Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| martous | 58827 |
|
2.3.2010 18:33:34
Holky všechno vyjde, dělala jsem taky všelijaké hokusy pokusy,různá vyšetření,mojžíšová, hormony, bylinky, spermiogramy 2 roky nic, teď jsem nastoupila do práce a po 14 dnech jsem jim řekla, že jsem těhotná, to mají radost, ale já taky
.Chtěla jsem vypustit, pracovat a takto to dopadlo .Takže nezoufejte,jsem teď 11tt |
| hruska111 (Kubík 08) | 79089 |
|
|
2.3.2010 18:28:13
Jani, jsem tady
! Dnes jsem 11DC, dělala jsem si dnes ovul.test, ale ještě nic! Dokonce i ta kontrolní čárka byla světlá, tak nevím... |
| Jana |
| • |
2.3.2010 17:25:02
Makkusko, přesně jak píše hruška, nikdo, kdo to neprožil, nechápe, že na to prostě nejde nemyslet. Opravdu jsem přesvědčena, že nám to všem dříve, nebo později vyjde, ale to čekání je hrozné, já vím
. Manžel určitě nebude první ani poslední tatínek, který bude mít první dítě až po třicítce - naopak si myslím, že v dnešní době je to úplně normální, takže s tím se určitě vůbec nestresujte, ale to se chlapům asi špatně vysvětluje viď . A ten oddych ti plně schvaluju , většinou to právě v takových chvílích vyjde, tak na nás alespoň někdy jukni . A doufám hruško, že ty tu se mnou zůstaneš alespoň než najdeš // . Já tenhle cyklus neberu Clostyl, takže tu budu bohužel "smrdět" i nadále ![]() |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
2.3.2010 11:37:58
Děkuji za podporu
Manželovi je lehce přes 30, asi mu nepomůže, když mu řeknu, že podle mě i podle ostatních není na první dítě starý.. Jsem teď na začátku cyklu, mám spočítané plodné dny a jsem objednaná k novému gynekologovi, tak do té doby si dám trochu pohov a budu se věnovat něčemu jinému, možná se ani tady nebudu objevovat v rámci oddychu, tak vám všem přeji hodně úspěchu ve snažení ![]() |
|
|
1.3.2010 21:00:15
Makkuskko, já Ti rozumím. My jsme se při prvním dítěti snažili taky skoro rok. Byla jsem z toho strašně špatná a málem jsme se s manželem (tenkrát ještě přítel) rozešli. Při každé nové menstruaci jsem měla záchvaty pláče, vzteku… atd. Všichni mi radili, ať na to nemyslím. Ale jak víš, tak to nejde, ikdyž to něco do sebe má! Celý školní rok se nám to nedařilo (jsem učitelka) a pak přišly prázdniny, já odjela na týden s aerobicem, po návratu jsem na nic nemyslela a hned v červenci se to povedlo!
A že si Tvůj manžel připadá starý?!? Tak mu vyřiď, že není! Určitě to u vás není jako u nás. Mně je 30 a manžel je o 16let starší. Svého prvního potomka se tedy dočkal ve 44letech! ![]() |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
1.3.2010 7:00:03
Jani, snažíme se necelý rok (11. měsíc), nemáme žádné děti a manžel si už teď připadá starý na první dítě, tak bychom chtěli co nejdříve. Za dva týdny jdu poprvé k novému doktorovi, tak doufám, že mi konečně udělá nějaké vyšetření. I když hormonální profil se prý dělá na začátku cyklu a já budu za 2 týdny v půlce cyklu. Jsem na tom čím dál tím hůř (psychicky). Nejspíš vůbec nemám ovulaci ani s Clostilbegytem..
|
|
|
28.2.2010 20:43:40
Makkussko, nesmutni. Určitě nám to brzy všem vyjde a sejdeme se na úplně jiné diskuzi!
Jani, informovat budu ![]() Dnes jsem si šla koupit ovul.testy a nabídli mi výhodné balení jehož součástí je i těhotenský test! Že by znamení! ![]() |
| Jana |
| • |
28.2.2010 18:39:19
Makkussko nebuď smutná. Já měla teda včera totální depku, ale dnes už je to o trochu lepší. Vzhledem k tomu, jak jsem tenhle měsíc začala tak divně brzo špinit, tak jsem prostě nebyla schopná určit první den cyklu, takže tenhle měsíc Clostyl nedám :-( a počkám, co tomu řekne doktor
. Sama mít ovu asi nebudu, takže jsem smířená s tím, že to nevyjde ani tenhle cyklus :-( . A mohu vědět, jak dlouho už se snažíte? Nám první mimi trvalo rok , tak doufám, že to tentokrát vyjde dříveHrusko a ty hlaš až bude aktuální "snaženíčko" , budu držet všechny palce |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
28.2.2010 11:35:37
Taky už mám MS
![]() |
|
|
27.2.2010 20:51:04
Jani, doktor si mě na ultrazvuk nezve, vůbec o tom nemluvil. Docela mě to mrzí, protože bych to vedle těch ovulačních testů měla ráda potvrzeno i z ultrazvuku. Jenže můj doktor je dost hodně vytížený, tak je mi blbé si ho sama vyžádat a chodit tam "zdržovat a otravovat". Jinak doufám, že minulý měsíc se stala chyba z mojí nepozornosti a teď už to vyjde! Aspoň, že je venku hezky!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.