| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní urologické problémy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 7476  [Dalších 7056 >>]
úča
  • 
27.3.2015 22:00:35
Jo, brnkla jsi na moji strunku, to bude tím. Já jsem celkem múzický člověk, mám strunky v provozu, tak si sem tam někdo brnkne, aby uslyšel hrát. Rádo se stalo, není zač. Ono taky o mě ani moc nejde, žejo.
Pam-pela 97353
27.3.2015 21:59:05
Yuki, díky teda z pochopení, že aspoň někdo pobral, jak jsem to myslela.

Někdy je nějaká událost spouštěč, někdy je to poslední kapka do pohárku, než přeteče.
Lidi samozřejmě dělají, co mohou a umějí...a co v té chvíli zvládnout, proto bych nikoho nesoudila.
Naopak se snažím o naprosto opačné věci :-)

~x~

Ananta 97295
27.3.2015 21:58:14
zatím se fakt nehroutím a děkuju ti za podporu ~x~~x~~x~
Pam-pela 97353
27.3.2015 21:55:39
účo, asi jsem ti brnkla na nějakou tvou strunku, ale přečti si ještě jednou, co jsem psala.

Kromě toho - naše děti byly poměrně dost nemocné a taky moje mamka a hlavně kvůli těmhle mým milovaným jsem začala hledat něco navíc, co by pomohlo k uzdravení, když klasická léčba nestačila nebo nebylo příliš efektivní.
Zjistila jsem, že někdy to jde...a někdy ne, prostě občas je člověk i kdyby se rozkrájel, krátký. Třeba u mamky jsem ten stav musela přijmout.
Ale přivedlo mě to k tomu, že jsem se naprosto CÍLENĚ snažila zlepšit a změnit všechno, co šlo...abych nebyla jen tou loutkou a nečekala, co se zase stane.

Že jsem mívala pocity viny, to jsem mívala - že nedokážu děti před nemocí zachránit, proto bych je záměrně (ty pocity viny) v nikom nevzbuzovala.

Ale že člověk může udělat hodně pro změnu a pro prevenci, aby se něco neopakovalo, to může. Lepší je předcházet, než pak řešit, když se to děje...a když člověk ví, kam by ty síly napřít mohl...může to udělat. Nebo nemusí.

A svým rozpoložením a vírou a nadějí může podpořit dětské uzdravování.
Yuki 00,03,07 49504
27.3.2015 21:54:00
to není psychoanalýza, to je jen doporučení

ale jinak jasně, nemoc nevznikne sama od sebe jen proto, že je maminka v blbým vztahu, ale ta nemoc se tím může zhoršit, její průběh může být delší, těžší - tady bych tomu věřila
úča
  • 
27.3.2015 21:52:32
No, já zase Anantinu situaci tak trochu znám. Podobné rady ji fakt nevytrhnou, kromě toho ani dost dobře nejde říct, že "nemá v pořádku vztahy". Ono taky, kdo má "v pořádku vztahy"... se všemi, s B....m, jen s někým, s prostředím, s vědou... jsou to jen řeči.
A kromě toho, když neznám něčí situaci a jen vím, že je momentálně v těžké situaci, tak je dobré být s amatérskou psychoanalýzou opatrný.
Yuki 00,03,07 49504
27.3.2015 21:49:58
Pam-pelo, já myslím, že na tom něco bude, můj brácha jako malý nebyl zrovna dobře přijímaná tátou, naši měli problém mezi sebou a on byl hodně nemocný, často a i dost vážně

když jsem pak já měla asi 10 let, byli jsme u babičky a naši se chytli a babička jim tenkrát vynadala, že mi zadělávají na nemocný srdce svým chováním k sobě navzájem, a je pravda, že můj krevní oběh nějaký potíže prodělal, ledový ruce s fialovým mramorováním nebyl asi úplně v pořádku.
Přešlo to až se změnou, stačilo se zamilovat a mramorování i fialová barva se už nidky neukázala
Pam-pela 97353
27.3.2015 21:47:36
Ananto, omlouvám se, jestli sis můj příspěvek přebrala špatně. Ale myslím, že ty snad ne...že jsi poznala, že to nebylo myšleno vůbec ve zlém. Naopak.
Mělo to být spíš povzbuzení, že už NIKDY se podobná situace nemusí opakovat.

A je dobře, že v tom nejsi sama, vlastně v tom zlém se pozná, kdo je opravdu "přítel" a blízký člověk a na koho se dá opravdu spolehnout, a třeba se zase na druhé straně stanou nějaká neočekávané hezké věci...

úča
  • 
27.3.2015 21:47:19
Ananto, možná je to karma a možná je to klasická kumulace průs..ů, která se v životě periodicky vrací. Málokdy bývá malér jeden.
Naštěstí máš oporu v rodině a kdybys potřebovala něco, co můžu udělat já, dej vědět, ráda vypomůžu.
Anička určitě nestůně proto, že máš "neurovnané vztahy", takhle svět nefunguje, B.h není policajt, co nemocemi trestá lidi za to nebo ono.
Anička tě potřebuje, nepropadej se do bažin sebeobviňování, vyčte ti to ze způsobu mrkání a chytne ještě kdovíco. Za její nemoc NEMUŽEŠ. Ale můžeš jí hodně pomoct, aby se dobře uzdravila. Neměj strach, ten strašně paralyzuje a ničemu nepomůže. Když tě bude někdo deptat a znejisťovat, tak ho, místo "zamyšlení se nad sebou", pošli nahlas na sever, to je totiž nejlepší forma vztahu s prudiči.
Ananta 97295
27.3.2015 21:44:47
No, ono to takhle jednoduché samozřejmě není. I to dítě má svou karmu a rodí se do prostředí, které si svými sklony a vasanami z předchozích životů vybralo, to co zažívá s rodiči je už součástí jeho karmy.
[<<Předchozích 410] Názory 411420 z 7476  [Dalších 7056 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.