| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Peníze a bydlení : Finanční tíseň

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 22248  [Dalších 22058 >>]
Martina Bergerová 70170
19.4.2023 15:15:40
"opravuje chodníčky, ořezává stromy, seká trávu, dřevo a venku je právě taky pořád co dělat.... Co je uvnitř, to je mu fuk."

Kroniko, pak mě napadá už leda upéct perník/bábovku, co má on rád a říct mu, že to má za ty odpady, které v dohledné době spraví. Ne že by to nebylo ponižující~;), ale mohlo by to mít efekt...
77kraska 132593
19.4.2023 15:10:08
Martasino, problemy se starymi rodici i s pubertalnim ditetem, to mam ja, ale mam to blbe vekove nastavene - rodice kolem 80, ja kolem 55, dite kolem 18....kdybych byvala mela dite o 10 let drive, tak bylo ted dospele a ja bych resila uz jen rodice (a pripadne vnoucata, pokud bych chtela)

a jedna moje pribuzna to posunula jeste dal, ceka dite ve 40+ a matka ji uz bohuzel zemrela v 75 letech
Černá kronika 103775
19.4.2023 15:09:08
To si právě myslím, že on ignoruje to, co je třeba udělat vevnitř, ale zase venku dělá spíš on, já tak jen záhonky, ale on opravuje chodníčky, ořezává stromy, seká trávu, dřevo a venku je právě taky pořád co dělat.... Co je uvnitř, to je mu fuk.
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
19.4.2023 15:04:46
ruth, třeba by ve vzteku ty odpady protáhl ~;)

(osobně si takovou situaci neumím představit, můj muž je z těch, co nejraději řeší všechny "své" věci hned, spíš máme problém občas si vyjasnit, co je "jeho" věc a co "moje"... takže odpady třeba řeší výhradně on, já je absolutně ignoruji... kapající kohoutek ovšem považoval dlouho za mojí parketu, takže jsme si museli vyjasnit, že ačkoliv jsem majitelkou víceméně veškerého nářadí, co doma máme, na tohle nestačím, takže sehnat instalatéra může stejně tak jako já... no a sehnal, domluvil, zařídil a máme krásnou novou baterii ~;) nádavkem je hrdý, že to vyřešil :-))
Černá kronika 103775
19.4.2023 15:02:57
Já taky vše slejvák a v odtoku mám sítko. U nás je problém v odpadech až daleko, jsou udělaný blbě ve sklepě, v jednom místě je problém, takže Krtek nebo louh nepomůžou, jedině to péro.
TaJ 81121
19.4.2023 15:02:56
Moniko, nám posledně zabralo jedině tohle, po vyzkoušení všeho ostatního. A i když jsme hledali na netu, tak všude píšou nejdřív zkusit ty mechanické prostředky (zvon, péro), nebo tu sodu, ocet, prášek do pečiva...a když to nepomůže, tak holt ten louh, tak uvidíme.
Monika 123907
19.4.2023 14:59:49

TaJ, myslím, že louh a spol. se do odpadu nemá lít, když už to neodtéká vůbec ...
Ruth 147384
19.4.2023 14:57:21
Důvodně se domnívám, že by nejen mě ale kohokoliv poslali do p...le.
Nástěnné hodiny na Favi.cz - největší výběr
TaJ 81121
19.4.2023 14:53:33
Černá kroniko, tak to úplně chápu, to by mě taky ubíjelo, kdyby se manžel takhle k věcem stavěl...
Jinak když je řeč o odpadech...včera se nám ucpal odpad v kuchyni, z ničeho nic, ještě den předtím to odtékalo krásně a pak najednou vůbec. Manžel včera strávil půlku odpoledne tím, že se to snažil protáhnout tím pérem na čištění, rozebral celý sifon, nejdřív jsme samozřejmě zkoušeli zvon, sodu a ocet...nechali jsme to působit přes noc a nic. Dneska jsme to ještě znova zkusili protáhnout tím pérem, nic...no tak manžel jel teď pro nějaký ten louh, nebo co. Už se nám to stalo asi před 2 lety, taky nepomohlo nic, až tam nalít tohle. Ale nechápeme, čím se to ucpalo, žádné zbytky na talířích, nebo v hrncích nenecháváme, olej z pánve pečlivě sléváme do petky a vyhazujeme, pánev otřeme ubrouskem a pak teprve umyjeme...
Rose,2růžičky,1kvítek-01,07,12 39806
19.4.2023 14:51:31
žádné párky, žádné maso... zeleninka se zeleninkou, to by zabralo na většinu chlapů určitě spolehlivěji... takové tři mrkvičky, kousek celeru a jako dezert ředkvička ~t~
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 22248  [Dalších 22058 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.