| plysacek | 105309 |
|
2.3.2010 20:15:53
Tak to je hrůza, a bolelo tě to pořád stejně? Nebo se to po těch 14 dnech každý den zvětšovalo a zhoršovalo? Mě tam totiž nebolí furt stejně, k doktorovi zajdu, ale má zrovna dovolenou tak hnedka jak se vrátí, tak jsem tam jako na koni. Ale fakt mám z toho strach
![]() |
| Dadulka,02/06,06/07 | 50347 |
|
|
2.3.2010 19:21:39
Jestli máš strach z mimoděl.,tak utíkej na gyndu.Mě to nenapadlo ani ve snu a jsem bez vaječníku a vejcovodu. Měla jsem ho z tělíska. Opravdu jsem cca týden měla bolesti, pak to na 14 dní přešlo a pak se vrátily. Nejhorší to bylo 2 gyn.vyšetření a UTZ,to jsem myslela, že fakt omdlím,taky mě už vezly na sál
![]() |
| plysacek | 105309 |
|
2.3.2010 18:43:38
Je to opravdu tak? Skutečně se bolest zvětšuje? Nebo to může jeden den hodně bolet, druhý den vůbec..? Protože taky mi přijde logické, že spíš jak se obryo vyvíjí, kde nemá, musí být tím, jak se vždy o trošku zvětší, bolest taky větší...
A ještě taková malá otázka - znáte někoho, kdo měl mimoděložní přes braní HA? Děkuju... |
| Kukašinda | 104164 |
|
28.2.2010 21:06:59
Napadá mě, jak to poznat s tou bolestí? Vždyť to musí bolet permanentně, ne? A ne jenom někdy....a bolest by se jistě s rostoucím plodem asi zvětšovala, tak když to jednou bolí míň a pak víc, tak to asi nebude mimoděložní...Teda nemám s tím zkušenost, ale ty, které to prodělaly to jistě potvrdí. Taky jsem se toho bála, ale to je tak se vším, dřív jsem se hrozně bála rakoviny, potom prasečí chřipky, jsem takový trošku hypochondřík, něco si někde přečtu a hnedka to všechno mám
takže nejlepší je asi na to nemyslet, což teda neznamená nebýt opatrná, dobrý lékař tu jistotu dá mnohem lepší ![]() |
| plysacek | 105309 |
|
28.2.2010 19:52:03
No tak to docela chápu, já se toho bojím jak čert kříže... Šance na otěhotnění je pak přece jen jakoby jednou za 2 měsíce, což je pro mě dost děsivá představa
ale znám teda pár maminek, které po mimoděložním mají dětičky a vše ok, tak snad to tak hrozné nebude...Každopádně jakmile jsou // na testu tak pádim k panu doktorovi a nenechám se odbýt bez testu na HCG |
| Shedi | 12342 |
|
|
26.2.2010 15:05:31
Jakmile ti vejcovod praskne, tak už ho dohromady nedají. Kamarádce vejcovod po mimoděložním nechali, ale jen proto, že to náhodou chytli brzo a embryo bylo velmi malé. Ale už nikdo nezaručí správnou funkci vejcovodu. Oplodněné vajíčko jím jen tak samo do dělohy nepadá, ten vejcovod ho vlastně posouvá vnitřními výběžky. A pokud nepracují, jak mají, tak nic nikam neposunou a vejcovod je sice průchodný, ale k ničemu.
|
| Shedi | 12342 |
|
|
26.2.2010 15:00:43
To spíš ne, protože i když se celkem rychle můžou srůsty obnovit, tak jsem po mimoděložním otěhotněla do dvou měsíců a obnovení srůstů trvá déle. Ale spíš když jsem nic netušila, nic jsem taky neřešila. S mimoděložním jsem chodila 4x týdně do posilovny, jen jsem "flákala" břišní svaly, ale třeba běhala jsem s tím úplně v pohodě. Sice to bolelo, ale prostě když nevíš-neřešíš
Pak jsem se právě naopak pořád sledovala a za každým "prdem" jsem viděla znovu mimoděložní Otěhotněla jsem po tom mimoděložním ještě 3x a pokaždé stejná hysterie![]() |
| Insula | 28056 |
|
|
26.2.2010 5:45:47
Troufám si říct, že mimoděložní těhotenství doma nepoznáš. A když už ho poznáš, tak může být pozdě.
|
| plysacek | 105309 |
|
25.2.2010 23:03:00
zerat, to je teda hrozný, to mi je líto, jen co to čtu. Takže to byla obě dvojčátka v 1 vejcovodu? To je teda něco... Jestli to máš teda po mamince, tak se to aspoň dalo předpokládat. Ale koukám, že dítka už máš, tak alespoň něco může být v téhle situaci člověku oporou.
![]() |
| plysacek | 105309 |
|
25.2.2010 22:06:41
Tak to mě mrzí, vážně. To odebírají pokaždé vejcovod? Nebo by snad v zájmu zachování reprodukceschopnosti mohli zkusit konzervativnější řešení? Dost se bojím jakékoli operace, natož téhle, kde jde přece jen o důležité věci. Ale je zajímavý, že teda příznaky žádný, jak to má potom člověk poznat....
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.