klid a pohodu tomu slabemu. At uz to funguje jakkoliv, mely bychom Anante poslat a dodat silu, aby ji mohla dat dal, kam je treba. Vetsinou to delam tise, nepisu, abych se vyhla podobnym dohadum, ale tentojrat uz to neslo pominout. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.