| kysnutá knedla | 99495 |
|
5.5.2021 10:44:43
Inak, postavila som sa na našu chytrú váhu v deň operácie. A potom po 10 dňoch. Počas tých 10 dní som 3 dni bola doma a od 4. dňa už toho nachodím celkom dosť, každý deň viac, napr. včera 20tis krokov v dosť vysokej intenzite.
A čo sa stalo s údajmi? Síce som za 10 dní dala dole 1,5 kila (mala som nižšiu chuť k jedlu, nebolo to úmyselné), ale obsah tuku sa mi zvýšil a znížila sa mi svalová hodnota, takže ma to pekne naštvalo! Jak to, že za 3 dni ničnerobenia a potom postupne pridávaná záťaž a ja som tolko svalov ubrala a tolko tuku nabrala??? V podstate i na ten tuk kašlem, furt je to Ok, ale svaly sú budujú tak pomaly a ťažko a strácajú tak ľahko ![]() |
|
5.5.2021 10:40:02
Krajina, takáto porada, to by bolo niečo pre mňa! Povídačky, ktoré sa dlho vlečú a (pre mňa) nemajú zmysel, to je pre mňa skoro jak vražda, som na to až prehnane háklivá. Bola by som tam nervózna jak pes.
|
| libik | 142094 |
|
|
5.5.2021 10:26:37
Krajino, fakt si myslíš, že jedna nutela (i kdyby půlkilová) vyrobí 1 kg tukové tkáně? Vždyť jen střevní obsah může mít klidně 2,5 kg, zkus to
![]() |
| breburda71 | 89004 |
|
|
5.5.2021 10:13:46
Knedlo, jde to změnit
...I já jsem byla přesně taková. Jenže už mě začalo fakt unavovat a komplikovat život, že většinu času něco hledám, věčně klíče, mobil, peněženka, něco někam zakládám a pak nenacházím, nebo nacházím na nemožných místech.Pak jsem se jednou hrozně naštvala od té doby se vědomě snažím soustředit, věci nedávám bezmyšlenkovitě z ruky..Urči si jedno místo, zásuvku, a dokud tam věc ( klíče, mobil výpis atd) nedáš, nesmíš se věnovat ničemu jinému... Já už mnoho let mám celkem vychytaný systém, nejde to samo, pořád na to musím myslet, ale už to je mnohem lepší.. |
| Len | 108740 |
|
|
5.5.2021 10:12:22
Knedli, jsem na tom uplne, ale uplne stejne. Nejhorsi to bylo ve skole. Ted uz se z toho vecneho hledani neceho tak nestresuju a asi diky tomu to jde trochu lip. Nicmene mam treba neco v ruce a hledam to po celem dome, nebo zapomenu, kam jsem pred minutou nejakou vec odlozila a tak podobne. Taky zapominam slova, nebo si na ne vzpomenu jen v jinem jazyce a musim pouzit prekladac, abych vedela v tom jazyce, ve kterem potrebuju. A to mam take odmala, neni to brzka demence
, pry je to spojene s dyslexii. |
|
5.5.2021 10:04:53
Poruchou pozornosti trpím snáď odjakživa, už v MŠ som za to dostávala čierne bodky. Vždy prevažovali čierne nad červenými...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
5.5.2021 10:01:51
Knedlo, jinak u tebe to může být klidně i nějaká porucha pozornosti, možná? Takových lidí je...
|
| TaJ | 81121 |
|
|
5.5.2021 9:59:56
Knedlo, jo, mně je to jasný, že někdo to prostě nedokáže, i když se o to snaží...ono s tou organizovaností už se asi člověk i narodí, no....a můžu tě ujistit, že takových lidí, jako jsi ty, je spousta, spíš jsou výjimka ti organizovaní
. Změnit se to asi moc nedá, jedině jenom se snažit najít nějaký způsob fungování, aby to člověk nějak zvládal... |
| Termix | 105545 |
|
|
5.5.2021 9:57:56
Knedlo, ty jsi dobrý expert
.U nás jsem já organizátor papírů a důležitých kartiček, manžel je bordelář okolo sebe, ale jinak jeho přehled a pořádek v rodinných financích, účtech a tak, to já nikdy nedokážu. |
| Termix | 105545 |
|
|
5.5.2021 9:49:40
Tak koukám. Byla to rychlost. Pin 2 přišel do 20 minut a už mám termín v dohledné době. A v diáři zapsáno na ten den ...návrat do normálu
![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.