| Čumča. | 160024 |
|
|
14.10.2024 12:54:00
Ropucho, já celkem ekologicky kápnu zpravidla dolů nějaké tečky od jídla a horní lem zase
zašpiním od make-upu - takže čistě ekologicky je naprosto v pořádku, že peru celý kus ![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
14.10.2024 12:51:53
Je to iracionální
![]() |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
14.10.2024 12:49:04
"se perou v pračce, pověsí na ramínko usušit a je to..."
To je pravda, takhle fungují téměř všechny šaty a při hlubším zamyšlení na tom nic komplikovaného není, ale mně to přesto přijde nějak nepraktické a nešetrné, prát po každém použití celou tu věc. Možná jen iracionální pocit, nevím. |
| Peppa | 133447 |
|
14.10.2024 12:36:25
Moje letní šaty jsou většinou jen trochu delší trika, takže to rozhodně není velký kus oblečení. Dřív jsem šaty nenosila prakticky vůbec, myslela jsem, že mi nesluší, ale byla jsem vedle.. Byl to hrozně divný pocit, když jsem si někdy v září zase na sebe natáhla kalhoty, ptž jsem celé léto nosila jen ty šaty..
|
| Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 | 39806 |
|
|
14.10.2024 12:34:13
no já mám hlavně jenom šaty, co se perou v pračce, pověsí na ramínko usušit a je to... navíc většina z nich schne opravdu rychle, takže večer vyperu a ráno mohu obléknout
![]() miluju šaty ![]() |
| Beat | 107867 |
|
|
14.10.2024 12:29:51
Ale zas je to jednoduchý, šaty a jdu. A neperu dvě věci, ale jednu.
Já je mám rada |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
14.10.2024 12:28:57
"já mám se šatama ještě problém v tom, že se musí prát - sukni vezmu víckrát a vyprat trika už není takový problém - takže šaty jsou taková jednorázovka a přijdou mi "vopruz"."
Přesně tak. Zbytečně velký kus na jedno použití. Také je z toho důvodu nosím málo, převážně jen na "lepší" společenské příležitosti. |
| Dari79 | 114243 |
|
13.10.2024 17:25:21
Prostory na kancelář jsem koupila taky hned, ale myšleno po roce vybírání.
Rok jsem věděla, že nechci být celý život v nájmu, chodila po městě, prohlížela, vybírala... a nic. Když jsem vlezla tam, tak jsem hned věděla, že tohleto je konečně ono a hned jsem jim podepsala rezervačku a pak už jen vyřídila hypotéku a koupila. Že to jsou ty pravé prostory, to bylo jasné hned. U mě je to tak u všeho - třeba i ty kachličky do koupelny - hledám , prohlížím, objíždím, googluju... a nic. Pak uvidím a na fleku koupím. Když to cítím, tak to je pak hned. ALe ty měsíce předtím, ty jsou trudné - nelíbí, nelíbí, nechci, nemá toto, nemá ono, nechci, hnusné, hezké, ale zbytečně drahé... Pak - a co tohle - jó, to je přesně ono, beru, kde to mám podepsat? |
| Dari79 | 114243 |
|
13.10.2024 17:20:27
U mého posledního auta to bylo podobně
já vybírala několik měsíců - internet, objíždění salónů... pak jsme jeli na hory, s mužem a dítětem... stavili jsme se v jednom fast foodu na oběd, pak v jednom jediném salonu a odjížděla jsem z něj s rezervací auta, které jsem po návratu z hor si jela vyzvednout. Tak říkám, že auto jsem koupila jako hamburger. ![]() Ale to opravdu jenom tím, že u toho byl ten muž. Dokud jsem jezdila sama, tak nic z toho. Samozřejmě je to i tou shodou, že zrovna tam tohleto bylo skladem... Muž mi dává "jistotu", že když je u toho a souhlasí, tak nemusím tolik přemýšlet a rozhodovat se. |
| sally | 3140 |
|
|
13.10.2024 17:09:29
Čumčo,
tak gratuluju k rychlému rozhodnutí. Ale pokud člověk ví, co chce a zároveň jde do toho s otevřenýma očima, tak skutečně není o čem váhat. Ropucho, jo, my jsme třeba stěhování vlastně připravovali leta - leta jsme při našich cestách mluvili s místními, prohlíželi si místa, zvažovali, jestli by "se nám tady líbilo" a proč by se nám tam nelíbilo. Takže spoustu věcí jsme měli vymyšlených. Ale překvapili mě známí, kteří když se chtěli stěhovat, tak zvažovali byt v okresním městě, i statek na kraji lesa - a podle mě pak strávili zbytečně spoustu času objížděním nemovitostí jen proto, že se na začátku nedokázali vůbec rozhodnout, CO vlastně chtějí. TaJ, no já mám se šatama ještě problém v tom, že se musí prát - sukni vezmu víckrát a vyprat trika už není takový problém - takže šaty jsou taková jednorázovka a přijdou mi "vopruz". |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.