Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Terinka4444 | 77790 |
|
|
17.2.2010 22:15:26
Ahoj Mio, tak mně absolutně nezabral a navíc mám po něm cysty na vaječnících, ještě hodně snižuje děložní sliznici, takže bez UTZ je to fakt fakt na houby.
|
| Mia32 | 7814 |
|
17.2.2010 16:59:46
Ahoj holky, kde jste všechny? Tak jsem začala brát Clostylbegit a v druhé polovině cyklu Utrogestan. Znáte někdo osobně někoho, komu tenhle lék zabral? Zatím na sobě nepozoruju žádné změny, Mudr. byl zrovna v době slíbeného ultrazvuku na dovolené a nikdo nebyl ochoten ten ultrazvuk udělat, tak nevím. Snad se dozvím jestli to vůbec funguje příště.
|
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
28.1.2010 9:12:12
Tak jsem nakonec clostilbegyt začala brát tak, jak mi ho doktor napsal a snažím se zhubnout - trošku cvičím, jím menší porce, vynechávám sladkosti, piju litry zeleného čaje. A nevážím se - protože to mě vždycky tak vykolejí, že si řeknu, že to stejně nemá cenu... třeba se budu aspoň soustředit na něco jiného, když už by se mi nepodařilo zhubnout.
|
| Anitep | 100125 |
|
|
27.1.2010 11:28:55
Makkusko, 20.-26. den to(duphaston) mám předepsané od paní doktorky, menses přijde do 3 dnů...
S doktorem neváhej, mají dlouhý objednací doby, tak se někam objednej hned a hotovka! Držím pěsti, abys našla někoho, kdo Ti pomůže. |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
27.1.2010 10:49:35
Já na sobě ovulaci nepoznám, snažím se sledovat se, ale nepoznám to, poznám jenom přicházející MS (tak 1-2 dny předem), vždycky doufám, že jsou to projevy raného těhotenství, ale vždycky je to MS.. Duphaston od 20.dne ti předepsal doktor? Mě ji napsal na 17.-24. den (taky 1-0-1). A za kolik dní po ukončení braní ti přijde MS? Mě tak za 5 dní.
Tak já teda nevím, duphaston teda nevysadím, přesvědčila jsi mě a clostilbegyt asi teda taky budu brát (3.-7. den). Tím doberu všechno, co mám předepsané a pak změním doktora. Nevím, jestli mám jít k novému hned jak mi dojde duphaston, aby mi případně napsal další, pokud to uzná za vhodné. Chtěla jsem to nějakou dobu nechat na přírodě.. |
| martous | 58827 |
|
27.1.2010 10:19:18
tak ahoj holky tak mám potvrzený 6tt, paní doktorka byla taky přešťastná,že se to povedlo "bez ničeho", prý strašně záleží na psychice, já přestala na to myslet, s tím, že za rok do toho znovu půjdeme a hned první měsíc se zadařilo, už jsem ani nedoufala, takže holky nedoufejte zázraky se dějí, když to nejméně očekáváte a potřebujete, to ze mně budou v práci na hlavu dělám tam 4 týdny a teď jim řeknu toto, ale nechám si to ještě měsíc pro sebe.
![]() ![]() |
| Anitep | 100125 |
|
|
27.1.2010 7:51:30
Makkusko, duphaston nemá vliv na samotné uvolnění vajíčka, ale má velký vliv na chod celého cyklu, na čemž uvolnění vajíčka sekundárně závisí:)) Prostě je důležitý:) Já beru duphaston 20.-26.den (1-0-1). Ovulační testy v případě, že bereme hormony, nemají smysl. Stejně tak měření bazální teploty, je to zkreslené. Pozorovala jsem, co dělá tělo a myslím, že ovu přichází až někdy po 15. dni. Ale samozřejmě je to u každého jinak...
Pro Martous: gratulace velikáááá ![]() ![]() ![]() |
| Mája+M(7/11) | 98997 |
|
|
27.1.2010 7:44:23
Aha.. tak že bych to jenom posunula ze 17. dne někam později? To ale zase nevím, kam, protože nevím, kdy mám ovulaci a jestli vůbec, teplotu neměřím a ovulační testy jsou nespolehlivé a protože jsou drahé, přestala jsem je kupovat. Duphaston údajně na ovulaci nemá vliv, tak teď nevím.. doktora ale změním určitě.
|
| Velšice | 92803 |
|
|
26.1.2010 17:29:39
Uííííííííííííííííí
Držím palce a doufám že se to potvrdí!!!!!! |
| martous | 58827 |
|
26.1.2010 17:20:58
Ahoj holky,
tak se s vámi musím podělit o zážitek,dneska jsem byla koupit test a pozitivní dvě čárky, to jsem koukala jak puk, protože ovoluci jsem sama nikdy neměla, jen pomocí hormonů do listopadu jsem přes půl roku jedla clobestil. + podpůrné injekce a nic, brala všemožné bylinky, chodila na Mojžíšovou a nic. OD ledna jsem nastoupila do práce, která mě moc, na dětátko jsem řekla chvíli tedy vysadím myšlenky ( styk jsem měla všehovšudy 2-3x) a s tím, že za rok půjdu na umělé: No a zítra jdu na gyndu si to nechat potvrdit, toho malého drobečka, tak držte palce a nezoufejte, mě se to teď právě povedlo po 2 letech, kdy jsem to úplně vypustila z hlavy |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.