| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky ve Francii

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 4795  [Dalších 4645 >>]
lucka a kryštů 48654
26.3.2012 18:40:55
... něco jako -
Tady jsme právě na horách a lyžujeme. Je tu sníh a velká zima.

Už zkončila zima a začíná jaro. Užíváme si sluníčka a netrpělivě čekáme na zelené stromy a teplo.

...zpívá ve sboru v kostele.

Hrajeme si na zahradě.

Začala zima, tak jsme se vypravili na túru do hor.

Na zahradě rádi hrajeme hry a sportujeme.

V ČR

To je obrázek našeho domu. (kreslil ...).

V Praze (hlavním městě ČR) máme pražský hrad a u chrám sv.Víta. (kreslil ...)

lucka a kryštů 48654
26.3.2012 18:36:31
Máme na dálku adoptované dítě. Dopis už máme napsaný dávno, už i přeložený, ale přikládáme fotky a potřebovala bych je doplnit o komentář... příloha musí být poslán do dneška... ehm. ~f~~f~~f~
Naše agentura nám psaní překládá, také nás upozorňuje, že nemáme využívat překladače na netu, že z toho povětšinou vzniká paskvil. (a vzhledem k tomu, že francouzština není rodným jazykem to asi může být velký problém rozluštit...).

Nenašla by se tu dobrá duše k volnému překladu z čj do fj? Pár vět... ~x~

děkuji.

Všem přeji hezký den. :-)~;((~;((
Petaa 39119
13.3.2012 21:18:01
muj manzel...:-)
Hani a deti
  • 
11.3.2012 22:10:52
... moc priiiima den s moc priiiiima maminkou Katkou a jejima holcickama Maruskou a Minou !!! ... Budeme se brzy tesit zase navidenou!
Hani a deti
  • 
9.3.2012 21:35:52
Kato,

mail prave odesel... doufam, ze dojde!

Kolik je, prosim te, Mine? Ani nemuzu uverit, ze uz dela sport... je to "nedavno", co jsi o ni psala jako o "miminku"... ach jo, ten cas tak leti!!!

Krasobrusleni je nadherny sport, vzdycky obdivujeme male slecny, ktere se uci choreografie pred treninkem skoly hokeje... nadhera! Treba to jednou chytne i nasi Valentinku... ;-)

Doufam, ze to dopadne a v nedeli se sejdeme, moc se tesim!!!

Katka+A+MA+M(72) 28171
9.3.2012 16:39:01
Urcite se zastavime. Slibila jsem holkam, ze pujdeme v nedeli rano bruslit (od 10-12) takze tam pak rovnou zustaneme ;-) Adrien se dal na ping pong, bruslit zkusil jednou ale nelibilo se mu to. Maruska delala jeden rok krasobrusleni a ted delaji obe gymnastiku. Ale pristi rok Mina prejde asi na balet, je do nej uplne diva. Telefon si docela rada vezmu kdybychom se nemohly najit ;-) katb na seznamu.
samia27 128455
9.3.2012 11:07:41
Nekdo z Brestu?
Hani a deti
  • 
9.3.2012 10:52:31
Kato,

na kluziste jedeme v nedeli, budeme tam cca od 11 hodin (sraz), konec by mel byt kolem 14,30 - 15 hodin... Je to takovy "hromadny" trenink deti z peti klubu "Ligy Pays de la Loire"...

A Adrien nechtel zkusit hrat hokej? Dela sport? Tobik je do hokeje zapaleny... asi ma geny po dedovi... a strejdovi (z ceske strany, samozrejme)! ;-)

Pokud budes mit cas a chut se zastavit, budu moc rada!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestli chces, poslu ti po mailu moje cislo na mobil...

Katka+A+MA+M(72) 28171
8.3.2012 11:49:37
Ahojky,
jsem asi 10min od Le Mans, Na "patinoire" chodime pravidelne, je to jen 15 min autem od nas. Kdybyste jeli dej vedet, mohla bych se zastavit a pokecat si zase jednou cesky. Docela mi to chybi.
Hani a deti
  • 
7.3.2012 21:34:46
Ahoj Katko,

ja uz tady nejaky patek jsem... ;-) a stejne jako ty jsem Cecha ani Cesku nepotkala, ale uz o jedne mlade pani, ktera bydli nedaleko vim, tak se snad brzy sejdeme!

Do Le Mans jedeme o vikendu, Tobik tam ma "plateau" ledniho hokeje na kluzisti! ;-) Teda pokud bude zdravy, kasle a ma chrapot... Jak daleko od Le Mans bydlite?

A co noveho u vas? Jak se maji deti? A co "ceska skola"???

Mejte se moc fajn!!!
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 4795  [Dalších 4645 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.