| Irena3a1 | 41786 |
|
|
18.4.2006 15:58:38
Letos absolvuji kurz a již během něho začínám pracovat. Zatím mapuji a sbírám informace, a proto bych byla ráda, kdybyste sem psaly své zkušenosti s prací dul, a to nejen ty pozitivní. Vítám všechny dotazy, nápady, připomínky, výhrady, atd., atd.-:))))
|
| Rapiti | 37804 |
|
|
7.4.2006 11:55:18
Ahoj Ireno, kurz už máš za sebou nebo do něj teď chodíš? V kterém jsi regionu?
Dík, žes otevřela tuhle diskuzi. Ale našla jsem ji jen náhodou. |
| Irena3a1 | 41786 |
|
|
13.3.2006 17:24:57
Miriam, ceny jsou uvedeny pod seznamem dul. Klikni si na seznam, pak na oblast, která tě zajímá. V úvodním textu je odkaz na ceny. S třetím dítkem ti moc fandím a držím palce.
Já bych uvítala i páté :-))) |
| Jiřule a 3 skřítkové | 855 |
|
|
8.3.2006 9:23:26
jojo miri nám to kazili dotazy typu,jestli jsme na hlavu a nechceme jít na potrat:-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
moc vám to přeju.užij si až to přijde:-)) |
| Martina+F+H+L | 6060 |
|
|
8.3.2006 9:09:09
Já taky neustále řeším jestli jít rodit do Hořovic a vzít si dulu nebo jet do Vrchlabí.
Úplně nejraději bych rodila v porodním domě, ale nevypadá to, že by zdravotní pojišťovna něco takového zaplatila - 8.000,- je na nás moc :o( |
| Miriam |
| • |
8.3.2006 6:15:11
Jiři, i tobě díka za info. Mně to bohatě stačí takto orientačně. Jsem ve fázi přemlouvání sebe i mažela o 3.dítku. A podle toho, co jsem četla o dulách, by i na to naše rozhodování o těhotenství mohlo mít vliv pomyšlení na její službu. :-)))
Takto anonymně jsem na téhle diskuzi proto, že o našich tužbách nemá okolí (ani moje kamarádky z diskuzí na rodince) tušení. A nerada bych si zkazila start dotazy typu : Tak co, už? :-))) Snad to chápete. Jinak se prosím klidně bavte i o jiných věcech, než jsou ty moje finance. :-))) |
| Jiřule a 3 skřítkové | 855 |
|
|
7.3.2006 22:06:29
miri já po prvé platila 1500 letos 2500.je to podle toho je li už certifikovaná a co nabízí.Fakt se musíš dohodnout přímo s ní:-)
|
| Miriam |
| • |
7.3.2006 20:33:47
Šárko, díky. Přišlo mi příjemnější zeptat se nezávazně na tomto foru těch, kteří tuto službu už využili. Když přímo kontaktuju dulu, bylo by mi pak asi trochu trapné říct, děkuju, promiňte, je to na mě moc.:-)))
Je mi sice trochu trapné se na to ptát i tady, ale přece jen jsem usoudila, že by to nemusela být tajná informace. Jestli je z nějakého důvodu problém ji říct (např. že ji duly z důvodu konkurence tají), pak se omlouvám, jestli jsem vás uvedla do rozpaků. Hezký večer! |
| parkiska | 19075 |
|
|
7.3.2006 20:05:48
Miriam, nejlepší bude, když nakontaktuješ dulu, kterou si vybereš na jejich stránkách a ta ti vše řekne. Vysvětlí ti co všechno cena zahrnuje atd.
|
| Miriam |
| • |
7.3.2006 12:30:08
Ireno, tak jsem se dívala na stránky asociace dul, a bohužel jsem žádné informace o cenách nenašla. Opravdu tam jsou?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.