| kysnutá knedla | 99495 |
|
5.5.2021 9:42:40
TaJ, mňa až štve, keď to čítam!
No jasné, že máš pravdu, to sa vie, ALE - niekto (TY) to prosto nedokáže, no! Alebo myslíš, že to možem nejak ovplyvniť, že sa možem zmeniť? ZASE som stratila lístoček s termínom k zubárke. Normálne som si už našla vychytávku že si ten termín hneď na telefon odfotím, ale ja som mala nezvestný aj mobil práve v ten deň, a tým pádom som si ten lístok nevyfotila. Po operácii som dostala recept ale jak som bola mimo a ubolená a ubulená, tak som ho dala - bohvie kde. A bolo strašne pracné sa k nemu znovu dostať. Manžel mi včera - nechápem prečo! - zveril do rúk ročný výpis na dochodok - vraj "Odlož to prosím.." Akokeby ma nepoznal!!! Už som prešla 2 šuplíky, box i kufrík. Už i do chladničky i mrazničky som pozerala! V Lidli som bola reklamovať lampu. Vedúci dlho nechodil a už som nevydržala stáť na boľavej nohe, tak som odišla. Bez lampy! Keď som sa pre ňu vrátila, už na tom pultíku nebola. A úplne bežne sa mi stáva, že si naložím nákup (je jedno či košík/vozík/krabica), niekde to odstavím/položím, trošku od toho odbehnem a potom to mám problém nájst! A niekedy fakt velký problém. Radšej už nejdem pokračovať... ![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
5.5.2021 9:42:30
Tak to my jíme všichni tak nějak stejně - ať před covidem, tak během něj...i když jsme byli doma, tak jsme si dali jako vždycky ráno snídani, pak manžel šel do práce, já se synem jsme v 9 zasedali k učení, během toho jsme nejedli, pak někdy malá svačinka před polednem, v poledne manžel dorazil domů, udělali jsme oběd, odpoledne jsme většinou něco kutili na zahradě, nebo doma, pak nějaká ta sváča a pak večeře...po večeři různě chodíme všichni mlsat, ale to jsme chodívali i před covidem
, večeříme v půl sedmé a já se synem chodíme spát hodně pozdě, takže vždycky pak ještě máme nějakou pozdně večerní svačinku . A vlastně takhle jíme i teď, když už všichni chodíme normálně do školy a do práce... |
| byvala radka | 154149 |
|
5.5.2021 9:36:29
já teda v jídle během covidu a před ním vidím velký rozdíl, hodně jím z nudy, když jsem byla venku nebo pryč nebo se něco dělo, tak jsem si na jídlo ani nevzpomněla
zato doma je to věčný pochod z ložnice k lednici, z pracovny k lednici... |
| TaJ | 81121 |
|
|
5.5.2021 9:35:33
Radko, kostkový cukr z cukřenky jsme taky občas s bráchou mlsali...a nebo žloutek (syrový) umíchaný s cukrem
![]() |
| TaJ | 81121 |
|
|
5.5.2021 9:34:00
Knedlo, mě právě ten chaos uvádí do stresu a nepohody, takže si všechno kolem sebe snažím zorganizovat tak, aby žádný chaos pokud možno nevznikal...dělám ráda věci postupně, organizovaně, tak aby na sebe logicky navazovaly a všechno běželo hladce, abych právě nemusela nikde nic hasit, hledat, nebo věčně nějak na poslední chvíli improvizovat...pro někoho možná nuda, pro nás pohodový život
![]() |
|
5.5.2021 9:33:25
to víš, u nás doma (když jsem byla děcko) se žádné sladkosti nekupovaly, tak jsme si s bráchou pomáhali, jak se dalo
![]() často jsme mlsali kostku cukru s alpou |
|
5.5.2021 9:31:48
Granko s tuhým máslom mi nikdy nenapadlo, ale milujem kombináciu rozpusteného másla s grankom. Och, tá voňa! A chuť! Dám si to na čokoľvek. Na cestoviny/ryžu/jáhly/pohanku/palacinky/burizony/do tvarohu či niečoho iného bieleho
|
|
5.5.2021 9:29:50
TaJ, tak dokonalá úplne ani nemožeš byť, to asi nikto, ale myslím, že musí byť s Tebou fajn život. Príjemné a zároveň efektné fungovanie bez toho, aby sa okolo víril chaos, stres.
Ja som pravý opak. Som neorganizovaný chaotik, ktorý skáče od jedného k druhému a v tých medziskákaniach niečo hľadá/hasí. A keď nemože (ako teraz, keď ma bolí noha), tak sedí a píše na Rodinu... |
| TaJ | 81121 |
|
|
5.5.2021 9:28:54
Radko, piškotky jsem si doma u našich slepovala Pikaem v plechovce
, taky mňamka![]() |
|
5.5.2021 9:23:57
granko s máslem na piškotky, mňam
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.