| TaJ | 81121 |
|
|
5.5.2021 9:06:28
Knedlo, díky
, ale ideál a dokonalá fakt nejsem , třeba neumím vůbec plavat, na všechny sporty jsem buď levá, nebo líná, nesnáším šití (ještě tak přišiju knoflík apod.), neumím pořádně žádný cizí jazyk (i z AJ jsem sice maturovala, ale stejně se domlouvám rukama nohama, v psané se orientuju líp)...toho by bylo ...ale v těch praktických věcech (domácnost, jídlo, dovolené apod.) mám ráda, když je všechno tak nějak logicky a prakticky uspořádané, jednoduché, dobře zorganizované...pak to všechno běží tak nějak samo a hladce...a máme tohle s manželem dost podobně... |
| *Kate* | 158396 |
|
|
5.5.2021 7:55:29
"Kdyby vypnuli proud, mám venkovní kuchyni s plynovou bombou, voda teče před barákem, ale mám vyčitky, že jsem ještě nedokázala zajistit generátor."
To by měla být tvoje priorita, s takovým zásobami v mrazáku ![]() |
| Termix | 105545 |
|
|
5.5.2021 7:42:36
Komentuje
. Zvykli jsme si oba. Ale v noci jsem se nad sebou zamýšlela a rozhodla se sobecky hned ráno svoji registraci přesunout do jednoho z těch velkokapacitních míst. To moje místo má asi nejvíce čekatelů, téměř 1000 a očkují stylem 30 denně. Takže nové místo má čekatelů osmkrát míň a ještě očkují iksnásobně rychleji . |
| K_at | 121378 |
|
5.5.2021 7:33:52
....já si vždycky říkala, že jsme docela zajištění a měla trochu výčitky, že trošku utrácím a tak. Včera náhodou debata s kámoškou na téma rodinné jídlo - jsem padla. Dnes vlezu sem a tady to jede.
výhodou je, že nemáme velký mrazák a není ho kam dát. a taky zjišťuji, že jsem troškař ale s tím sladkým, to mám teda podobně. Včera v práci dortík, později odpo ke kávě sušenky a podobně. |
| perko | 104605 |
|
5.5.2021 7:33:29
Termix, fůj teď mě polilo horko, místo zaplatila jsem přečetla zapálila. Jsem myslela, že ses při zákazu nočního vycházení vplížila do nějakého azyláku pro bezdomovce a podpálila ho.
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
5.5.2021 7:27:12
Jsem zásobovací typ (zejména od času lockdownů), ale taky ráda ušetřím. Takže jsem právě objednala 5 farmářských kuřat v akci (ušetřila jsem asi 2 stovky), protože už zbývá jenom jedno a teď přemítám, jestli se to všechno vejde do mrazáku. Pořád tam mám asi 15 obřích baget, nějaké ty vepřové panenky, porce lososa, kus husy, pár chapadel, pytel pain au chocolat, z loňské úrody ze zahrádky dojídáme na ohni pečený lilek a ratatouille. Z nákupů v Itálii ještě zbývá pár pytlíků špaget, asi 4 litry olivového oleje a naložená sušená rajčata.
Kdyby vypnuli proud, mám venkovní kuchyni s plynovou bombou, voda teče před barákem, ale mám vyčitky, že jsem ještě nedokázala zajistit generátor. Ve skleníku je zasazená hromada rajčat, ředkvičky a saláty mi přerůstají přes hlavu, postupně se sem řítí se všech stran sazenice paprik a lilků, medvědí česnek se rozrůstá, rybízy začínají kvést... Prostě se snažím udržet nezávislost baráku na vnějších podmínkách na co nejdelší dobu. A pak sedíme a jíme ![]() |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
5.5.2021 7:15:02
Tvoj manžel to nejak komentuje, alebo ako to máte? (teraz mám na mysli Tvoje charitatívne výdaje)
|
|
5.5.2021 7:13:36
Božinku, Termix, Ty si tak úžasná!!!
![]() |
| Termix | 105545 |
|
|
5.5.2021 7:08:18
Knedlo, jednoduše. Měla jsem takové výčitky svědomí, že máme kde bydlet, tíživě na mě doléhala ta večerka, rozuměj zákaz večerního vycházení, ve zprávách ubohý bezdomovec, co policajtům říkal, že jaksi nemá kam jít ... no nelenila jsem a ještě večer zaplatila velkou hromadu nocleženek pro bezdomovce
. |
|
5.5.2021 6:50:50
Krajina, to ma u Teba prekvapuje! Ja som myslela, že si v jedle veľmi umiernená až asketická! Fakt! Ale vidím, že to máme podobné, tj vysoké energetické nielen výdaje, ale i príjmy
![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.