Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Maru+Terezka04 + Adámek08 | 15242 |
|
|
27.8.2009 21:41:12
tak to je super ze tam budete mit klid, v Mokry Hore, kde jsem bydleli predtim, jezdil vlak docela blizko a v lete u otevrenych oken to bylo docela otravny.
Tak hlavne pevny nervy a u stehovani hodny deti ![]() Tak to je Nath drobek, na srazu mi tak nepripadal....no nas burtik uz neni burtik, ted se nevazil,ale mam pocit ze jak ted porad lita a nezastavi se tak neco zhubnul a vyrost, takze uz je normalni... ![]() |
| perdita | 3248 |
|
|
27.8.2009 20:28:55
Holky, díky moc, zavolám zítra ráno.
|
| Jeanne | 15537 |
|
|
27.8.2009 19:51:16
Máme též AEG myčku a na doporučení tady (asi Martina), jsme volali do Chladservisu. Do 3 dnů přišel opravář, přepájel kontakty na předním panelu (říkal, že je to běžná závada, že to napájí ve výrobě málo a pak to přestane fungovat), oprava stála cca 500,-. Závadou bylo, že nám přestala ohřívat vodu.
|
| Martina_Sam_Nath | 8848 |
|
|
27.8.2009 15:01:54
my máme aeg elektrolux a když měla závadu , volala jsem ty z křenové, chladservis. A byli, byli rychlí a šikovní. Jen kdyby byl problém něco vyměnit, tak aby měli díl, na ten jsem čekala snad dva týdny.Ale jinak ochota a jednání super.
|
| perdita | 3248 |
|
|
27.8.2009 14:38:39
Nemáte někdo zkušenosti s opravou myček AEG v Brně? Máme nějakou elektronickou závadu
a hodně práce, tak bych ráda měla svou milovanou myčku brzy spravenou![]() |
|
|
27.8.2009 14:29:05
Nebudem. Od úvozu nás dělí park a veeelký blok domů. Bude tam to ticho co postrádám tady :o)).
Magistrát, to mě nenapadlo, možná bych mohla otravovat. Na strávkách br. komunikací jsem nic nenašla. Byli jsme venku nalepit základ na sítě do oken a v poradně. Jsem vysloveně uvařená. Nath má 10,5 kila :o)), drobek. A reakci mám prý čekat dneska večer nebo zítra, tak super. Teď jdu uvařit a vytahat zas nějaký krámy :o) |
|
|
27.8.2009 13:52:54
tak to budete mit asi hluk... :-(, jinak kde najit info nevim,asi leda se zeptat primo na magistrate....
|
|
|
27.8.2009 10:22:23
jo už vím c o jsem chtěla. Včera jsem se snažila najít nějaké informace o rekonstrukcích silnic v brně a nepodařilo se. V novinách bylo o otevření Husovy a pak co dalšího bude a byla tam i rekonstrukce úvozu :o(. Ale nenašla jsem žádný bližší info.Nevím teda kde přesně hledat. Nechci zase nějaký objížďky a tak :o(((. Mělo by to prý začít v říjnu.
Nevíte někdo? Kde hledat nebo se ptát? |
|
|
27.8.2009 10:05:30
Ahoj
nene stěhujem se nahoru na úvoz. Do školky kousek trolejbusem a zastávka tramvají. A mohli jsme tam už být, byt je volný celý prázdniny, jen jak je to přes stěhováky, tak holt všechno v jden den a najednou. Ale neva, na vybalování mám pak času.....:o)) Dneska se tam chci ještě stavit připravit okna na nalepení sítí. Asi až se Nath vyspí a skončí pohádka :o)). Odpo konečně poradna, jen jsem si uvědomila, že bude očkování tak doufám, že v sobotu nebude Nath nějak protivnej :o). Počasí má být super, tak aspoň. |
|
|
26.8.2009 21:03:16
a Marti, stehujete se daleko? Pres cely Brno?
![]() My se stehovali kdyz bylo Terezce necely 3 roky, bylo to desny, navic jsme inteligente dali v byte vypoved a stavba baraku se samozrejme protahla, v byte uz byl novej najemce, takze jsme veci stehovali nadvakrat, nedriv do volny mistnosti co mel Petr v praci a pak teprve domu a my bydleli tyden na chate v Zebetine, bez vody atd a Terezka byla u babicky, nastesti to je v Bytrci, takze kousek, takze jsme se tam jezdili sprchovat a umejvat.... ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.