| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Anovulace

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 6120  [Dalších 5340 >>]
Terinka4444 77790
17.2.2010 22:15:26
Ahoj Mio, tak mně absolutně nezabral a navíc mám po něm cysty na vaječnících, ještě hodně snižuje děložní sliznici, takže bez UTZ je to fakt fakt na houby.
Mia32 7814
17.2.2010 16:59:46
Ahoj holky, kde jste všechny? Tak jsem začala brát Clostylbegit a v druhé polovině cyklu Utrogestan. Znáte někdo osobně někoho, komu tenhle lék zabral? Zatím na sobě nepozoruju žádné změny, Mudr. byl zrovna v době slíbeného ultrazvuku na dovolené a nikdo nebyl ochoten ten ultrazvuk udělat, tak nevím. Snad se dozvím jestli to vůbec funguje příště.
Mája+M(7/11) 98997
28.1.2010 9:12:12
Tak jsem nakonec clostilbegyt začala brát tak, jak mi ho doktor napsal a snažím se zhubnout - trošku cvičím, jím menší porce, vynechávám sladkosti, piju litry zeleného čaje. A nevážím se - protože to mě vždycky tak vykolejí, že si řeknu, že to stejně nemá cenu... třeba se budu aspoň soustředit na něco jiného, když už by se mi nepodařilo zhubnout.
Anitep 100125
27.1.2010 11:28:55
Makkusko, 20.-26. den to(duphaston) mám předepsané od paní doktorky, menses přijde do 3 dnů...
S doktorem neváhej, mají dlouhý objednací doby, tak se někam objednej hned a hotovka! Držím pěsti, abys našla někoho, kdo Ti pomůže.
Mája+M(7/11) 98997
27.1.2010 10:49:35
Já na sobě ovulaci nepoznám, snažím se sledovat se, ale nepoznám to, poznám jenom přicházející MS (tak 1-2 dny předem), vždycky doufám, že jsou to projevy raného těhotenství, ale vždycky je to MS.. Duphaston od 20.dne ti předepsal doktor? Mě ji napsal na 17.-24. den (taky 1-0-1). A za kolik dní po ukončení braní ti přijde MS? Mě tak za 5 dní.
Tak já teda nevím, duphaston teda nevysadím, přesvědčila jsi mě :-) a clostilbegyt asi teda taky budu brát (3.-7. den). Tím doberu všechno, co mám předepsané a pak změním doktora. Nevím, jestli mám jít k novému hned jak mi dojde duphaston, aby mi případně napsal další, pokud to uzná za vhodné. Chtěla jsem to nějakou dobu nechat na přírodě..
martous 58827
27.1.2010 10:19:18
tak ahoj holky tak mám potvrzený 6tt, paní doktorka byla taky přešťastná,že se to povedlo "bez ničeho", prý strašně záleží na psychice, já přestala na to myslet, s tím, že za rok do toho znovu půjdeme a hned první měsíc se zadařilo, už jsem ani nedoufala, takže holky nedoufejte zázraky se dějí, když to nejméně očekáváte a potřebujete, to ze mně budou v práci na hlavu dělám tam 4 týdny a teď jim řeknu toto, ale nechám si to ještě měsíc pro sebe.~y~~y~
Anitep 100125
27.1.2010 7:51:30
Makkusko, duphaston nemá vliv na samotné uvolnění vajíčka, ale má velký vliv na chod celého cyklu, na čemž uvolnění vajíčka sekundárně závisí:)) Prostě je důležitý:) Já beru duphaston 20.-26.den (1-0-1). Ovulační testy v případě, že bereme hormony, nemají smysl. Stejně tak měření bazální teploty, je to zkreslené. Pozorovala jsem, co dělá tělo a myslím, že ovu přichází až někdy po 15. dni. Ale samozřejmě je to u každého jinak...

Pro Martous: gratulace velikáááá~x~~p~:-)
Mája+M(7/11) 98997
27.1.2010 7:44:23
Aha.. tak že bych to jenom posunula ze 17. dne někam později? To ale zase nevím, kam, protože nevím, kdy mám ovulaci a jestli vůbec, teplotu neměřím a ovulační testy jsou nespolehlivé a protože jsou drahé, přestala jsem je kupovat. Duphaston údajně na ovulaci nemá vliv, tak teď nevím.. doktora ale změním určitě.
Velšice 92803
26.1.2010 17:29:39
Uííííííííííííííííí~R^ Držím palce a doufám že se to potvrdí!!!!!!
martous 58827
26.1.2010 17:20:58
Ahoj holky,
tak se s vámi musím podělit o zážitek,dneska jsem byla koupit test a pozitivní dvě čárky, to jsem koukala jak puk, protože ovoluci jsem sama nikdy neměla, jen pomocí hormonů do listopadu jsem přes půl roku jedla clobestil. + podpůrné injekce a nic, brala všemožné bylinky, chodila na Mojžíšovou a nic. OD ledna jsem nastoupila do práce, která mě moc, na dětátko jsem řekla chvíli tedy vysadím myšlenky ( styk jsem měla všehovšudy 2-3x) a s tím, že za rok půjdu na umělé: No a zítra jdu na gyndu si to nechat potvrdit, toho malého drobečka, tak držte palce a nezoufejte, mě se to teď právě povedlo po 2 letech, kdy jsem to úplně vypustila z hlavy
[<<Předchozích 770] Názory 771780 z 6120  [Dalších 5340 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.