| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Ostatní : Ekologická domácnost

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2924  [Dalších 2774 >>]
Stará husa 154854
26.9.2023 11:28:35
Pochopila jsem, že paní, co psala ten článek, je něco přes 30 let, má malé děti, takže to pro ni můžou být novinky, na které přišla relativně nedávno. Nevidím na tom nic špatného ani divného. Každý holt zkušenosti nabýváme časem.
TaJ 81121
26.9.2023 11:16:13
Lenko, přesně...já jsem si ten článek přečetla až teď, jinak jsem jen reagovala na to, co tu kdo psal. Jestli paní tohle všechno objevila až teď, tak teda nevím...~t~. V podstatě žijeme podobně, přijde mi to úplně normální a co vím, tak stejně to má i většina lidí okolo, které blíž znám.
Čumča. 160024
26.9.2023 11:07:04
já myslím, že Tatramelka založila super téma~d~

koukni, Lenko, kolik lidí zde přispívalo, takže cílovku si to fakt našlo, ne?

je fajn, že někdo témata zakladá~d~
Lenka Pražanda 128023
26.9.2023 11:01:08
To je blábol ~a~~8~ Paní mi přijde úplně mimo, nebo nevím jak dosud žila. Tenhle její objev mi přijde úplně normální a myslím, že hodně lidí tak žije aniž by to dělali vědomě v rámci nějakého eko bio.
Nejvíc mě pobavilo že vezme elektrokolo a jede nakoupit do Lidlu ~t~ Kdyby si aspoň ekologicky vzala normální kolo a šlapala sama. Já do toho obchodu zajdu pěšky cestou z práce a nakoupím do plátěné tašky, kterou mám v kabelce. Nemám totiž energii ani čas jet z práce domů, převléknout se na kolo, vzít kolo a jet nakoupit. Navíc ještě několikrát za týden, protože na zádech člověk uveze jen pár věcí, rozhodně ne týdenní nákup.
Žádný rozpitvaný dort z oslavy nám nikdy nezbyl, v koupelně máme jen základní kosmetiku kterou potřebujeme, nic navíc. Jídlo nevyhazuju, protože vařím jen to co sníme a nakupuju také jen to co sníme.
Takže vlastně žijeme eko bio ~b~
Čumča. 160024
26.9.2023 10:29:40
"Jo, jo, konzumenti konzumu vyrostou a rostou a to především do šířky."

ale Tatramelko, každej si sám musí najít svou cestu, ne?
když někdo chce být echt konzument, tak ať je, i kdyby širokej a bystrozrakej

Mně se tvůj životní styl moc líbí~R^, ale jestli jím chceš někoho inspirovat, kritikou toho nedosáhneš~;)

Opravdu si myslím, že každý máme svou dost konzumní etapu~d~ a potom etapy, kdy konzumu nijak zvlášť nesloužíme~d~
magrata1 95172
26.9.2023 10:01:00
Tady nosí holky do školy croptop s legínokraťasama, nejlepší jsou takové, co jsou jako druhá kůže, obrýsovávají půlky a zarývají se mezi ně. a myslím, že to nosí na ostro, rýsuje se každý detail, kalhotky ne.
TaJ 81121
26.9.2023 9:31:11
Evelyn, tak to je ideální, my jsme čtvrť rodinných domků, takže musím dojít na místo s kontejnery a bohužel je to přesně opačným směrem, než je zastávka autobusu. I když to není daleko, tak při cestě to bohužel není.
TaJ 81121
26.9.2023 9:30:00
Rose, jo, taky jsem si říkala, že jednou pak koupím nějaké takové plastové tašky. Ale zatím máme pořád doma nějaké ty papírové, ony vydrží na ten odpad strašně dlouho a sem tam je koupím, když náhodou nakonec nakoupím víc, než na kolik jsem si vzala látkovou tašku z domova a taky relativně často koupím třeba v Lidlu nějakou kytku v květináči, tak to si taky beru papírovou tašku, aby to tam pěkně sedělo a kytka nepřišla k úhoně, než to donesu domů.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
26.9.2023 9:20:17
taky jsem měli papírové tašky na tříděný odpad, ale co s nimi skončila ikea a my dopotřebovali staré zásoby, pořídila jsem z ikea větší plastové tašky, co pěkně drží tvar a dají se zavřít a ještě mají kapsičku, do které jsem strčila rozlišení papír/plast - jsou super... vejdou se nám akorát pod odkládací stůl v kuchyni hned vedle odpadkového koše...
https://www.ikea.com/cz/cs/p/knalla-taska-cerna-bila-00473693/
Evelyn1968,2děti 6269
26.9.2023 9:17:53
My máme před barákem zapuštěné kontejnery na všechno, kdo jde ven, vždycky něco vezme.
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 2924  [Dalších 2774 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.