Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Pam-pela | 97353 |
|
|
27.3.2015 22:30:00
účo, pokora k tomu Vyššímu je určitě nezbytná, ale protože nám dal Bůh i rozum a vůli, jako jediným bytostem na Zemi, tak ji můžeme používat. Měli bychom. Ideálně s tou pokorou a Vírou (důvěrou).
Ale někdy stačí jen malinkatý (a přesto zásadní) skutek, malinkaté aha, náhled na něco, malinkaté odpuštění nebo smíření nebo kdovícojívímco.... a začnou se dít věci jinak, situace se může neuvěřitelně zlepšit, mohou se dít zázraky. bez toho ne. Jen najít to správné pro toho dotyčného a to může stejně jen každý sám. A také už nevím, co dodat. |
| úča |
| • |
27.3.2015 22:19:58
Hele, já nemám nic proti tomu, že má mít člověk život v pořádku a řešit věci, které řešit potřebují a o vztazích mezi rodiči a dětmi, včetně těch co jsou patologické, vím taky svoje. Mezi lidmi, stejně jako v celé přírodě, je všechno se vším velmi různým způsobem propojeno a ty vazby jsou různého druhu, síly, způsobu působení, nicméně jak praví klasik, cesty Hos.......y jsou našim očím skryty, a tak je to, podle mého nejhlubšího přesvědčení třeba brát. A snažit se pomoct doopravdy, BEZ dvojné vazby.
Jinak už nevím, co bych k tomu dodala. |
| vlad. | 38059 |
|
|
27.3.2015 22:14:01
Ananto, máš k tomu dobrý přístup, vydrž
Znám to z druhé strany, dítě u sebe potřebuje statečnou pečující osobu, když by mu bylo zle, ty jsi jeho záchytný bod, i kdybys to před ním měla aktuálně zahrát. Moc bych se v tom nenípala a řešila, co je pro dítě momentálně prospěšné. Pokud budeš mít chuť a potřebu, na hluboké analýzy času dost potom. |
| Papillon | 132028 |
|
|
27.3.2015 22:13:25
Hodne sily dcerce i tobe, Ananto. At je Anicce brzy lepe
![]() |
| nanai | 87271 |
|
|
27.3.2015 22:10:04
Osobní zkušenost nemám, držím palce.
Tady je nějaký odborný článek http://www.pediatriepropraxi.cz/pdfs/ped/2001/03/05.pdf |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
27.3.2015 22:08:10
účo, já myslím, že bez ohledu na okolí má každá matka pocit viny, že neochránila svoje dítě před nemocí, i když je to blbá rýma u miminka, a někdy jí to i okolí dá vyžrat (kdybys ho pořádně oblíkala...)
jistě, že člověk v situaci, kdy má nemocný dítě, nebude řešit svoje vztahy, ale dá se, opravdu se dá odsunout tyto starosti do pozadí a teĎ akutně je neřešit a být jen pro to dítě, ktrý maminku právě potřebuje, odhodit ostatní starosti stranou, ony neutečou je to těžký, ale jde to a je to někdy potřeba udělat a pak se co nejrychleji, až to zdraví zase dovolí, věnovat tomu, aby se vyřešily ty odsunutý věci, už proto, že zabírají strašně velkou kapacitu mozku a že berou spoustu energie jen tím, že existují každá věc má svůj čas, to je jasný, ale ten "volný čas" je potřeba věnovat řešení nepříjemností ale to už je na jinou debatu |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
27.3.2015 22:04:12
účo, kdyby mi na Anantě a její Aničce nezáleželo, tak sem nebudu psát nic, tušila, věděla jsem jsem, že to tu většina vezme naprosto jinak, než to bylo myšleno. Nestrkala bych hlavu do lví tlamy nějakým pruděním.
Jestli znáš lepší řešení, je to určitě fajn , vždyť každý musí jít tudy, kudy je mu to blízké.A tohle nemá s ezoterikou společného vůbec nic... No nic - Aničce opravdu přeju brzké uzdravení, i já jsem na Anantu moc myslela. |
| Ananta | 97295 |
|
|
27.3.2015 22:04:03
Děkuju Monty, mám vás ráda holky, zatím brou noc
![]() ![]() |
| úča |
| • |
27.3.2015 22:02:05
I doporučení tohohle druhu jsou nevhodná, u lidí, o kterých nic nevíš, asi ještě stokrát víc.
|
| Monty | 129940 |
|
|
27.3.2015 22:01:56
Mám nějak zamrzlý FB, tak to napíšu sem - kdybys něco potřebovala, napiš mi, do Pelhřimova do nemocnice myslím dojíždí pravidelně kamarádka (zdravotní sestra), zavolala bych jí.
A držte se. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.