| Pam-pela | 97353 |
|
|
1.1.2019 2:58:09
Vaiteo, tuto informaci jsem dostala od své endokrinoložky, tak mi vysvětlovala, že mi v některé dny je mnohem hůř, než ve dny jiné.
Ty jsi tyhle potíže už zažila na vlastní kůži, máš s tím osobní zkušenost? A byla bych ráda, kdyby sis odpustila tyhle osobní reakce. |
| Tragika | 61116 |
|
|
1.1.2019 2:56:53
A ještě něco. Po x měsících buzerace a omezeních, nemusím už dozorovat nic. Syn si váhu hlídá sám a dbá na pohyb i vyváženou stravu. Ve štíhlém těle se mu zalíbilo a nehodlá na tom nic měnit. Jo, řešila jsem jeho nadvahu včas a nečekala na to, až bude jako sud.
|
| Tragika | 61116 |
|
|
1.1.2019 2:50:57
Kat, já teda cestou represí jdu a celkem úspěšně. Syn za poslední rok vyrostl o 10 cm a zhubnul 5 kg. Nemá ani floka a v ledničce nic nenajde. Nebudu doma koukat na apatické dítě s dvěma bradama a pneumatikou kolem pasu. Ve 12ti letech jsem to zkrátka já, kdo je zodpovědný za jeho zdravý styl života.
|
| Vaitea | 114076 |
|
|
31.12.2018 21:33:30
Pampela, zase meleš nesmysly.
"ta ŠŽ vyrábí potřebné množství hormonů pro konkrétní situaci přizpůsobuje se potřebě), kdežto ta substituce je vlastně pořád ve stejných hodnotách" Hormony štítné žlázy jsou "zodpovědné" za dlouhodobé „metabolické ladění“ , tj. odpověď organismu během dnů a týdnů. |
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
31.12.2018 19:10:13
jj,sport, zuška, dokud stíhali tak ještě třeba keramika, prostě najít zábavu v kolektivu, akorát to leze do peněz a šíleně to bere čas, nejen jejich, ale i můj, musím vozit, mhd není, za mých mladých let byla, našich se moje aktivity netýkaly, já nestíhám
|
| Pam-pela | 97353 |
|
|
31.12.2018 19:08:10
Vyřešení zátěží dítěti ublíží? Ale? A proč si teda v sobě nenecháš třeba streptokoka při angíně? Taky řešíš, ne?
A nepodsouvej mi něco, co v mém psaní není, pak tady vznikají bludy, že někomu říkám, ať nechodí k doktorovi. A pořádně si přečti, co jsem psala, pokud chceš reagovat takovýmhle hloupým způsobem. Já si naopak myslím, že pokud té holčičce není dobře, a to evidentně není, mělo by se s tím něco dělat, a ne jí zakázat jíst a poslat ji ven se hýbat. Možná jsi to nezažil, ale ono to někdy nejde, člověk je rád, když přežívá, víš? I když navenek vypadá docela normálně. Pokud je ochotný to řešit endokrinolog jako komplex, je to fajn a nejlepší cesta. Ale většinou to tak nebývá. A pokud se třeba rodiče pustí do nějaké celostní léčby děcka, je vždycky dobře, když je to ve spolupráci s ošetřujícím doktorem. Někteří fakt spolupracují a jsou rádi, když se člověk uzdraví. A ty si hoď mokrej hadr na hlavu... |
| breburda71 | 89004 |
|
|
31.12.2018 19:06:32
Ropucho, pro mě je trvale udržitelný jedině to fakt vůbec nejíst ( pečivo)..Dám si krajíc k snídani a pak už se nezastavím..to samé sladká snídaně, ovesná kaše atd..A teď jsem zjistila, že špatně snáším i mléčné výrobky...Takže fakt paleo, ovoce, zelenina, ořechy, vajíčka, maso..a je mi skvěle, nic nepočítám, váhu si držím ( hubnout nepotřebuju)..Jak se přestanu hlídat ohledně pečiva, je fakt zle a přejídám se..Chce to vychytat, co zabírá, každý to má fakt jinak..Někdo hubne po pečivu a přibírá po mase ( můj manžel např.)
|
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
31.12.2018 18:50:58
Zaprvy pitomy, nauc se cist. Za druhe, propagujes sarlatanstvi, ktery muze decku leda ublizit. „Vyresit zateze“
V Ezokravinach se tomu da jeste zasmat, ale to je asi tak vsechno. |
| Pam-pela | 97353 |
|
|
31.12.2018 18:48:22
...prostě není úplně OK celkově, to přibírání na váze je podle mě to poslední, co by se mělo řešit, až důsledek něčeho.
Hledala bych příčinu. Jinak o ŠŽ se říká, že je to jakoby dirigent celého hormonálního "orchestru", udává takt a rytmus celé hormonální sféře. Nebudu dělat chytrou, prodávám, jak jsem koupila, ale za čím si stojím, že prostě se nemohou ty věci brát jakoby odděleně, ale jako celek. Celý organismus jako celek. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
31.12.2018 18:33:25
Nejen do sportovních oddílů. Pěstovat prostě nějaké zájmy, jakékoliv, kde se budou něčemu věnovat a potkají vrstevníky.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.