| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 6120  [Dalších 5590 >>]
Mája+M(7/11) 98997
22.6.2010 15:03:13
Ano, znamená to, že tělo se chystá na ovu, která by měla další den proběhnout. Ale jestli opravdu proběhne, to si nejsem jistá, jestli test prokazuje. Podle mě asi jenom to, že tělo se chystá na ovu a vše je připraveno, jestli se vajíčko nakonec uvolní - toť vůle boží. Mě testy často ukazovaly neplatný výsledek - žádnou čárku a protože nejsou nijak levné, vyprdla jsem se na to.
edena 108613
21.6.2010 17:23:49
ahoj jmenuji se margita je mi 27 let uz 3 roky se snazi me se manzelem o miminko a stale se nam nedari stale si rikam ze mam nadeji ale ta na deje mi pomalu utika opravdu si nevim rady dekuji~n~~n~~n~~n~~n~
Lucie 107309
19.6.2010 18:33:58
Ahoj Holky,jsem tu nová a potřebovala bych malinkou radu.Potřebovala bych objasnit jak fungují Ovu testy mam v tom pořád nějaké zmatky~d~ a z manželem bychom se rádi tento měsíc pokusili o mimčo.Ten testík tedy když má dvě čárky tak to znamená že ovulace dorazí až tak za dva dny?nebo to je hned ovulace?Diky moc~3~
Nicollka 93754
18.6.2010 17:16:06
ahoj holky , mám 30ks ovu testů - zelené wondfo + 5těhu testů. 340,- i s poštovným, kdybyste některá chtěla. Kdyžtak písněte do IP nebo Milina123@seznam.cz
Díky a omlouvám se za vpád
Mája+M(7/11) 98997
8.6.2010 7:20:57
Je možné, že uzraje vajíčko a tělo se chystá na ovulaci, ale nakonec k ní nedojde. Můj doktor mi kvůli anovulaci napsal clostilbegyt + injekce Pregnyl (?) nebo tak nějak právě kvůli tomu, že díky clostilbegytu uzraje vajíčko (snad) a díky injekci se i uvolní, což by jinak nebylo tak jisté.
Červená řepa 55518
7.6.2010 20:25:22
Napadá mě k tomu jen to, že někdy se tělo chystá k ovulaci, ke které nakonec nedojde, ale dojde k ní později( nemoc, stres, atd ) - posune se. Protože "nej" hlen bývá pár dnů před skutečnou ovulací (ovulace je většinou první den kdy nej hlen vymizí), je možné že se tělo začne připravovat na ovulaci a k té samotné nakonec nedojde, takže se celý proces opakuje znovu. Ty tím pádem zaznamenáš dva hlenové vrcholy.
S anovulačními cykly jinak zkušenost nemám, ale myslím si že tam by takový hlen nebyl. Podle teplot fakt zatím žádná ovulace, ale třeba je právě dnes, zvlášť když cítíš vaječník!!!
izibal 99781
7.6.2010 17:55:13
Ahoj holky, mám dotaz ohledně hlenu při anovulaci. Je nebo není? Jsem teprve 12.DC,ale už ten nej hlen mám za sebou,ale teplota stále pod 37.
Uvidím zítra,zatím mám stále 36,6, hned 6.den jsem měla 36,9 a od té doby zase jen 36,6. Od soboty mě sem tam píchne na vaječníku,ale to by krom ovulace mohla být i cysta (která se ale zmenšuje). Hlen jsem měla ale úplně ukázkový,tak nevím, zda při anovulač.cyklu je taky nebo ne? Díky
MisaOT 106145
27.5.2010 7:19:49
Makku, ano je to běžný postup, neboj to vyjde :-) Tyhle léky prý dělají divy, avšak mě bohužel nezabírají, protože partner má málo pohyblivé spermie, ale i tak to ještě chvíli zkoušíme přirozeně. Tak tfuj tfuj tfuj držím palečky a hlavně buď optimistická :-)
Mája+M(7/11) 98997
26.5.2010 17:35:01
Holky, včera jsem byla u gynekologa, hormonální profil dopadl dobře, všechno je v normě, jenom estrogen je na spodní hranici normy, tak mě radši napsal oestrogel (gel s obsahem estrogenu, který si mám vmazávat do loketních jamek určité dny cyklu, ještě si to nepamatuju). Vůbec se mu ale nelíbily moje naměřené teploty, říkal, že to jsou klasické anovulační cykly ~n~~n~~n~~n~ napsal mi hromadu léků - clostilbegyt, oestrogel, pregnol (?, injekce), duphaston. 13DC budu chodit na folikulometrii a podle toho mi píchnou injekci toho pregnolu. Doktor byl příjemný, říkal, že jaro dělá divy ~g~ no a když tato terapie po 3 měsících nezabere, necháme to 3 měsíce bez léků (vaječníky prý budou nastartované a je možné, že se to podaří až po vysazení léků) a když pořád nic, tak půjdeme do CAR.. Doktor říkal, že to je běžný postup.
Mája+M(7/11) 98997
21.5.2010 18:22:56
Velšice taky zmizela.. ~:(
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 6120  [Dalších 5590 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.