Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana |
| • |
27.2.2010 11:07:52
No tak to přece nemáš vůůůůůůůůbec důvod nevěřit, že by to nevyšlo - musí
. A doktor ti taky nehlídá ultrazvukem jestli bude ovu ? - mně totiž také ne, ale četla jsem, že by se to mělo, tak nevím . |
| hruska111 (Kubík 08) | 79089 |
|
|
27.2.2010 10:27:08
Jani, já jsem teď 8DC a beru tedy čtvrtý den Clostyl a pak zase začnu s ovul.testy. Jen se musím přiznat, že minulý měsíc, jsem udělala malou chybu. Brala jsem Clostyl 5.,6.,7.,8. den a ten 9.den jsem zapomněla, takže jsem ho vzala až 10.den :-( Teď si budu dávat pozor!
|
| Jana |
| • |
27.2.2010 7:37:33
Hrusko neboj, určitě to vyjde. Když né tenhle, tak příští měsíc
. A můžu se zeptat jaký jsi DC? Já jsem to dnes dostala naplno, takže už vím jistě, že nic :-( . Já tedy tomu Clostylu docela věřím - jednak mi už jednou pomohl a jednak si říkám , že i ta "nejzdravější" ženská, která ho nemusí brát, přece nemusí otěhotnět hned na první pokus . Takže tomu dávám šanci . Snažím se na to nemyslet a užívat si svého zdravého dítka - hlavně že ho mám , bez něj by to pro mně bylo všechno mnohem těžší.Makkusko to znám, já teda beru Utros, ale začala jsem při něm špinit už 22 DC, no a teď mi to plyně přešlo v MS , tak až skončí, chci to probrat s doktorem. |
|
|
26.2.2010 19:20:41
Ahoj Jani a Makkussko,
Taky na mne leze nějaká depka a už teď si říkám, že to určitě zase nevyjde . Jsem ale ráda, že to můžu napsat alespoň tady, protože jinde se s tím svěřovat nechci. Bydlíme v takovém satelitním městečku, kde je spousta maminek a malých dětí cca 1-3 roky. Každý den se ta hromada dětí schází venku a společně si hrají. No a každý měsíc se objeví další a další maminka, která je těhotná. Je mi z toho smutno. Usmívat se a gratulovat! Takže i diskuze mezi sousedkami se teď točí okolo ultrazvuku, termínu porodu a o jménech. Nejraději bych u nás už ani nechodila ven, ale dělám to už kvůli Kubíka, aby byl mezi dětmi. Ach jo… |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
26.2.2010 8:53:17
Ahoj holky, tak já nevím, ale asi mi přestává fungovat i ten duphaston.. měla jsem s ním MS pravidelnou. Předvčera nebo včera jsem ji měla dostat, ale místo toho jenom ode dneška velmi slabě špiním (barva světlá hnědočervená), kdybych na to nebyla tak zaměřená, tak si toho asi ani nevšimnu. Už toho mám plné zuby, dnes zase jedu kupovat hračku pro cizí děcko :-(
|
| Jana |
| • |
25.2.2010 17:49:33
Hrusko opravdu jsme na tom podobně
. Také mám doma Kubíka a jsou mu 3, jsem na 4 leté RD a ideálně bych potřebovala nastoupit na další MD do listopadu - no tenhle měsíc to tedy nevyšlo :-(, ale ještě mám šanci to stihnout příští cyklus, takže hurá na něj . Teda fakt se snažím být optimista, ale jde na mně nějaká depka :-(, věřím, že se to dříve nebo později prostě musí podařit, ale ........ Moc mi pomáhá, že to mˇužu napsat sem, kde všichni ví, jak to čekání umí potrápit..... Hned je mi líp a jdu něco dělat. |
| Mia32 | 7814 |
|
25.2.2010 9:07:10
Ahoj všechny, tenhle cyklus beru clostyl poprvé, vedlejší účinky zatím žádné, právě jsem začala Utrogestan od 16. dne. Na netu jsem se dočetla,že mívá největší úspěšnost v prvních třech cyklech, pak prý hodně klesá a nemá moc cenu ho užívat. Ale nevím. Zatím na sobě nepozoruji vůbec žádné změny, jak už jsem psala na ultrazvuk jdu také až příští měsíc,takže se ani nedozvím,jestli zabral nebo ne.
|
| Jana |
| • |
25.2.2010 7:04:44
Mně Dr. vysvětlil, že Clostyl je na OVU a Utrogestan pak na růst sliznice a udržení těhu. Ale já mám ten Utroš proto, že jsem sama skoro nemenstuovala - jen špinila. Takže asi když je problém jen v ovu, dak dají jen Clostyl?? - možná tak. No každopádně je to otrava, tak se všechny, kterých se to týká držte
. Prostě si musíme vybojovat to, co mají někteří zadarmo, ale o to víc si toho budem potom vážit . |
|
|
24.2.2010 13:45:35
Ahoj holky, tak jsem ráda, že na to nejsem úplně sama
Jordano – já beru Clost. stejně jako Ty tj. 5.-9. den a jen 1 tabletu. Tak to píší i v příbalovém letáku. Minulý měsíc jsem to brala poprvé a žádné vedlejší příznaky jsem nepociťovala. Dnes jsem to opět začala brát. Tak uvidíme… Ještě jsem se tady dočetla, že holky berou v druhé půlce cyklu i Utrogestan, ale nevím jaký má vliv a účinek. Trochu mě zaráží, že si mě doktor nezve i na ultrazvuk. Je to moc dobrý doktor, je těžké se k němu dostat i objednat se. Tak je mi blbé uhánět ho, jestli můžu přijít na ultrazvuk. Nějak už těm ovul. testům nevěřím. Jani – tak to jsme na tom podobě. Já už mám doma Kubíka 22 měsíců, taky jsem čekali skoro rok, ale povedlo se to samo! Od září se snažíme o druhé mimčo.V prosinci jsem si koupila ovulační testy a zjistila, že podle nich asi nemám ovulci. Doktor mi tedy předepsal Clost. se slovy, že s ním jsou dobré výsledky. Začínám být ale ve stresu i z toho, že mi v dubnu končí dvouletá mateřská. V práci mi sice drží místo, ale nemám žádné hlídání. No a bez peněz být nemůžeme (hypotéka, atd…) |
| Anitep | 100125 |
|
|
24.2.2010 10:13:21
Makkusko, nebuď zoufalá! Hlavním krokem je ta změna doktora a léky nasazené podle hormonálního profilu! Uvidíš, že pak to klapne
Myslím na Tebe![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.