Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
24.2.2010 9:43:33
Já jsem brala 1-0-1 v době od 3DC do 7DC (určil doktor bez toho, aby mě kdy vyšetřil, tak nevím, podle čeho se rozhodoval), předepsal mi Clostilbegyt na 2 měsíce, neotěhotněla jsem a už k němu nepůjdu - změním doktora, ke kterému jdu poprvé v půlce března (dřív neměl volno), duphaston beru dál, protože mi tu jedna dobrá duše poradila, že ho nemám vysazovat, abych si zase nerozhodila cyklus, vyjde mi to přesně do doby, kdy půjdu k tomu novému doktorovi. Už začínám být taky zoufalá, čím dál častěji pláču, na malé děcko se nemůžu ani podívat a na těhotnou ženskou už vůbec ne. Beru to jako nejhorší trest a nechápu, čím jsem si to zasloužila, je strašně nespravedlivé, že někdo může mít dětí kolik chce a někdo nemá žádné...
![]() |
| Jordana | 64316 |
|
|
23.2.2010 22:50:21
Holky,můžu se zeptata-kolik těch tabletek jste braly?
Taky ho mám doma,zatí mváhám začít-a psané mám také dny 5-9.-ale nevím,jestli 1 tbl. nebo 2tbl.? na Utz mám eventuelně jít až dlaší měsíc.... A nějaké vedl. příznaky-??? Díky |
| Jana |
| • |
23.2.2010 15:10:24
Ahoj,
tak na začátek to optimističtější - v roce 2006 se mi po prvním měsíci užívání Clostylbegytu ( 5-10 den) narodil zdravý syn . Lékař tenkrát v průběhu toho měsíce ani nesledoval UTZ,jak budu na Clostylbegyt reagovat . No a teď bychom si přáli druhé a tak jsem opět užívala Clostylbegyt, ale ... no je to nějaké divné - jsem dnes 23 DC a už tak dva dny špiním jasnou krví , tak nevím co to má znamenat, ale asi nic moc dobrého. No uvidím jak přijde MS a až skončí, tak mastím k doktorovi |
| hruska111 (Kubík 08) | 79089 |
|
|
23.2.2010 14:08:33
Ahoj holky
, hledám na webovkách nějakou útěchu a optimismus co se týče Clostylbegitu. Minulý měsíc jsem jej brala poprvé, ale nevyšlo to. Zítra začínám znovu 5.-9. Proč některým ženám doporučí gynekolog 5.-9. den a jiným 3.-7.den? Taky jsem se tady dočetla o Utrogestanu. Ten mi doktor nedoporučil. K čemu je dobrý? Můžu si ho nasadit sama? Díky a myslete na mne, už začínám být zoufalá! |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
21.2.2010 14:29:18
Mě tato kombinace už druhým měsícem nezabrala.
|
| Maťa. | 21117 |
|
|
20.2.2010 16:54:36
Pozri, ja mikroskopom neverím. A to pravidelne ovulujem a viem presne, kedy ovulujem, mám z toho dve deti (a dvoch andílkov).
Na mikroskopu som nikdy kapradiny nemala. Možno funguje u menšiny, ale podľa mňa je mikroskop zbytočnosť. Radšej sa meraj, sleduj čípek a cervikálny hlen. Toť najlepšia cesta k zisteniu ovulácie (mimo folikulometrie u doktora). |
| Simeona a 3 | 68216 |
|
|
20.2.2010 13:46:07
Měla jsem Lady Q a opravdu ukazoval "kapradinky" několik dní v měsíci, jestli jsem tehdy opravdu ovulovala nevím. Každopádně mě přestalo bavit olizovat mikroskop daleko dřív než jsem otěhotněla
. |
| Dandy+Vojtíšek a 3 Mušketýři | 27764 |
|
|
20.2.2010 9:38:30
četla jsem že ty testery ukazují ovulaci i u mužů (co jsou na ty sliny) takže já bych do toho peníze nedávala.
|
| Robin* | 27640 |
|
|
20.2.2010 0:28:00
Já používám už několik let ovulační tester Persona. U nás se neprodává. Koupila jsem ho v Německu a musí se do toho kupovat takové testovací proužky. Testuje se z moči. První měsíc vícekrát a další měsíce asi jen 8 proužků. Já jí používám jako antikoncepci a funguje perfektně. Jsem s ní moc spokojená. Více o ní je např. zde http://www.persona.info/.
Dá se koupit na německém amazon.de. Posílají i do Čech. |
| plysacek | 105309 |
|
20.2.2010 0:08:30
Ahojky, ráda bych se zeptala moudřejších na zkušenosti: Jaký je nejpolehlivější ovulační tester - Lady Q Skope, Donna, nebo ještě jiný?
A jinak jsem četla například tady http://diskuse.doktorka.cz/lady-scope/ že prý ty ze slin jsou málo spolehlivé, že ukazují pravdu jen když má žena přesně vyrovnané hladiny hormonů...tak nevím, poraďte prosím... protože radši investuju do vícepoužitelného než jednorázového ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.