Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marika Letní | 140743 |
|
|
24.5.2017 13:22:08
Schumi - nemám zkušenost, ale když proti zvracení pomáhají chladné věci, co zkusit zmrzlinu? Zmrazený tvaroh, lipánek, apod.? Fresubin se dělá i ve formě pudingu tuším.
Přeju hodně sil, musí to být strašně těžké ![]() |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
24.5.2017 13:17:44
Schumi, je mi to líto, moc držím palce.
Píšeš "alternativní"...jinak bych nepsala. Minulý týden jsem byla na odborné přednášce p. Pohlreich...hodně píše o své nemoci, o tom, jak tápala, hledala, co jí pomohlo a nepomohlo, jaké i slepé cesty využila a tak. Te´d je na tom tak, jak je, byl to proces...který ji hodně změnil. Proto se na obracejí lidi s vážnějšími nemocemi, hlavně tedy původně onkologičtí...ale ona říká, že je potřeba léčit na všech úrovních. Hlavně tedy nám ale sdělovala, jak "vyvést" z těla chemoterapii )a tím i tyhle stavy) po cca 48mi potřebných hodinách a udržet tělo ve stavu, aby bylo mezitím v pohodě a připraveno na další...popisovala, jak to zvládala v dobrém stavu a při posledních už tak, že dokázala téměř po odjet v pohodě na prodloužený víkend. Je s ní jedno povídání i na youtubku. Kdybys chtěla...můžu ti kousíček z té přednášky okopírovat - čistě ty osobní zkušenosti...není za tím žádný skrytý úmysl, žádná skrytá nabídka ...spíš prostě určitá zkušenost (ne moje), o které jsem přesvědčena, že je funkční. Ono to je konkrétně na ní hodně vidět.Je to strašně těžká doba... , soucítím . |
| Emilia+2 | 34431 |
|
|
24.5.2017 13:05:17
Dcera taky bere AD, protože na začátku léčby to špatně snášela a pak bylo vidět, že je na tom psychicky líp. Zkuste je znovu, psychika je mocná. Věřím tomu, že se zlepší i to zvracení. A k tomu placebu - při minulé chemo bylo dceři taky zle, ale na zofran ještě nebyl čas...dostala do hadičky vodu s tím, že je to zofran a byl klid.
|
| schumi1 | 100011 |
|
|
24.5.2017 12:52:57
Slupko, podle lékařů to má odeznít max. do 3 dnů, on je dnes už 5.den a bez Zofranu zvrací a zvrací. 5 dnů se uvádí v příbalovém letáku.
|
| schumi1 | 100011 |
|
|
24.5.2017 12:51:09
Emilia, ano, léčíme se v Brně. Momentálně jsme ale doma, pár dní, než přijde neutropenie a teploty. Taky mám podezření, že je to u něj psychické :-(. Napadlo mě, že mu prostě začnu dávat nějakou jinou tabletku a budu mu to prezentovat jako náhradu za Zofran.
Při minulé léčbě jsme byli i v péči psychiatrů, bral dokonce AD a dost se po nich zklidnil, vnitřně, zmizely noční můry a děsy. Zřejmě se k nim budeme muset vrátit. |
| . . | 133444 |
|
24.5.2017 12:16:56
Schumi, ještě k těm pěti dnům, že nevíš, co bude zítra - měla by především odeznít ta nevolnost, zvracení, protože chemo už by neměla po té době po podání působit takovou paseku v zažívání a všude, kde nemá.
|
| withep | 93862 |
|
|
24.5.2017 12:16:24
schumi, držím palce a přeju hodně sil
![]() Mamka užívala po chemoterapii Emend - zkus se na něj zeptat. Po první byla ok, po druhé jí bylo špatně, při třetí jí začali dávat Emend (snad den před, v daný den a den po, nebo tak nějak) a dál už ji snášela dobře. Stránky alternativnicesta.cz, jak zmiňovala Jitys, velmi doporučuju. U dětí bývá chemoterapie celkem účinná, ale i tak je dobré oslabit nemoc a posílit tělo více různými způsoby. ![]() |
| Adelinkaa 1 dítě. | 75195 |
|
|
24.5.2017 12:13:56
Aha koukám, že jste to už zkoušeli, tak doufám , že vyjde něco jiného.
|
| . . | 133444 |
|
24.5.2017 12:13:36
Energetické gely se dají normálně koupit ve sportovních prodejnách.
Nám fungovaly studené kompoty a ovocná pyré (u dospělého). |
| libik | 142094 |
|
|
24.5.2017 12:13:26
Schumi, moc vám držím palce
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.