| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 7476  [Dalších 7076 >>]
Hadice a hadi 94577
28.3.2015 9:24:33
Myslím, že za tím je touha po zdůvodnění. Dřív většina lidi věřila na boží vůli, boží trest a dnes se taky hledá "viník". Nemám to rada, věřím, že je to někdy smůla, náhoda, v případe nemocí třeba genetika. Rodiče mohou ledasco ovlivnit, ale ne všechno.
Anantě přeju, ať je malá brzo v pořádku!
.kili. 125672
28.3.2015 9:24:17
"domněnka, že holčička má nefrotický sy. kvůli nepohodě matky, je dost mimo."

je to naprostá hloupost
Zd a tři 91080
28.3.2015 9:20:11
Vím, že to myslíš dobře, ale velkou část lidí může podobné doporučení hodně rozhodit. Kromě péče o nemocné dítě si bude ještě vyčítat, co všechno udělala a dělá špatně (a že člověk v určité situaci retrospektivně je schopen vidět špatně naprosto cokoliv)
Nehledě na to, že domněnka, že holčička má nefrotický sy. kvůli nepohodě matky, je dost mimo.
Grainne 67561
28.3.2015 9:19:42
Buchli, ve vsi ucte, ale myslis, ze utokem na urcity zpusob nahledu necemu naopak pomuzes ty?
Ananta je inteligentni, duchovne vyspela bytost a umi se v tom orientovat sama, nepotrebuje nici vedeni, jak ma co pobrat. Bud si z toho neco vezme, nebo ne.

Tady nejde o neci svatou, vedeckou, ezoterickou....jedinou pravdu. Jistojiste ji ze vseho nejvic prospeji ty dohady.
Lassiesevrací 134328
28.3.2015 9:17:02
Jak to píše Vlad (myslim ale, že takhle to myslela i Pam-pela):
"Znám to z druhé strany, dítě u sebe potřebuje statečnou pečující osobu, když by mu bylo zle, ty jsi jeho záchytný bod, i kdybys to před ním měla aktuálně zahrát. Moc bych se v tom nenípala a řešila, co je pro dítě momentálně prospěšné. Pokud budeš mít chuť a potřebu, na hluboké analýzy času dost potom."
Lassiesevrací 134328
28.3.2015 9:05:29
"BTW já na tyhle jistojisté propojeniny psychiky a fyzična a navíc ještě přes rodiče na děti nevěřím. "

Tak já jo. A věří na to i doktoři - někteří. Ti ti většinou ve špitále řeknou, ať jdete na chodbu, když začneš bulet u postele dítěte. A to já někdy fakt dělala, jak mi tekly nervy. Takže syn, který se tvářil, že to dává hodně dobře, si vyslechnul opravdu děsivý scénáře. Ono je někdy složité nechat si to na jinam, doktor se objeví jen na vizitu a pak zase zmizí, většina věcí se opravdu probírá u postele. A některé šokující info se dozvíš právě tam. Po poslední větší operaci jsem 4 dny nemohla najít chirurga, který ho operoval(!). Na ARO mi říkali, že oni mi info o průběhu dát nemohou, že to musí chirurg. A ten pořád nebyl. Věděla jsem jen základ - že neprovedli vše tak, jak plánovali. A já nevěděla proč. A když se ten doktor objevil po těch 4 dnech u synovy postele, tak už jsem byla tak natlakovaná úzkostí a stresem(a nevyspáním), že to prostě všechno jelo.

No a nám se to, světe div se, s ledvinama nakonec taky pohnojilo. Já se tedy Pam-pely musím zastat. Nevím sice, do jaké míry to u syna způsobila psychika a zda ty předešlé nekonečné hospitalizace souvisí s tím, že se mu to "vrazilo" do ledvin. Ani to netvrdím. Na druhou stranu je dobré Anantě tohle napsat - ne až budou doma v klidu. Teď. Protože já si všechny ty nezvládnutý situace vyčítám. Dneska už se snažim dávat bacha, kde se začnu sypat. Ale je mi prostě líto, co všechno si kluk vyslechnul (bez ohledu na to, jestli to souviselo s pozdějším onemocněním ledvin, nebo ne). A myslím si, že takhle to Pam-pela myslela - ne jako výčitky, ale jako radu. Aby si na to dávala pozor.
Grainne 67561
28.3.2015 8:48:52
Ananto, ano palce drzim a myslim na vas obe. Preju vam hodne sil k uzdravovani. Zensky jsou silny bytosti, to date, holky.
.kili. 125672
28.3.2015 8:39:34
"zatím se fakt nehroutím "

řekl bych, že vzdor nepříjemné diagnose závažného onemocnění se ani hroutit nemusíte,

jde s největší pravděpodobností o idiopathický nephrotický syndrom - histologicky minimální lese, prognosa je velmi dobrá a po terapii dochází k ekompletní úzdravě bez následků. 6 týdnů bude užívat kortikoidy v imunosupresivní dávce a pak ve snižující se,
zprvu budou častější laboratorní vyšetření, později už budete kontrolovat často jen moč, dítko by mělo být naočkováno proti pneumokokům, pokud neprodělala plané neštovice tak se kontaktu s nimi zdaleka vyhnout. Řekl bych, že už nyní zaznamenáváte zlepšení a stejně tak lékaři, kteří o dítko pečují... a i Vám toto vše a řadu dalších věcí jistě sdělili...
Marika Letní 140743
28.3.2015 0:40:11
Pampelo - to je teda opravdu podpora Ananty jako Brno ~a~ Na svoje názory máš sice právo, ale je mírně řečeno velmi netaktní, že jí to píšeš teď, když jsou ještě v nemocnici. A. potřebuje maximum svých sil a ne se začít zabývat pocitem viny, že snad tohle prožívá její dítě kvůli ní. ~a~

Kdybys chtěla být tak nápomocná, jak se tváříš, tak si tyhle řeči schováš na dobu, až bude holčička vyléčená a budou v klidu doma. Pak ať se A. zamýšlí, pokud chce. Takhle jí zbytečně ubližuješ.

BTW já na tyhle jistojisté propojeniny psychiky a fyzična a navíc ještě přes rodiče na děti nevěřím. Ale kdybych seděla s dítětem v nemocnici, hlavu plnou obav a někdo mi psal to, co ty, tak bych to tak jednoduše nesetřásla z mysli, a rozhodně by mi to nepřidalo na optimismu.
NovákováM 120401
27.3.2015 22:44:39
Držte se, holky. Bude to v pořádk~;((u..
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 7476  [Dalších 7076 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.