| lucka a kryštů | 48654 |
|
26.3.2012 18:40:55
... něco jako -
Tady jsme právě na horách a lyžujeme. Je tu sníh a velká zima. Už zkončila zima a začíná jaro. Užíváme si sluníčka a netrpělivě čekáme na zelené stromy a teplo. ...zpívá ve sboru v kostele. Hrajeme si na zahradě. Začala zima, tak jsme se vypravili na túru do hor. Na zahradě rádi hrajeme hry a sportujeme. V ČR To je obrázek našeho domu. (kreslil ...). V Praze (hlavním městě ČR) máme pražský hrad a u chrám sv.Víta. (kreslil ...) |
| lucka a kryštů | 48654 |
|
26.3.2012 18:36:31
Máme na dálku adoptované dítě. Dopis už máme napsaný dávno, už i přeložený, ale přikládáme fotky a potřebovala bych je doplnit o komentář... příloha musí být poslán do dneška... ehm.
![]() ![]() ![]() Naše agentura nám psaní překládá, také nás upozorňuje, že nemáme využívat překladače na netu, že z toho povětšinou vzniká paskvil. (a vzhledem k tomu, že francouzština není rodným jazykem to asi může být velký problém rozluštit...). Nenašla by se tu dobrá duše k volnému překladu z čj do fj? Pár vět... ![]() děkuji. Všem přeji hezký den. ![]() ![]() ![]() |
| Petaa | 39119 |
|
|
13.3.2012 21:18:01
muj manzel...
![]() |
| Hani a deti |
| • |
11.3.2012 22:10:52
... moc priiiima den s moc priiiiima maminkou Katkou a jejima holcickama Maruskou a Minou !!! ... Budeme se brzy tesit zase navidenou!
|
| Hani a deti |
| • |
9.3.2012 21:35:52
Kato,
mail prave odesel... doufam, ze dojde! Kolik je, prosim te, Mine? Ani nemuzu uverit, ze uz dela sport... je to "nedavno", co jsi o ni psala jako o "miminku"... ach jo, ten cas tak leti!!! Krasobrusleni je nadherny sport, vzdycky obdivujeme male slecny, ktere se uci choreografie pred treninkem skoly hokeje... nadhera! Treba to jednou chytne i nasi Valentinku... ;-) Doufam, ze to dopadne a v nedeli se sejdeme, moc se tesim!!! |
| Katka+A+MA+M(72) | 28171 |
|
|
9.3.2012 16:39:01
Urcite se zastavime. Slibila jsem holkam, ze pujdeme v nedeli rano bruslit (od 10-12) takze tam pak rovnou zustaneme ;-) Adrien se dal na ping pong, bruslit zkusil jednou ale nelibilo se mu to. Maruska delala jeden rok krasobrusleni a ted delaji obe gymnastiku. Ale pristi rok Mina prejde asi na balet, je do nej uplne diva. Telefon si docela rada vezmu kdybychom se nemohly najit ;-) katb na seznamu.
|
| samia27 | 128455 |
|
9.3.2012 11:07:41
Nekdo z Brestu?
|
| Hani a deti |
| • |
9.3.2012 10:52:31
Kato,
na kluziste jedeme v nedeli, budeme tam cca od 11 hodin (sraz), konec by mel byt kolem 14,30 - 15 hodin... Je to takovy "hromadny" trenink deti z peti klubu "Ligy Pays de la Loire"... A Adrien nechtel zkusit hrat hokej? Dela sport? Tobik je do hokeje zapaleny... asi ma geny po dedovi... a strejdovi (z ceske strany, samozrejme)! ;-) Pokud budes mit cas a chut se zastavit, budu moc rada!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestli chces, poslu ti po mailu moje cislo na mobil... |
| Katka+A+MA+M(72) | 28171 |
|
|
8.3.2012 11:49:37
Ahojky,
jsem asi 10min od Le Mans, Na "patinoire" chodime pravidelne, je to jen 15 min autem od nas. Kdybyste jeli dej vedet, mohla bych se zastavit a pokecat si zase jednou cesky. Docela mi to chybi. |
| Hani a deti |
| • |
7.3.2012 21:34:46
Ahoj Katko,
ja uz tady nejaky patek jsem... ;-) a stejne jako ty jsem Cecha ani Cesku nepotkala, ale uz o jedne mlade pani, ktera bydli nedaleko vim, tak se snad brzy sejdeme! Do Le Mans jedeme o vikendu, Tobik tam ma "plateau" ledniho hokeje na kluzisti! ;-) Teda pokud bude zdravy, kasle a ma chrapot... Jak daleko od Le Mans bydlite? A co noveho u vas? Jak se maji deti? A co "ceska skola"??? Mejte se moc fajn!!! |
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.