| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Domácí škola

Domácí škola - Deníček

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 16377  [Dalších 15057 >>]
MarikaP+3 82381
12.8.2015 11:01:31
:-) Děkuji
Jde do druhé třídy.
noemmi 66862
11.8.2015 22:31:19
Mariko, neboj, přijde čas, kdy bude pěkně číst:)) ty základy má, mozek jí tímto směrem funguje, ono to naskočí. Neboj:)
Bodlík 92333
11.8.2015 12:57:59
A kolik jí je? Není ještě předškolák?
MarikaP+3 82381
8.8.2015 9:44:36
Všechny zdravím na letních prázdninách a snad najde někdo chvilinku, aby se sem pidíval:-)
Omlouvám, že prázdniny kazím takovými "školními"dotazy, ale měsíc to nevydržím.
Už jsem tady x-krát psala o našem čtení nečtení. TEď jsme ve fázi, kdy téměř cokoliv vyhláskuji nahlas, tak Eli spojí ve slovo, takže čteme tak, že já hláskuju a Eli "čte". Sama když čte, tak se jí a)pořád nechce, takže jí nenutím b) jde jí to o dost hůř. Mělo to také některé Vaše dítko? Jen potřebuji trochu ujištění, že přijde i čas, kdy bude číst normálně :-)
Díky a krásný zbyek prázdnin všem
Tragika 61116
30.6.2015 16:47:17
Chtěla jsem původně napsat -Pěkné prázdniny- , ale předpokládám, že jste DŠ ukončili hned po přezkoušení. Už třetí rok vstávaje, lehaje, blahořečím den, kdy jsem se rozhodla učit syna doma. Bez této diskuze a inspirativních rad Žluťáska, bych snad ani nevěděla, že je to možné. Všem, které sem přispíváte děkuju za x odkazů a tipů. Vzájemná podpora a důvěra - tak bych naši diskuzi ve zkratce charakterizovala. Pro mne se v této době uzavírá jedna kapitola každodenního objevování cest, jak potomkovi předat vědomosti, které mu snad v životě budou k užitku. Pravda, někdy ty cesty vedly do slepé ulice, ale kdo z nás nechybuje? Syn si právě dobalil věci na skautský tábor a šel si číst. Mám z toho všeho dobrý pocit. Pěkné léto!
7kráska 18433
30.6.2015 12:43:32
Ráchel to napsala skvěle. U nás to bylo stejné, nejvíc "prudila" prababička, dej jí pánbůh klidný spánek, že "to není normální, dítě patří do školy, všichni jsme tam chodili....", jednou jsem nevydržela s nervama a řekla jí "no, vidíš, a já z toho dodnes mám tiky", ale vesměs jsem pořád dokola obhajovala, proč NE do kolektivu, proč NE do školy, proč chci učit jinak.... ale obhájila jsem si v klidu svoje, tj. to, co vyhovuje synkovi a potažmo i mně. Jdem do 3. třídy a pořád dobré, vyhovuje nám domškola a žádná negativa jsem nezaznamenala.
Ráchel, 3 děti 76748
24.6.2015 21:18:29
a časem můžeš říct "zatím nám to funguje dobře"... :)
jde o to dát najevo, že víš, že nejsi neomylná a že jsi otevřená změnám, budou-li potřeba.
chápu, že ty kecy prudí, ale na druhou stranu to ber tak, že ti druzí (babičky, tetičky atd.) taky nejspíš chtějí pro tvé dítě to nejlepší, jen si myslí, že je nejlepší něco jiného, než ty. a taky se třeba bojí, aby tvoje dítě (jejich vnouče apod.) opravdu prospívalo... a taky se bojí toho, co neznají...
MysLenka 147719
24.6.2015 15:10:15
Rozumně a asertivně napsáno. Díky.
noemmi 66862
23.6.2015 11:24:48
Barbushko, prosím, napiš mi na mail adresu, pošlu ti Kotrmelčiny:
PU Matematika Hejný 2.třída
PU Čeština Fraus + učebnice čeština Fraus 2. třída

Pokud jsem měla poslat ještě něco, prosím připoměňte mi to~f~~f~~f~
Tereza Řičánková 147758
22.6.2015 19:26:41
Dobrý den, jsem studentkou Filozofické fakulty Masarykovy univerzity v Brně, obor Sociální pedagogika a poradenství. Příští rok budu skládat státní závěrečné zkoušky a jako téma své bakalářské práce jsem si zvolila "Domácí vzdělávání". Do své závěrečné práce budu potřebovat udělat výzkum, ve kterém budu potřebovat zkontaktovat rodiny, které své děti učí doma. Mohla bych se prosím na někoho z Vás obrátit?

Předem děkuji za ochotu

Řičánková Tereza
[<<Předchozích 1310] Názory 13111320 z 16377  [Dalších 15057 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.