| Elíláma | 101194 |
|
|
1.4.2013 18:27:42
Insulo, proč by tvoje děti měly být imrvére nemocné?
|
| Insula | 28056 |
|
|
1.4.2013 18:14:42
V tom případě by moje děti musely být nemocný imrvére a prdlajs.
Zdravější děti bys docela dlouho hledala a to jsem v podstatě nekojila (dceru vůbec, syna málo). Ťuk ťuk, někam klepu. |
| Elíláma | 101194 |
|
|
1.4.2013 18:12:08
DeeDee: jj, však já myslela během kojení (teda nemyslím během kojení těch 10 minut
ale v době, kdy je dítě kojené) a ne celoživotně ale jeden výzkum ukázal, že kojení v půlroce snižuje riziko obezity ve 40 letech, to mi přišlo vtipný |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
1.4.2013 18:11:22
Já si to u nás vysvětluju i ´tímhle děsným nekončícím počasím.
|
| Insula | 28056 |
|
|
1.4.2013 18:10:32
Synovi bylo půl roku, když šla dcera do školky. Pravda, do té doby nemocná nebyla, pak ano. Ale nemůžu říct, že by to syn od ní nějak chytal a to jsem kojila málo. A taky má lepší imunitu. Možná proto, že se dřív potkal s bacily, těžko říct.
Každopádně je ze všeho rychleji venku, než dcera. Nebála bych se druhého dítěte. |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
1.4.2013 18:10:32
Nic nepřekrucuju. Reagovala jsem na tvůj příklad - kojené děti mají lepší imunitu, např. můj syn... blabla..
Imunita bude spíš vrozená. Ale nic, nemám čas, musím se věnovat svému co 2 hodiny kojenému nemocnému tříměsíčnímu prckovi. |
| Elíláma | 101194 |
|
|
1.4.2013 18:07:56
ganesho ano, ale neměnila jsem podle toho závěry všech výzkumů kojení
klidně uve´dte příklad, ale asi takhle: kojení podporuje imunitu, ale nezaručuje slabší průběh nemocí, například můj syn atd. Ne překrucovat výsledky.Jinak to, že kouření škodí zdraví )a na ně má mnohem větší vliv než kojení a nekojení na imunitu dítěte) neznamená, že je vyloučené aby se kuřák dožil 90 let a nekuřák neumřel před padesátkou. A i když najdeme deset devadesátiletých kuřáků neznamená to, že kouření neškodí zdraví a nezkracuje život. Takže se dá napsat asi tak, kojené dítě má trochu větší šanci, že překlepe nemoci s lehčím průběhem nebo imunitní systém mikroby zlikviduje. |
| .ganesha. | 83982 |
|
|
1.4.2013 18:03:34
Dcera (kojená 26 měsíců, z toho 7 plně) taky musela dobírat Maltofer.
No jo, ale to je zase asi jedna zmála, že jo,na to Elí namítne. Ale Elí, sama jsi psala, jak je kojení na imunitu super a doložila to vaším příkladem. Tož já oponuju, že se přeceňuje a dokládám to tím naším. Ty nemáš dítě ve školce. |
| Dee Dee+2 kluci | 91465 |
|
1.4.2013 18:01:09
Elií, já nejsem imunolog a o tomto opravdu vím kulový, uznávám.Ale zase toho vím hodně o jazyku a tenhle text jasně říká, že existuje imunita BĚHEM kojení, nikoliv přetrvávající po ukončení.
Jestli tím chtěl básník něco říci, pak to řekl asi špatně. |
| Pole levandulové | 23006 |
|
|
1.4.2013 18:01:04
Elii- kojene deti prave naopak mivaji nizsi hladinu zeleza od urcite doby kojeni. To zelezo se ztraci. U nas tak dokonale, ze jsme skoncili v Motole na hematoonkologii, kde se zdesili jake mela dcera nizka hodnoty a nasadili hned lecbu a durazne doporucovali ukonceni kojeni. Tak nevim, ale v Motole na onkologii bych doktory blbce nesekala.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.