| borovice + 5 | 35110 |
|
|
17.1.2012 20:00:23
Martino tak třeba tu spolu rozjedeme novou těhotenskou vlnu
![]() Nepsala jsem neměla jsem náladu, bratrovi se narodil před týdnem chlapeček, ale zjistili mu vážnou srdeční vadu, několik dní byl na pozorování, nevědělo se co s ním bude, jestli ho vůbec pustí domů. Vážné a těžké operaci srdce se nevyhne, ale asi až za několik měsíců. Dneska si ho mohli odvézt domů k jeho 3 leté sestřičce, za 10 dní jedou znovu na kardio-kontrolu a tam jim řeknou jestli je stabilizovaný a pak se uvidí. |
| martina korri tri deti | 94409 |
|
|
17.1.2012 18:41:00
ahoj lepioto to ti verim kdyz manzel moc nepomaha me manzel pomuze tak to zvladam ale i tak mam pocit ze je malo casu taky se snazim venovat se vsem detem nekdy to jde nekdy je to tezsky uz se tesim az budeme mit dalsi mam tri deti chtela bych jeste jednu holcicku mam dva kluky a jednu holcicku tak at ma mala sestricku
![]() |
| martina korri tri deti | 94409 |
|
|
17.1.2012 18:37:17
Majo ahoj ne nejsem tehotna chtela bych az tak k podzimu ...teprv se zacneme snazit,doufam ze bude vse ok a budu moct chodit do prace.
![]() |
| Milka+4 | 7376 |
|
|
17.1.2012 15:47:22
Lepi: občas mám pocit, že nestíhám všem dětem dávat čas "spravedlivě". Nejvíc ho zabere samozřejmě ten nejmladší... vlastně pokud nespí, tak mi téměř pořád šlape na paty. Nejstarší si vystačí více méně sám, ale Zuzanka (6l) a Ríša (4r) jsou ve věku, kdy na mě ještě hodně lpí. Občas si připadám, že bych se mohla rozkrájet na kousíčky a stejně by to nestačilo .. ale na druhou stranu se naučili i pomáhat si jeden druhému, když maminka nestíhá. Rozhodně bych neřekla, že mít jen dvě děti by bylo lepší. Čím jsem starší, tím víc nabývám přesvědčení, že více dětí je opravdu pro rodinu požehnání (i když zlobí nebo dělají různé trampoty!)
|
| Lepiota+4 | 39577 |
|
|
17.1.2012 9:55:06
Ahoj, zdravím všechny! Je super, že to tady teď žije. Když dočítám, tam mám takový dobrý pocit, že tady jsem mezi svýma
![]() Zdravím Aňu, naše Zuzi zas nespí přes den, jen v kočáře na terase pravidelně mezi 10-14h, pak už vůbec až do cca 21,30-22h. A jak se budí v noci ani nevím, protože jí mám u sebe, když občas kouknu na hodiny, tak většinou kolem 3h se budí na kojení a pak asi ještě 1-2x během noci či nad ránem. Teď se točí na bok, snaží se překulit na bříško a pořád srandovně prdí pusinkou ![]() Zdravím taky všechny nové maminky. My máme děti 8, 5, 3 a skoro 3 měsíce. S kroužkama je to těžký, dojíždíme do města z vesnice. Nejstarší má hodně kroužků ve škole a jinak lidovku a druhá Terka má 2x týdně tancování a kroužky ve školce. I mě někdy napadne, že by bylo krásný mít ještě další miminko, ale hned mě taky napadnou důvody, proč už to nepůjde. Především bych musela mít asi jinýho manžela, tenhle je prostě hodně jiný než já a musíme se snažit, abychom spolu aspoň normálně žili a nebyla "itálie" Třeba teď je doma po operaci kolena. Moc toho neudělá, občas uvaří a něco poklidí. Ale vidí, že si celý den nesednu a když mu říkám: vidíš, co je doma práce a že to nejde stíhat všechno? A on: tak zruš zahradu. Od jara do zimy makám na zahradě a pěstuju skoro všechno. A místo uznání řekne: zruš zahradu ![]() Taky nám vychází příjmy=výdaje, někdy jsem do mínusu. Pak mám už teď pocit, že se nestačím všem dětem věnovat, jak bych chtěla, tolik mi chybí čas. Nemáte ten pocit? A nakonec, letos mě bude 36 let a ono se to najednou nachyluje ke 40... A antikoncepce: tu u nás řeší hlavně moje mamka a tchyně ![]() |
| Oggová | 34603 |
|
|
16.1.2012 18:12:47
![]() moje dr se prostě zeptala, jestli chci řešit antiko, já řekla, že ano, ale nechci HA, takže mi nabídla tělísko....o sterilizaci se jen zmínila, že je to jedna z možností... ale na to se mi ptala po každém dítěti, nemá to nic společného s počtem dětí ![]() |
| Milka+4 | 7376 |
|
|
16.1.2012 17:14:02
Add antikoncepce: na poslední kontrole se mě doktorka ptala: "Tak už si konečně necháte napsat nějakou HA??" .. a já že ne. Tak vrtěla nevěřícně hlavou s poznámkou, abych tam nebyla do roka zpátky s břichem. Nakonec řekla něco ve smyslu: "Vy jste nějaká ta přírodní, co? " .. tak jsem přikývla, ač mám důvody jiné, ať se nemusím hádat
![]() |
| Oggová | 34603 |
|
|
16.1.2012 15:47:58
My jezdíme na Šumavu
. |
| Aňa+4 | 27094 |
|
|
16.1.2012 11:48:26
Větší kopce máme taky dál.Asi tak 20km
![]() Kam jezdíte vy? My sjíždíme Jeseníky. |
| Oggová | 34603 |
|
|
16.1.2012 11:28:58
Vy se máte
....my máme nejbližší kopec na pořádné lyžování přes hodinu jízdy autem.Taky jsme nedokázali vysvětlit ten přesný pohyb, tak jsme dali Aňu do školičky a uměla to hned, příští sezonu už jí čeká lyžařská škola, ta se nám velmi osvědčila u starších, prošli si tím všichni tři. Našemu Jáchymovi byly na konci srpna 2. On je do všeho hrr, tak počítám, že příští sezonu to s ním zkusíme. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.