| mrkev oranžová | 119524 |
|
|
14.10.2016 12:18:14
Mám asi takový hloupý dotaz, ale co, i hloupé dotazy existují.
Jsem na konci prvního trimestru a mám mám tak nějak normální bricho, pokud ho zatahuju. Sice se nevejdu do kalhot, ale vypadám, jako když jsem jen trochu přibrala. Když břicho povolím, aby mi to bylo pohodlné, vypadám jak v pátém měsíci. Je lepší zatahovat, aby se svaly zbytečně nepovolily a pak neměly rozestup (a zároveň je mi pak většinou špatně od žaludku, nevím proč), nebo si prostě ulevit a vypadat jako balón? Nikde jsem nenašla, jestli je to zdravější nebo co? Díky. |
| Lei | 37503 |
|
|
11.10.2016 14:15:33
Svynko, ta je rozkošná! Gratuluji!
|
| Lefff | 13513 |
|
|
11.10.2016 12:46:50
Svynko,
gratuluji k berušce Je kouzelná ![]() "Teraz je všetko tak "spešl", tak vzácne, krásne, jedinečné, keby šlo, tak si tie pocity, okamžiky zakonzervujem do nejakej krabičky a potom by som sa k nim chodila kochať, čuchať k nim..." Přesně tohle jsem si potřetí přála taky. Všemi smysly "vyfotit", zakonzervovat, označit, uložit a moci si to pak kdykoli zpátky vyvolat. Vůni miminka, vzdychnutí, zavrnění... Přijde mi, že to je sto let i jen jediný rok zároveň, kdy jsem byla v Podolí (cvak), na Bulovce (cvak) a v Mělníku (cvak) a ňuchmala si novorozeňátko. A vždycky byla znova a znova překvapená tím, jak je malinké ![]() |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
11.10.2016 8:35:26
"Nejsou to ani dva měsíce, ale mám pocit, že už mám velkou holčičku a vzpomínám na každý okamžik s novorozeňátkem v nemocnici. Trochu mě děsí, že bych už to nikdy neměla zažít."
Půlka, vidím, že presne vieš, čo som mala na mysli, lebo podobne to vnímaš aj Ty. Och Bože, mocť tak aspoń o 50% spomaliť nasledujúci rok! Alebo aspoň polrok! Normálne by som si to nejak zaplatila, keby to šlo ![]() |
| Půlka psa | 24064 |
|
|
10.10.2016 11:03:03
Ta je nádherná gratuluju.
Jinak vzpomínky z porodnice si taky hýčkám. Nejsou to ani dva měsíce, ale mám pocit, že už mám velkou holčičku a vzpomínám na každý okamžik s novorozeňátkem v nemocnici. Trochu mě děsí, že bych už to nikdy neměla zažít. |
| Kafe | 134466 |
|
|
10.10.2016 10:44:39
Tedy svynko - předevčírem jsi otěhotněla a včera už porodila! Gratuluji k holčičce! Povedla se vám!
![]() ![]() |
| kambala pláááckááá | 118391 |
|
|
10.10.2016 10:28:53
Jeee, Svinka, koukám, že už máte hotovo! Ta je pěkná, gratuluji!
|
| Puma | 54527 |
|
10.10.2016 9:23:22
Ta je krásná!
Buďte zdraví a spokojení.![]() |
| kysnutá knedla | 99495 |
|
10.10.2016 9:13:40
Jé, díky holky
![]() Vizita mi práve dala "povolenie k odchodu", tak čakám na muža, až príde po nás... Ten - samozrejme - zareagoval po svojom "...ale já jsem s váma ještě nepočítal... na dnes mám naplánovanej mejdan, pozvané holky..." ![]() Ráno som si dala poslednú nemocničnú bielu kávu, po sprche obliekla poslednú erárnu košeľu - to sú veci, ktoré v nemocnici milujem . A cítim sa tak zvláštne, tak smutno-krásne... Teším sa z malej (úplne som ňou opojená), ale ten pocit, že je to posledné bábatko, a i to mi rýchlo vyrastie, lebo ten čas tak rýchle letí... Už nezažijem žiadne bábatkovské tešenie a ktovie, čo všetko mi deti pripravia až vyrastú... Teraz je všetko tak "spešl", tak vzácne, krásne, jedinečné, keby šlo, tak si tie pocity, okamžiky zakonzervujem do nejakej krabičky a potom by som sa k nim chodila kochať, čuchať k nim... No a teraz realita - prídem domov, tam binec, nevyvetraný byt, starší synovia, ktorí od hádke veľmi skoro prejdú k bitke... Ale i tak sa strašne teším. Škoda, že je mamka tak ďaleko ![]() |
| Termix | 105545 |
|
|
10.10.2016 8:38:41
Gratuluju. Krásná princezna!
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.