Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alca | 145121 |
|
27.2.2017 13:08:39
Grainne
"Anett, klidne bych byla pro znovuzavedeni poplatku, prave na tyto ucely, to by ovsem musela byt zakonna zaruka, ze je nemocnice opet neprosustruji v cernych dirach. S poplatky, bez poplatku, porad stejne, dietne nevhodne blafy, zadne soukromi, nevyhovujici hygienicka zarizeni, nedostatecna osetrovatelska pece......" Grainne, souhlas. Mě na žlučníkové dietě dívali v nemocnici stravu, která té dietě vůbec nedopovídala (místo malých porcí víckrát za den byly tři, psolední jídlo asi v pět večer, k snídani sjem dostala šunkový salám s 35% tuku, dle pokynů sjem neměla jíst nic co má víc jak 10% tuku atd.), nebýt tho, že mi tam návštěvy nosily jídlo, tak tam asi umřu hlady.... |
| Grainne | 67561 |
|
|
27.2.2017 13:05:19
Anett, klidne bych byla pro znovuzavedeni poplatku, prave na tyto ucely, to by ovsem musela byt zakonna zaruka, ze je nemocnice opet neprosustruji v cernych dirach.
S poplatky, bez poplatku, porad stejne, dietne nevhodne blafy, zadne soukromi, nevyhovujici hygienicka zarizeni, nedostatecna osetrovatelska pece...... |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
27.2.2017 13:03:47
"pořád je slyšet jen proč to nejde"
Ano. A takových věcí už člověk zažil, o nichž se tvrdilo, že to nejde a musí to fungovat tak a tak ... a pak se ukáže, že to jde naprosto perfektně. Jen musí někdo začít chtít. |
| Ropucha + 2 | 120300 |
|
|
27.2.2017 13:00:12
Já tedy z laického pohledu když si představím v každé uličce mezi lůžky cosi jako shrnovací dveře, co může být shrnuto u zdi a v případě potřeby jedním pohybem zataženo podél postele, nepřipadá mi to nereálné. (Desinfekci bych viděla jako u všeho ostatního zařízení pokoje.) Kus plátna na tyči, který by se pral jako ostatní textil, mi také nepřijde nereálný.
Na historických fotografiích jsou závěsy mezi lůžky k vidění, takže nějak to asi ošéfovat lze, když je vůle. Finančně samozřejmě netuším, ale přičítám to spíš té vůli a zvyku, než nerealizovatelnosti. |
| Grainne | 67561 |
|
|
27.2.2017 12:59:35
Cimbur, to jsou vymluvy a je treba zpracovat i lekare, aby prestali myslet na pohodli pacientu.
Zdravotnicky personal pujde "po sichte" domu a onemocni li, dostane se mu jiste protekce prave v te moznosti zachovani si alespon casti soukromi a dustojnosti. Chtela bych opravdu videt pana doktora, ci pana primare, jak lezi na svem oddeleni a necha se vysetrovat pod dohledem ostatnich pacientu, o vykladani diagnoz na cele oddeleni, lecebnych postupech a telesnych ukonech nemluve. Uprimne, radeji bidne zhynu nekde v krovi, nez tohle trpet. Ja uznavam, ze v tomto ohledu jsem extrem a kupodivu, reseni se vzdycky naslo, ale ti "hodni" to maji tise strpet? |
| Alca | 145121 |
|
27.2.2017 12:58:45
Anni fajn, měla jsi štěstí, já byla na chirurgii 4 dny a nadstandard volný prostě nebyl. A co vím tak v porodnicích jsou obsazeny v podstatě kontinuálně, (i proto Podolí zavedlo balíček, kde máš "přednostní nárok na volný nadstandard" ovšem samozřejmě Ti ho nezaručí).
|
| Alca | 145121 |
|
27.2.2017 12:47:22
Cimbur, tak proč je to v zahraničí často standard, proč to třeba v Motole jde? Jinak kdyby to byly závěsy, tak ty se dají prát úplně stejně jako běžné povlečení a přitom stačí navrtat konzole do zdi....
Já nevím, ale pořád je slyšet jen proč to nejde. Edit.: mě prostě přijde, že to nemocnice neberou jako podstatné, protože to léta fungovalo bez závěsů tak proč najednou něco měnit. |
| Persepolis | 107413 |
|
|
27.2.2017 12:46:08
Tohle by mi vadilo strašně.
|
| Cimbur | 64764 |
|
|
27.2.2017 12:43:41
Nevím. My používáme mobilní textilní paravany, pokud je to nutné. Rozhodně jich není tolik, co lůžek. Kde by se slladovaly, jak by se desinfikovaly, při běžném provozu překážejí atd... Ono je jednoduchý nadávat, ale zkus to zrealizovat v běžném provozu a s danými financemi. Pak holt soukromá klinika...
|
| Inka ..|-.|-.-|.- | 141843 |
|
|
27.2.2017 12:42:37
"otec novorozeného dítěte není návštěva, dítě má právo na jeho přítomnost"
To mě fakt pobavilo. |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.